Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
adameasca spune:
'neatza!
pentru sarbatoritii de azi, pentru Sf. Mihail si Gavril! La noi e o mare gasca de oameni sarbatoriti, asa ca abia i-am dovedit cu telefoanele de dimineata.
Ver@, ma bucur ca ma dati si voi cate un semn de viata! Pupam vorbaretzul familiei. :))
Ciuf, tinem pumnii sa fie totul bine cu triplul test, dar simt eu ca o sa fie bine. Nu te mai enerva ca doarme cupilu intre voi, lasa, sa fiti voi sanatosi si asta sa fie cea mai mare problema a ta. ![]()
Noi am inregistrat o premiera aseara: a adormit la el in camea, in patutz, pe intuneric, ascultand povesti de pe CD. N-a mai urlat dupa tac-su, n-a mai urlat la imbracat in pijamale, etc. Uf, ce bine. Sper sa-l tina tot asa.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
uki spune:
Buna!
Am intrat sa dau o bere doua trei, depinde cate duce fiecare
...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
va pup, suntem bine, numa ca nu prea mai avem ce povesti, si... cum mie imi turuie gurita non-stop, am zis sa nu va plictisesc cu prostii![]()

Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
paula2003 spune:

La multi ani!

si din partea noatre tuturor sarbatoritilor.

Paula
cu Paul sau David???? 30+
siAlexandra 
paula2003 spune:
Sa va mai uitati si pe la Evenimentele Comunitatii, nu prea treceti sa va salutati copii????
La multi ani
si tot ce va doriti, sa fie sanatosi si numai bucurii sa va aduca.

Paula
cu Paul sau David???? 30+
siAlexandra 
Davidutza spune:
BUNA,
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!!

Noi suntem bine,sanatosi.
In weckend am stat mai mult timp cu David,care se schimba cu fiecare saptamina mai mult.
Este foarte rasfatat si cumulat cu faptul ca este ambitios si incapatanat iese un mare taraboi de fiecare data cand nu suntem de acord cu el.(adica zilnic
).
Am inceput deja sa ii aplicam pedepse cand nu este cuminte :il punem la colt(deocamdata i se pare amuzant) sau nu il mai ducem la locul de joaca pentru copii.
In rest face progrese cu vorbitul.A inceput sa folosesca mai corect timpul verbelor si persoanelor.
Cand greseste il intreb”David iti pare rau pentru ce ai facut?”Si el imi raspunde “nu imi pae”.
Nu pot sa il fac sa zica imi cer scuze,sau iarta-ma decat foarte rar si dupa indelungi rugaminti. ![]()
Stie doua poezii.
Incepe :"Tica,tica tica,a batut bunica,a papat pisica.."
Eu il ajut "toata" si continua "mancaica"
Eu "si-am plecat la.." si el zice "coala",
Eu "cu" si el zice "butica goaa".![]()
Mai stie si ”Un pitic,atat de mic,facea baie intr-un ibric…..……)
Frumos face la partea cu “Vai ,vai ce pacat ca piticul s-a innecat!!!” Isi pune mainile la obraji si si zice “Dai,dai ce pacat….!”![]()
Mariana si
David
boeru spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de Mihail si Gavril.
Sa ne traiti si mamici si pitici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
ciuf spune:
Salutare,
la multi ani sarbatoritilor de azi, si de nume si de zi.
Mai, fetelor, ma macina alta problema. Voi ati auzit ceva ca nu e bine sa pape copiii prea mult lapte ca fac anemie feripriva?
Eu saptamana viitoare ma duc la pediatru si il voi intreba. Cert e ca chestia asta o stiu de la doctorita noastra de familie care este si pediatru. Ati mai auzit asa ceva?
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Takacs spune:
Ciuf, chestia asta ai auzit-o aici in America cumva, ca astia-s plini de ciudatenii si recomandari sui generis? Ca eu stiu din Ro ca se recomande sa pape cat mai mult lapte, mai ales la varsta asta.