Ce gatim azi??? (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Clover, io pun smantana cand sting focul, sau o las sa dea doar 1 clocot( la paprikas de obicei....)
...cred ca e importanta si smantana, sa fie cat mai densa...folosesc napolact, ca-i la mine-n curte, de aia in ambalaj mov, cel mai mic ambalaj, 100 gr, parca....aia mai mare intotdeauna a fost mai zeroasa!

spor la gatit, la toata lumea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi


"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by Clover

Eu nu prea gatesc asa ca nu ratez ocazia sa ma laud : ciuperci cu piept de pui si smantana si mere coapte.

Ati putea sa ma lamuriti cum se pune smantana intr-o mancare care este pe foc? Mie mi se branzeste, ca alt cuvant nu gasesc(desi la gust e ok). Adica nu ramane omogena. Ce pot face?




pui smintina dupa ce ai stins focul si s-a racit un pic mincarea, sau folosesti smintina lichida care se preteaza la fiert.

azi am papat snitele de porc si legume fierte, cu piper, vegeta si smintina

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Plachie de peste si placinta cu mere.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Friptura de pui la cuptor cu orez si tzatziki.

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tochitura moldoveneasca si oua umplute am facut ca am gasit reteta pe aici pe forum si am facut de curiozitate

noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Vineri :
-pui cu smantana
Sambata:
-pizza
Duminica:
-papat sarmale si fripturi la o petrecere
Luni:
branza cu smantana si mamaliguta

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ciorba cu afumatura si felul doi pilaf cu ficatei.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sambata:pizza si paste.(dupa o reteta de pe culinar)
Duminica:hamburgeri,clatite.
Azi:Ciorba de pui acrisoara,salata de pui cu ciuperci,carne de pui prajita.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Puree de morcovi(morcovi 1 kg, cativa catei de usturoi, 2 cepe se lasa la fiert cand sunt aproape fierti morcovii se pun 4 cartofi cubulete, cand sunt gata se bat ca si pt puree cu putin unt, sare, piper, boia) si langa carnati afumati si sos de carne.
Mai tarziu: clatiteeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

peste la cuptor si cartofi copti cu unt

Mergi la inceput