Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
irinuca spune:
facut si testul 2.Si tot pozitiv![]()
Acu...avalansa de intrebari.Daca am facur acum 3 ani cand eram insarcinata cu RAdu tot pomelnicul de analize :toxoplasma, lysteria, clamydia....mai fac tot atatea si acum???Doctorul meu cred ca are procent la Medicover ca ma trimite numai acolo si sigur ma va pune sa le fac pe toate si probabil si in plus.Prima oara m-a fraierit dar acum...
Am inceput sa iau acid foloc si Magneziu.ma duc sapt. viitoare sa fac analize de sange si o eco.Si as fi vrut sa fac si celelalte analize.Nu de alta dar dau 700.000/consultatie doar ca sa-mi spuna ce analize sa fac si mai dau 700 si cand mi le citeste.
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
roisin spune:
Irinuca, daca rezultatele la analizele alea au iesit pozitiv, adica esti imuna, nu trebuie sa le mai repeti. Daca au iesit negativ prima oara o sa-ti ceara sa le faci din nou. Deci fa-le numa' p-alea de iesira negativ data trecuta.
zgatiile
cristinamh spune:
IA UITE MA IRINUCA, CE SURPRIZA!!!
MA CULC SI EU LA PRANZ CA OMUL, SI CAND MA SCOL VAD CA AM DE LUCRU!!!
adica... modificat lista de bebelusi!!! era chiar prea-prea sa ramana dana singura pe lista... deci...iese ceva de vara, rac cred... brava mai!!! vezi, cand nu lucrezi in secret ca are efect galeria!??
pt greata... o sa caut arhivele cu subiecte din primavara, ca erau sfaturi acolo gramada. apa plata cu lamaie, si mai noi la mine merge guma orbit(pt greata si arsuri).
da' vezi si tu partea buna a lucrurilor, cu cat e mai diferita sarcina de prima.... cu atat poate cresc si sansele sa fie diferit si sexul
.
intrebare intrebatoare... de ce platesti consultatia si cand ti le citeste?? am mers si eu la un cab particular, dar nu plateam decat prima consultatie, mai ales daca a doua oara doar se uita pe rezultate
ps. tati cum a reactionat???
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
tigresa spune:
Bravo Irinuca, felicitari ptr.
!!!! Hai ca pana la urma lucrurile au mers destul de usor, bb. nu s-a lasat prea mult asteptat.
Si eu cred ca trebuie sa iti refaci analizele, ce a fost acum 3 ani nu se mai pune, acum bb nou, analize noi.
Si, da, dr. Anca o sa-ti prescrie un card de analize...
...in cazul in care aveai vreun dubiu, iti mai confirm eu inca o data. Dar cred ca se poate "negocia" cu el sa le faci in alta parte.
Si pe cand DPN-ul?? Prin iunie-iulie asa, nu?
Eu zic sa nu te stresezi nici cu alcoolul, nici cu mobila...nu e cazul. Eu pana sa aflu ca sunt gravi, am fost la ski in iarna aia, unde am dat si cu fundul de pamant de cateva ori bune, am inghetat de frig (era un ger, eu nu m-am sinchisit sa ma imbrac prea bine), am baut si alcool (dehhh, Craciun, revelion, si a alte sarbatori in familie ), m-am vopsit (sa fiu
de sarbatori)...si Horia s-a nascut bine merci sanatos!! Dupa aceea am fost bineinteles, mai precauta.
Pupici multi!!![]()
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
irinuca spune:
e....si a venit vremea sa-l intreb pe Radu daca vrea bebe si evident ca raspunsul a fost nu categoric.Dupa ce i-am spus ca-l plimbam cu caruciorul, ca ne jucam cu el , ca-i dam suzete si ca in general ne cam "batem joc de el" a fost foarte fericit sa-l accepte.Asadar , dupa ce i-am spus ca e in burta , mi l-a "furat", l-a tinut strans in pumn dupa care...l-a mancat, l-a inghitit si acum e la el in burta.![]()
![]()
![]()
In alta ordine de idei, eu de maine incep un serviciu nou, destul de complicat si care imi cere mare capacitate de atentie pana invat.Neuronul meu..era si asa slabit.daca mi-l mai mananca si sarcina..ma dau aia afara dupa cateva ore.
MI-e greata tare si am niste nervi....Mai stau si socrii, cu cumnata si cu cainele la mine pt.10 zile!!!
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Tango spune:
Irinucaaaaaa, ce mai veste!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu un bb frumos si sanatos si norocos, iar tie multa sanatate si rabdare ca o sa ai maaaareee nevoie.
Toate felicitarile noastre!!!!
Mamici cu 2 bb sau 3, va admir din toata inima!
Sambata ne plimbam cu daria pe kiselef si ii spuneam ca acolo o sa-i ia ma-sa casa. Copilu' imi raspunde senin ca acolo stau numai doamne(!!!). Eu ii raspund ca si in conditiile astea o sa-i iau o casa acolo, la care ea ma intreaba mirata:
-Mamica, da tu esti o doamna???
-Pai spune tu, dariucule, sunt o doamna???
Se uita pruncul cu ochii mari la mine si spune:
-Nuuuuuu
-Da' ce sunt mamica?
-Esti nazdravana....si porcusor....![]()
Copilu' are deja o impresie formata despre mama lui batrana
. Oare mai am timp sa schimb ceva
?
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
Tango spune:
Irinuca, dupa astia din link se pare ca o sa ai fetita
http://www.geocities.com/Heartland/5552/ancient.htm
Succes azi la munca!
Fetelor sa avem o saptamana linistita, toate!
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
danat spune:
Irinuca beeeyyyy, da' nu lipseste omu' nici o zi si uite ce veste afla
! Sa fie intr-un ceas bun si sa vina bebe cu sanatate si noroc mult!
Despre baut nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme, doar nu te-ai cherchelit
. Si eu am ciocnit de revelion 1-2 paharele de whisky si uite ca se pare ca i-au priit lui Raduc care se afla deja in burtica dar maica-sa habar nu avea
Tango be-ton aprecierile Dariei, incurajatoare, nu am ce zice...
Si... va doresc sa ajungeti sa ii puteti da o casa unde visati voi!
Am fost sambata intr-o vizita la o familie cu un baietel de 5 anisori. Sa vedeti admniratie deplina pe Raduc pentru Mihnea (asa se numeste baietelul). Il urmarea in toate miscarile, bineinteles ca din "be-be" nu-l scotea
, a invatat pe loc sa bea cu paiul ca sa il admire baietelul, a ras un pahar cu suc, tzopaia, tremura de placere tot, cu toate ca Mihnea il cam ignora (ca deh, nu era piciul asta mic de nasul lui
). Totul a culminat cu o scena de mare amor: Raduc s-a dus tzinta la Mihnea, l-a cuprins cu ambele manutze, l-a strins cu drag si si-a lipit capusorul de pieptul aluia razand. Nu va zic ce fatza blocata avea cel mare, surprins de pasiunea mistuitoare a lui Raduc. In concluzie, mi s-a adeverit, a nu stiu cata oara, ca Raduc e innebunit dupa copilasi, mai ales mai marisori
. Pe bebeii mai mici ii ignora, sau ii baga 5 minute in seama si gata. Ca atare, dat fiind ca nu-i pot produce un fratior sau surioara mai mare decat el, m-am scos!
Nu ca ne-ar fi dat pe noi elanul afara sa-i facem vreo fratioara.
Inca odata, repet, am o mare admiratie pt curajul si puterea de care dati dovada mamicilor x 2, mai ales cele care ati avut curaj sa va reapucati asa rapid dupa primul! 
Va (si ne) dorim o saptamana reusita!![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
dana_ene spune:
IRINUCAAAAAAAA,

Ce ma bucur, ce ma bucur, ce ma bucur !
Uraaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Sa fie numai bine, sa ai o sarcina usoara-usoara si sa fiti fericiti.
Maaaamaaaa, ce bine-mi pare !
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
reby spune:
Buna fetelor si pupici la copilasi si suriori!
irinuca: sa fie intr-un ceas bun si multa sanatate pentru tine si bebelina, si bafta la noul loc de munca;
rodica_p: am tinut pumnii strinsi;
tigresa: pupici lui tigrisor, ca nu am apucat sa ne luam la revedere in parc; ne-am intilnit la saltelutele de rigoare in Herastrau;
Am fost cam aglomerata si daca nu resusesc la servici, acasa nici atit. Dar recuperam incet-incet. Si eu sunt de acord cu cotizat in plus pentru site, cit si cind?
Noi avansam in acelasi ritm, tot cu suzi si pampersel, mai emitem ceva sunetele, dar nu prea multe. Ce stiti de ultimele maselute, ca eu am tot zis ca apar si pe urma scapam de suzi, dar vad ca nu prea sunt semne.
Cit priveste meseria, draga Anka, mi se pare cam greu de zis. La mine era clar imi placea matematica si sa fiu profesoara, dar pentru ca toata lumea imi zicea ca nu e banoasa, mi-au bagat asa tare in cap ca am cotit-o spre automatica, ce sa zic nu e rau, dar nu pot sa spun ca e nemaipomenit. Dar pentru fecioara de David, din ce-am citit pe la zodii se pare ca exista doua varinte spre arta sau medicina, asa ca sa vedem.
Toate bune,
Reby si David