WC III motiv de divortz??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

hmm,asta suna a adictie si se trateaza cu rezultate bune la psiholog, vorbesc foarte serios!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Elise

pe cuvintul meu daca din titlu n-am inteles ca motivul de divortz e "al treilea WC" - adik buda!

Si eu, si eu !!!

Chiar ma gandeam: uite dom'le ca nici 3 WC-uri nu sunt de ajuns...

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

idem si eu. Imi ziceam Doamne s-a dus naibii lumea - ce motiv de divort??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumare spune:

Buna seara tuturor!
Tin sa-mi exprim si eu opinia la acest subiect deoarece am trecut si eu printr-o criza familiala din cauza jocurilor.
Cam acum 1 an cand mai era putin pana la nunta, am fost prins de mania jocului MuOnline (foarte similat cu WoW3). Aceiasi tampenie care-i captiveaza pe multi: faptul ca poti juca online, questuri, guilde si altele. OK. Jucam exact cat timp avea liber. Asta a tinut cam 6 luni. Ajunsesem in asa hal incat sotia se ruga de mine sa plecam in weekenduri la munte si eu eram cu gandul la joc. Daca se plimba in casa numai in chiloti si eu tot nu observam. De fapt putea sa umble si cu chilotii in cap ...tot aia...
Chestia e ca in majoritatea jocurilor in retea gen WoW3, MU-Online,avansezi foarte greu si e necesar un timp indelungat pentru a-ti satisface orgoliul de barbat.
Cand sotia a vazut ca nu se mai poate (dupa certuri, scandaluri si amenintari voalate la amanarea nuntii), s-a apucat si ea de joc cu o ambitie rar intalnita. Eu jucam deja de 2 luni si aproape ma ajunsese.
Dupa un timp mi-am dat seama ca mi-ar trebui cel putin 2 ani de jucat intensiv pentru a ajunge unde doresc in jocasa ca am apelat la fel de fel de programe thirdparty cu care trisam si avansam mai repede. Dupa un timp pur si simplu m-am saturat..si acum imi pare rau de timpul pierdut.
Mentionez ca si eu puneam aceiasi placa de care a amintit cineva mai devreme (de baut nu beau, de mers la femei..nu, macar sa ma joc pe calculator)
Oricum m-am lecuit, stategia sotiei a dat roade (in timpul asta am mai cumparat 1 calculator ca ne certam ca chiorii...acum avem 2).
Parerea mea este ca un joc tampit poate strica o casnicie, asa ca aveti grija. Barbatii sunt de regula orgoliosi si incapatanati, e greu de spus daca e mai bine sa-i lasi sa-si faca damblaua (s-ar putea sa si-o faca mult si bine nu doar cateva luni), sau daca sa pui piciorul in prag.....
Va doresc tuturor o viata frumoasa alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput