Copilasi de oct-noi-dec 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexandra de cateva luni nu mai vrea sa puna gurita pe lapte, deloc. Baranza si iaurt asta inca mai vrea.

Eu beau in loc de apa si seara ca sa nu ma ingras, am deja 15 kg. luate si nu as vrea sa mai iau multe pana nasc.

Paulacu Paul sau David???? 30+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Laura, tinem pumnii sa fie totul bine. Citii ce scrisesi pe subiectul celalalt.
Paula, eu cu Luca am luat 22 kg. Acum incerc sa mananc mai putin si vad ca nu imi mai este asa de foame ca la prima sarcina. Sper sa nu mai fiu asa de pufoasa ca inainte.
Fetelor, va intrebam de laptic ca al meu odor nu vrea altceva decat lapte. Si cica sa nu depasesc mai mult de 1 l de lapte pe zi. De aia eram asa in ceata. Dar oricum imi voi intreba pediatrul.
Daca ar fi dupa mintea lui Luca, toate mesele ar fi numai din lapte si ... cafea cu lapte.
De doua nopti il tot aud gemand in somn si ma striga. Ziua imi spune "doae dintii" si isi baga degetele in spate, unde ar fi locul maselelor.
Nu stiu ce sa mai cred. Cert e ca se foieste toata noaptea si ziua e tare irascibil.
Gata, nu ma mai plang.
V-am pupat
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ciuf, tot nu stiu nimic, unde-s, pe care cursa i-au pus. Alitalia mi-a zis ca nu-s la ei, sa incerc Delta ca aia era urmatoarea cursa din Milan. Da' Delta nu vrea sa zica nimic, nimic. Cica asta e politica lor. Sistem american de trei rahati, si ei alti batuti in cap. Macar ca aborul a aterizat de o ora. Imediat ii zic lui tati sa vina acasa. Or da ei un telefon cand ajung in aeroport, sau iau un taxi pana acasa. Intre timp m-au apucat oti dracii si durerile de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ciuf, au ajuns! I-au pus pe zborul urmator. Intrebarea e daca se vor gasi la aeroport. Tata tocmai m-a sunat, se pare ca ei asteapta in alta parte, si tati in alta. Important e ca au venit. POvestesc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, ma bucur ca au ajuns. Vai ce emotionant va fi pentru tine, mamica fericita ce esti!
Asteptam impresii maine.
Ma pun in pielea ta cum va fi revederea.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Cu Alexa am luat aproape 30 si nu mai vreau sa trec prin ce am trecut. Nu mai puteam sa merg, soldurile ma dureau ingrozitor si ma deplasam cu mare greutate. Am slabit foarte repede, plangeam toata ziua si ma consumam si 1 kg. pe zi slabeam, in prima luna am dat aproape tot jos. Nu mai vreau sa trec prin ce am trecut si sper cu bb sa fiu fericita si sa nu am motiv sa slabec. In timp dar nu fortat si brusc.

Laura bine ai revenit printre noi.

La multi ani! pt. sarbatoritii de azi

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Laura, mama, ce emotii pe capul tau. Cum fu reintalnirea?

Paula, lasa incolo kg, bebe sa fie sanatos si tu sanatoasa, ca restul se rezolva. :))

Tutzi, sa va traiasca minunea mica si minunea mare! Ai poze cu fetele?

Super mami, tot n-au aparut bubitzele? Poate n-o fi asta...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Draga nu inseamna ca nu pap sanatos, dar nicinu ma pot face cat vaca....
la cate fructe, sucuri si bunataturi ar fi absurd sa nu fie si santos.

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cam liniste azi pe aici... Pe unde umblati?
Vikinga, tu nu mai zici nimic de banditul mic?
Liliana, tu? Ce fac puii mici? Ceva poze noi cu printesa? Stii ca io-s fanul ei.
Ven, ati ajuns la dr?

Hai ca m-am apucat sa fac prezenta...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

si eu sunt prezenta... cu Mariuca!

de fapt sunt cam trista deoarece tuseste rau de tot, cu expectoratie, s-a intamplat brusc, n-a baut sau papat nimic rece...

insa doarme dezvelita noaptea si aseara i-am facut baie la capusor... sa fie din cauza asta?

am fost la farmacie si mi-a dat Prospan, care insa este foarte "alcoolic" si nu i-a placut, am reusit sa-i dau un pic cu apa, cica Paxeladine sau altceva nu-i bun, oare de ce n-am luat eu Ambroxol??? ca noua la tuse ne facea bine...

sper sa treaca repede si fara alte probleme!

Hey!!! azi a venit Elenalove in Romania!!!
ELENA, bine ai venit!!! sper ca toate sa fie bine pt tine, acasa, la mama ta, sora ta ce face? a nascut? scuze daca sunt putin pe dinafara

Ciuf, ai fost la doctor? toate bune nu-i asa?

Super mami, sanatate si pupici la Isabel, febra aia de 40, a fost cam mare, pe mine m-ar fi speriat de moarte... sunt sensibila la chestii din astea , sper sa fie bine!
A, si LA MULTI ANI!!! citisem acum ceva timp ca ai primit un cadou tare interesant s-a rezolvat? e frumos acum? si mai ales cum te simti?

ok, hai ca nu vreau sa ma mai intind...va pup

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput