Vreau sa fac o rulada
![](images/user_woman.png)
Vreau sa fac o rulada aperitiv din aluat dospit. Am facut o data din aluat dospit si carne tocata, la cuptor, ca un cozonac dar a fost cam gretoasa. Oare daca mai fac o data si pun pe langa carne si ceapa, cartof ras, ciuperci si cascaval, oare ce iasa ? As incerca dar mi-e sa nu stric material degeaba. Voi ce parere aveti ? Sau daca ati facut si voi ce umpluturi ati folosit ? O vreau pentru dimineata si seara nu neaparat la pranz !
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
daca pui niste spanac fiert si tocat amestecat cu carnea ? sau mazare , sau fasole verde fiarta si taiata marunt? ca sa dea un gust de ceva mai "proaspat"?
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
eu pe asta o fa si e f buna si usor de facut:
300 gr cascaval
300 gr sunculita (parizer, ceafa, piept de curcan, de pui, orice folositi ca mezel ...nu salam)
4 oua
200 gr smintina
2-3 linguri de faina
Se rade cascavalul prin razatoarea mica si mare. Sunculita se taie cubulete. Se freaca galbenusurile cu furculita, se adauga faina, smintina, cascavalul, sunculita, si apoi albusurile batute spuma. Se toarna intr-o forma de chec tapetata cu faina si se coaca cca. 1 ora la foc potrivit. Dupa ce sa raceste se taie ca pe chec si se serveste ca aperitiv
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Stinu spune:
Ai mei sunt morti dupa aluatul din comert ,acela gen foietaj ,frantuzesc cum vrei sa ii zici ,asa ca bag urmatoarea umplutura in el si iese ca o rulada :
300 gr carne tocata de vita
2 cepe tocate si cativa catei de usturoi daca iti place
500 gr ficat de pui
200 gr smantana
100 gr orez
2 oua
verdeata multa ,ce preferi ,eu pun 2 legaturi de marar si una de patrujel ,piper ,sare dupa gust .
Ficatul il calesc un pic cu ceapa taiata fideluta si apoi amestec cu
carnea tocata ,orezul fiert si cele 2 oua si o pun in tava .Aluatul il impaturesc ca un strudel.Il tin cam 45 de minute la foc mediu .
Merge cu orice fel de aluat si din cel facut in casa ,daca optezi ptr acela din comert iti trebuie un pachet de 1 kg .
Daca iti place afumatura poti pune un pic de kaiser sau pastrama afumata .
Mama mea il facea si fara aluat pus intr-o tava ca de cozonac si pune pe lung ,in umplutura oua fierte tari si cand il feliezi iti iese in mijloc felia de ou .
E delicios oricum .
Iustina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)