Nu spune MAMA

Nu spune MAMA | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Pisi mea cea mica a spus mama la 7 luni pana de curand.Acum deja silabiseste ,spune tata dar mama numai vrea sa spuna.Cand ma arat pe mine nu spune nimic.Oare ce s-a intamplat?
Si eu ma laudam ca Simonica spune si mama si tata!!!!

va pupam dulce,

Gabi si Simonica(un an si 5 luni).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Pur si simplu nu are chef! O sa zica mai tirziu de-o sa te ameteasca, in schimb se poate sa nu mai vrea sa zica tata. Noi asa am patit, mami in sus-in jos dar tati...pas, nu mai vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Asa s-a intamplat si la noi!! Si uite ca la 1 an zice ceva ce se aseamana cu "tata", dar "mama" aproape deloc!!! Cand plange poti deduce un mmmaaammmaaa pe acolo :))) Stii gluma aia: intai ne chinuim sa-i invatam sa vorbeasca si sa mearga si apoi nu mai stim cum sa le spunem sa mai taca si sa stea linistiti pe scaun:)))

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Al meu bb a zis pentru prima oara mama la 7 luni si papa sau tata la 9 .Insa nu ne striga asa pina acum citva timp."AIA" a fost " numele" nostru .Iar acum zice mama ,dar nu numai mie, ci soacrei mele care pentru ca ii place sa fie strigata asa nici macar nu-l corecteaza.Iar eu o las in pace ca pina la urma tot bunica o sa-i zica.Iti dai seama ce tinara se simte ea ca ii zice mama.Stai linistita ca pina la urma o sa iti spuna mama.

Lidia si DAvid D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Nici Andra nu mai spune deloc "mama". Spune tata, nenea, tanti, apa, papa, ma - inseamna masina, mac, poc - poc, nani, bc - bec etc. o gramada de cuvinte, in care nu-si gaseste loc si mama. Doar cand plange ma cheama asa intr-o doara.

tinatache, ce mai face minunea ta? Cat are acum?

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Ce sa faca, roade un biscuite:))) A facut 1 an pe 4 martie si la 9 zile dupa i-a iesit si primul dintisor. Ii iese acusi si al doilea, amandoi sus, asa incat o sa avem un iepuras adevarat de Paste pt ca asa o sa arate cu cei 2 dinti lati in mijloc:))) E tare fericita ca am schimbat mouse-ul de la calc si l-a primit pe ala vechi, de cand il vaneaza ea...:))) Mofturi cat casa, cum aude "nu" o apuca strechea, asa ca incercam sa evitam cuv asta. A slabit un pic ca a fost racita dar de vreo doua zile mananca tot timpul, speram sa puna la loc. ma opresc ca o tin asa pana dimineata:))) Andra ta ce mai face?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

La Multi Ani!!! cu intarziere (eu nu am mai intrat de multisor pe forum) si numai bine si sanatate si sa fie iubita!!!

Andra e la capitolul catarat: oriunde, oricand sau mai bine spus toata ziua. Si mereu trebuie sa stau in urma ei si sa stang tot ce se poate prin casa, sa nu aiba acces la chestii inalte, dar... acum incearca sa se suie pe scaunul ergonomic de la birou si asta se roteste si ea dupa el si se trage in manute, poate poate reuseste. Nu mai are mult insa si-l da gata si pe asta. Iar scaunelul inalt nu-l mai pot tine sub dulapurile suspendate: sta in picioare si se agata cu mainile de acestea. Si, bineinteles, crizele cu mama: in brate la mama, sa nu plece mama, ... etc.
Asatzi, chiar daca a fost vant, am dus-o in Piata Unirii la porumbei. E in culmea fericirii sa-i fugareasca de colo colo si tipa la ei si nu vrea sa le dea de mancare. Mananca ea painica!!!
Ar trebui sa punem un topic separat sa ne mai spuna si altii ce mai fac bebeii lor scumpi!!

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Sebi a spus prima data tata iar apoi cand asteptam si eu ca orice om randul meu mare mi-a fost surpriza ca trecand prin dreptul geamului o striga pe "AUA" adica Laura vecinica noastra de la parter. Asa ca am inteles ce inseamna sa fii mamica de smecheras. Adica noi mamicile sa mai asteptam.
Mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si Andreea spunea "ta-ta" la 7 luni de nu-i mai tacea gurita. Acum nu spune decat "uite", in rest vorbeste in limba ei. Andrei, in schimb, spune non stop "tata" si "mama", dar are si el perioade cand nu spune nimic.
Ei vorbesc cand au chef! Si vedem noi cand vor vorbi si clar si bine si vor intelege tot si vor pune o suta de intrebari in 5 minute!!!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Initial creeata de gabid

Pisi mea cea mica a spus mama la 7 luni pana de curand.Acum deja silabiseste ,spune tata dar mama numai vrea sa spuna.Cand ma arat pe mine nu spune nimic.Oare ce s-a intamplat?
Si eu ma laudam ca Simonica spune si mama si tata!!!!

va pupam dulce,

Gabi si Simonica(un an si 5 luni).

Tu glumesti nu? Cum adica ce s-a intamplat?

O sa spuna cand o sa vrea ea, nu cand vrei tu!ha, ha, esti haioasa! Hai sa fii iubita!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput