Barbati Rac

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

draga Irina ce mai faci?

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Mihaela!

Suntem bine,adica mai bine,dar racul meu tot rac ramane!
Poate ne mai scriem in privat!
Felicitari pentru fetele cu racii dragastosi...

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Irina dragutzo, stiu ca tu nu te superi pe mine altfel nu mi-as permite;ai intrebat cum ne putem ajuta intre noi,simplu: hai sa facem schimb, ti-l dau pe al meu o saptamina,mi-l dai pe al tau o saptamina, te bagi???????(just kidding!!!!)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:
Originally posted by adda

Eu nu-mi recunosc deloc sotul din mesajele voastre.

Nu e deloc dificil si greu de inteles (poate pentru ca si eu sunt rac?!), nu e deloc orgolios (ii place sa fie admirat, dar asta e cu totul altceva), nici incapatanat (dimpotriva, este tot timpul deschis si asculta si parerea celuilalt), este sociabil, apropiat de copii (stie cum sa-i pacaleasca pe cei mici si sa-i linisteasca daca sunt obraznici ... cred ca are un talent innascut - pentru ca noi nu avem copii ) ...

Ce-mi place la el:
- e sociabil;
- are o fire placuta si te face sa te simti bine in preajma lui;
- e romantic;
- e sensibil;
- pisicos, alintat si dragastos;
- ii trece repede supararea si nu este ranchiunos;
- stie cum sa-mi ridice moralul daca sunt deprimata;
- e atent si-si da seama daca ceva nu e in regula cu mine.

Ce nu-mi place:
- de multe ori e delasator;
- nu e prea ordonat - nu face curat din proprie initiativa niciodata , dar ma ajuta daca-l rog si facem impreuna. Deci pot trece peste acest mic neajuns;
- nu-mi place cum se ratoieste cand cineva il calca rau pe coada sau crede ca e luat peste picior sau eu sunt ironizata (am avut si aici, pe forum, un mic incident din pricina lui )

Nu cred ca personalitatea lui e dictata de zodie. Ca dovada, nu se identifica (,) cu majoritatea caracteristicilor din mesajele voastre. Si totusi ... este rac.

Mia, nu am nici o metoda de abordare (ca asta cereai tu in mesajul tau: metode de abordare a racilor). Suntem pur si simplu naturali, deschisi unul cu celalalt, sinceri, atenti la ce-si doreste fiecare, incercam sa nu ne certam si sa rezolvam problemele pe cale pasnica (timpul ne-a dovedit ca certurile nu ne ajuta deloc sa comunicam pentru ca el prefera sa taca, sa ma ignore si sa nu-mi raspunda, iar eu sa ma agit inutil, cu nervii intinsi la maxim)
Incerc sa nu-i fac observatie atunci cand isi lasa lucrurile aruncate (am spus ca e dezordonat), ci sa-i atrag atentia pe un ton glumet (de ex, asa decurge un dialog de genul asta:
Eu: "Mai, chitz, ce-s sosetele alea acolo?"
El: "Desigur ca sosete, ce altceva ar putea fi?"
Eu: "Nu fi purcel, ia si strange-le ca altfel iti merg fulgii "). Radem amandoi, el strange sosetele (sau ce-i ravasit) si toata lumea e fericita

Este important (cel putin in cazul lui) sa-l laud atunci cand ma ajuta (chiar daca nu a facut perfect) pentru ca iti dai seama ca daca eu fac mutre si-l critic nu mai are nici un chef sa mai faca altadata (si pe buna dreptate!).

Daca ceva nu-mi place la el, ii spun (la fel face si el). Altfel, as tine in mine toate lucrurile astea si , la un moment dat, sigur "as exploda" intr-un mod nu tocmai placut.

Altceva nu stiu ce sa mai spun ...

IL CUNOSTI PE SOTUL MEU?/???

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

hai sa spun si eu despre racusorul meu
ce ma dranjeaza la el
- nu e sociabil-eu sant o persoana f sociabila si de aici nentelegerile
ii place sa fie singur si e dificil in relatiile cu cei din jur, cere perfectiune si ii iarta greu pe cei din jur
-e mai comod si dezonrdonat si mie imi place ordinea
-nu ascultam acelasi gen de muzica, mie imi place foarte mult sa dansez el mai putin
in schimb e foarte tandru si iubitor nici cu mine nu imi e rusine doar sant scorpiuca
e familist coonvins
e gurmand

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipinela spune:

Bella Donna, mi-ai furat in seara asta un suris!
Pot sa spun IDEM, dupa ce am citit mesajul tau!
Nu stiu cum ai stat tu cu dezordinea, dat fiind faptul ca esti o scorpiuca, dar mie mama imi spunea ca, nu crede ca exista cineva mai dezordonat ca mine (asta probabil ca sa ma determine sa devin ordonata). De cind l-am cunoscut insa pe sotul meu stiu sigur ca exista si persoane mai dezordonate decit mine, altfel spus, s-a gasit ac si de cojocul meu!

Mergi la inceput