Balante (dez)echilibrate (17)
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
nu mai revin cu amanunte pentru ca nu am pentru cine... se pare ca bate rau vantul...rushinicaaaaa...rushinica...am ramas de tot in urmaaaaa
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Delia21 spune:
Mai scumpa Liana,nu esti singura.Eu sunt pe aci,dar imi cam da tarcoale o c.....de depresie si n-as vrea sa molipsesc pe nimeni,sincer.Incerc sa ma tin tare si nu ma las pana ce nu reusesc.cred ca sarcina e de vina.sunt f sensibila si am nevoi emotionale mai mari decat pana acum si Varsatorul din dotarea personala....da pe acasa doar din cand in cand si daca il sun la munca rapid mi-o tranteste ca e nemaipomenit de ocupat si eu il intrerup de la afacerile lui super-importante.Nu am nici un fel de dubii ca pentru el este mai importanata munca lui,afacerile decat noi si asta nu o spun ca sa ma lamentez ,asta pentru ca atunci cand suntem impreuna tot de afaceri si munca imi vorbeste intr-una,fara exagerare.Si ma intreaba de la sercivi daca mi-a mai crescut burtica,deci iti dai seama ca nici nu s-a uitat la mine mai cu interes.Si sambata m-a intrebat daca cumva cand apare bebe va mai putea avea linistea de acum,ce griji are in loc sa arda de nerabdare sa-l vada pe bebe si sa se joace cu el se teme ca nu mai avea acelasi timp personal.eh,las,sanatoasa sa fiu ca le depasesc eu pe toate .Of,ori divortez ori imi gasesc amant ca asa nu se mai poate.
Liana ,vad ca tu ai un tauras;astia's mai casnici si posesivi nu asa de iubitori de libertate ca bolunzii de varsatori.Ralu cat,bine ai venit iti urez si eu[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Cary spune:
Hei dragelor,sunt si eu pe aici,cu OCHII pe voi!
Delia iubita,gandeste POZITIV,incearca sa te ocupi cu cat mai multe lucruri care iti fac placere,sa treci peste....problemele de servici ale sotului,dute si bucurati ochii cu decoratiunile de Craciun si fii fericita ca vine BB,viziteazati prietenele si multe altele.
Nici un sot PREA grijuliu nu e bine,ca te bate la cap cu tot felul:
-ai mancat?,ce ai facut?,cum te simti?,cand vii,vrei sa te iau eu?de parca noi femeile suntem mereu neajutorate!
Sotul meu nu prea are rabdare la cumparatur de aceea cand vreau ceva NUMAI pentru mine,atunci el sta cu,copiii si eu fug in oras!
Ralu-Cat spune:
Cary felicitari pt partener! Eu cu Capricornii chiar nu m-am avut niciodata... Adica ne intelegem, dar suntem mult mai fericiti cand ne ignoram reciproc . Ceea ce e super mai ales ca si socru-meu e tot Capricorn...
Delia, daca te ajuta cu ceva, eu te inteleg foarte foarte bine. Adica ma deranjeaza si chestii mai marunte decat ce povestesti tu. Si cand se aduna mai multe (de 2-3 ori pe an) se trezeste sotiorul fie cu "discutie serioasa" pe cap fie cu e-mail de clarificare. Pt ca eu sunt foarte asertiva si vreau tot timpul ce e mai bun de la el (ca stiu ca poate! ca de-aia stau cu el). De cele mai multe ori da rezultate, si macar am argument sa-i reamintesc din cand in cand ce ma deranjeaza si ce as vrea sa faca mai des
Acum, conteaza si prioritatile tale... Pentru mine deocamdata prioritatea e relatia, si de-aia il f** la cap de cate ori imi vine. Daca pentru tine deja copilul a venit pe locul I, poate ai reusi sa ignori... Eu nu as putea niciodata, si i-as da un ultimatum (intr-un weekend de exemplu), sa stati si sa dicutati! Dar sa te pregatesti cu lista si cu sugestii concrete! Si sa va puneti la intelegere de comun acord pe ce trebuie schimabat, ce trebuie facut, cu ce frecventa...
Poate suna mecanic, dar se numeste "contract comportamental" si functioneaza de minune daca nu e ambiguu (de-aia zic, comportamente clare si frecventa dorita) si daca toti partenerii sunt de acord pe fata.
E pacat ca un moment atat de fericit in viata voastra sa aiba parti "amare" numai pt ca el nu gandeste mai departe de job...
penelopa22 spune:
Ce spuneti de cuplul balanta -rac
Racii sunt obsedati de curatenie sau doar al meu?
Da in fiecare zi cu aspiratorul iar eu am inceput sa urasc zgomotul pe care il face acesta.
herra spune:
dau eu la schimb (doar temporar ) o fecioara care a si uitat cum functioneaza aspiratorul...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
Ralu-Cat spune:
Penelopa, si mama e Rac si e cam la fel... Daca nu da la 2 zile cu aspiratoru nu e sanatoasa! Si nici nu ar trebui sa stea in picioare! Altfel nu face curatenie mare decat cand trebuie... Si de la ea am invatat ca adevarata curatenie se face DUPA ce pleaca musafirii
Herra, pai ia da-l la meditatii intensive la cineva cu 12-13 camere!
Dar un partener Balanta are cineva?
FELIS spune:
Balantze mele dragi.. Ultima oara am intrat inainte sa plec in Italia sa va urea la toate "LMA" ca incepuse zodia voastra... As fi vrut sa va urez la fiecare in parte, dar asta e...
Mi-era dor de voi asa ca am trecut sa va salut... ca timp nu prea am...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Cary spune:
Vad ca e mare liniste pe aici!dati bice la curatenie???
Oare ce mai fac Balantele cu burtici?
Felis iubita sa stii ca noi nu te-am uitat si mai mult,ti-am tinut pumnii pentru Mihaita,ne bucuram tare ca sunteti bine si sper sa fie si mai BINE!
Toate cele bune tuturor!
dana_ene spune:
Salutare, balante !
Eu am in dotare RAC, dar nu e deloc obsedat de curatenie. In schimb sunt eu, asa ca n-are ce face si il muncesc eu destul .
Mi-e groaza de vremea asta, la birou am foarte-foarte mult de lucru si in plus trebuie sa-mi pun in ordine toate lucrarile, pentru ca din 12 decembrie intru in prenatal.
Abia astept sa stau linistita acasa, cu fata mea si in asteptarea bebelinei.
Abia astept sa ma pot gandi la venirea sarbatorilor, la aranjarea casei, la cumpararea cadourilor...
Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006