Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alexandra, cata dreptate ai tu!!! Despre fiu-meu am scris in trei cuvinte si despre spectacol numai conteneam cu descrisul. Iti imaginezi cat de impresionata am fost.
Lukuta azi-noapte as putea spune ca a avut o noapte fara foieli. Pe la mijlocul noptii m-am pomenit cu el pe mine. Ca vrea sa doarma "a mama".
Pana la ora asta, 14.30, nu mi-a tusit decat o data. Doctora i-a dat Prednison pentru trei zile si sirop expectorant.
Doamne ajuta ca vad ca se face bine.
Laura, Luca a primit atatea jucarii ca s-a plictisit de toate. Si cam toate sunt cu trenuri, vagoane, locomotive. Ca toata lumea stie ca astea ii plac lui.
Peste tot in casa nu vezi decat piese din noile jucarii. Tocmai ce zgarmai intr-un vas de flori unde imi ascunsese cateva piese de Lego. De drag ce ii sunt le pune deoparte.
V-am pupat,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf chiar vroiam sa te intreb de concert, credeam ca deja a fost si ai uitat sa ne zici:) Pai felicitari pt asa distractie! Concertele sunt super! Acum ca a mai crescut Aldo vreau si eu sa merg la cite un concert in hamburg ca acolo vin greii, abia astept sa prind asa o distractie. Felicitari inca odata! Burticoaso. Si sarcina usoara in continuare! Tortul lui Alex m-a dat gata, eu stiu sa gatesc una alta dar la dulciuri nu ma pricep deloc, nici nu indraznesc sa fac. Doar placinta cu brinza stiuVen la multi ani pt sotzul tau!Uki insanatosire grabnica!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI ALDO DANIEL!!!

Sa fi sanatos,sa cresti mare si frumos,mult noroc si sa fi cuminteeeee.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani si din partea noastra.

Am sa fac o pauza, nu mai intru cateva zile, am putina treaba si nu am timp.
Va pupic si sunt superbe pozele.

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Un capitol nou aici: http://www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Topic&FORUM_ID=63

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput