Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
ankalaura spune:
Eu tot pe fuga... Imi pare rau ca n-am reusit sa ajungem si noi la intalnire, dar am vazut pozele. Frumusele tare, dar cam putine!!!
Azi Eliza a facut iar febra, tuseste dar putin , insa se plange de burtica... I-am dat Redigest, care e natural, sa vedem de acuma. Febra aproape 39. Maine sta casa, iar mama peste o ora se urca in tren :) Ai vostri s-au plans vreodata de burtica? De exemplu eliza nu se plange ca o doare capul, decat daca e galagie [:D} Intrebare: CUM stim ca pe bebe chiar il doare??
Sper sa mai pot intra putin mai tarziu, acum muncesc de zor la alte chestiuni - nu spun public, ca vorba Cristinei, nu se stie cine citeste, dar stiti voi care e problema mea acuma... de la subiectu' "ceanlalt"
Am citit tot din urma - Irinuca, felicitari mami! Eu in locul taui stateam acasa in continuare! E adevarat, eram sub alte legi cand am ramas eu insacrinata cu Eliza, dar s-a nimerit sa imi schimb jobul exact la o luna dupa concepere, iar eu nu stiam ca sunt gravida samd, si am avut o groaza de proble,e si un stres cumplit... ce sa mai povestesc, urmarea o stiti, cu doar 6 saptamani de stat acasa si restul.... Urmarile se vad si azi!
Mihaela - sa iti traiasca bobocica Diana, si Silvioanta langa ea, si sa fiti sanatosi si fericiti!
Cu intarziere spun MULTI ANI mihaitilor, mihaitelor, gabitilor si gabitelor, copii, mamici, bunici, toti laolalta!
Mioara -
si de la mine
Si alaturi de Mioara va cert si eu si ma cert si pe mine! Mi-a mai spus si Axa_Io acelasi lucru ca si Mioara! Si este uneori prea puternica tendinta asta pe forum, si aici si la alte subiecte, de anu citi decat pe sarite, sau de a citi numai prima interventie, apoi isi da fiecare cu parerea fara sa vada daca nu s-a mai spus (la generale vorbesc), sau aici, fiecare vorbeste despre sine, fara sa puna vreo problema - asa mai fac si eu, nu zic nu.
Si ca tot m-am lungit, hai sa mai critic putin: eu nu zic ca nu e util sa povestim cati dinti mai au copii nostri, dar mie una mi-ar fi mai de folos sa vad la ce va mai ganditi, cam cum mai rezolvati o problema legata de copil, lucruri de astea. Sau poate ca sunt eu carcotasa ca sunt mult mai mult la serviciu decat acasa cu copilul, si cand sunt cu copilul nu mai stiu ce sa fac mai intai... Asta nu inseamna ca n-am toata stima posibila pentru mamicile care stau acasa cu copilasul, sa nu ma intelegeti gresit!
Hai ca deja aberez, dar cred ca daca anumite persoane nu s-au simtit bine venite aici, inseamna ca si noi am avut o "contributie": in acest sens.
Acuma astept rosiile!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
cristinamh spune:
ma anka, sezonul rosiilor a trecut, si daca as avea gogonele acum le-as pune la murat!!! n-as da frate cu ele, ca "este scumpe".
io pe cuvant de pionier ca citesc toate mesajele, ma uit la poze, chiar daca nu comentez... nu stiu cat ma tine memoria de elefant, dau si test daca e nevoie...
acum eu stiu ca intra fiecare in functie de timpul pe care il are, ca de multe ori batem campii... ca vb si multe bazaconii (cititi din urma, de acum 2 ani sa vedeti daca n-am dreptate!
), ca uneori seamana a monolog ce facem noi pe-aici, dar nu=mi aduc aminte sa fi avut cineva o problema reala si sa nu fi sarit toata lumea macar cu un gand bun daca nu cu un sfat sau mai mult!
io una imi aduc aminte cu maaare placere diverse pozne... acum cand zicea mihaela ca face petrecerea dianei acasa as fi vrut sa-i trimit ce povestea craluca de la petrecerea lui alex... aia terminata cu spart cabina de la dus...
ma bucur insa ca s-a terminat bine
, si e bifata la experiente pozitive
.
cat despre faptul ca in bucuresti e "club" puternic... hmmm... nici noi nu ne intalnim chiar asa des, si cel putin pana acum, de cate ori s-a putut, am organizat intalnire de cate ori ajungeau si fetele din afara...oricum sa fim seriosi, ca nu cred ca am apucat sa vb la intalniri ceva! baza de discutie e tot aici, ca acolo doar alergam dupa pitici (in cazurile nefericite in care nu avem tatic la purtator...)
si acum, in alta ordine de idei, cine e avocat si are chef de munca pro bono, sa ma ajute sa dau in judecata asociatia de locatari daca nu-mi repara coloana fisurata si peretii stricati???
la mine e ca la nebuni... ma intreb oare cat rezista si cat se mai infiltreaza...
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
oana_noemi spune:
si acu' si io in trecere pe aici, speram sa aud de la cristina ca iris a aparut, n-am vazut inca pozele de la intalnire, dar o sa imi fac timp.
mirupati- preferabil e o gradinita particulara, e mai curat, mai sigur, dar daca ai relatii la o gradinita de stat care e buna, poti sa ii inscrii. si sa stii ca eu am tot sperat sa mai apari pe interval uite eu stiu ca ati venit asta vara si ati stat in drumul taberei si v-au piscat tantarii!
lista de gradinite: gradinite.com si stiu ca ankalaura are fetita la gradinita in bucuresti si sasha.p, dar nu stiu exact pe unde.
mihaela-am vazut pozele de la petrecere, foarte dragute si iti raspund la o intrebare pe care ai pus-o tu in alta parte, si mie mi se pare aiurea cu mobil la varsta asta, dar prea mult nu avem cum sa-i impiedicam! Doamne, ce m-asteapta!
succesc saptamana asta ca e mai grea!
care am uitat de voi sa spuneti si sa nu va suparati
!
hai de va pupa oana pi toate!
floarea_soarelui spune:
Sara buna fetelor:).
Io pe cuvant ca citesc aproape tot dar nu apuc sa raspund pe cat ar trebui...una la mana ca is asa de satula de calculator dupa munca...de nu pun mana pe tastatura decat sa dau un enter ici si colo:D...doi la mana...nu apuc sa ma uit mai atent decat la ore de astea "magice" si atunci nu-s buna decat de "citit"....si cam asta ar fi:).
Anka, pentru ca adusesi vba de momentele cand se plang piticii ca-i doare cate ceva...eu o sa-ti spun din experienta mea..Fii-mea s-a plans de burtica de cateva (de fapt de mai multe ori) si atunci fie ca era nitel constipata...fie ca a fost amaratul ala de citomegalovirus...Am stiut ca o durea pentru ca imi punea mana mea sa stea pe burtica (se pare ca iind cald o linistea). Deh...ea se mai plange si alintat...dar atunci o stiu ca zice mami doare buti...si o sterge la joaca...vioaie...Al doilea lucru de care s-a plans au fost ochii...si s-a dovesit ca nu era in joaca...de marti suntem "ochelaristi":D...Acum ei mai au si momente in care se alinta ...eu daca ma doare spatele si ma vede ca ma masez sau iau ceva medicament ...brusc o doare si pe ea "patele" si vrea "memente"...:)
Cristina..te urmarii intregul uiched...da vaz ca Irisuca-i fatuca faina...si mai sede nitel la dospit:)))..Una peste alta..daca oi fi la munca ...sau in pauza de "desprecopii" cand s-a hotari "cozonacelul" sa iasa la iveala...noi iti dorim nastere usoara si sa fiti sanatosi toti...ca de frumosi...nu incape discutie...sunteti:)/
Miru..Flori...si..mama de Crina si Craita (scuze...is batrana si "decrepita"...si stau mai prost cu memoria numelor)...io-s picata in admiratie in fata voastra....amu cu jemeni in familie...imi sta inima la gandul ca s-ar putea sa deie vreun noroc chior peste noi la urmatorul...da ma uit de va citesc pe voi...si sus fruncea mea...Da' ...parca mi-ash dori gemeni...numa sa mi-i livreze ashe ca de 2-3 ani:)))...Glumesc amu...ce-a fi a fi...Oricum Ioana si-a triat hanutele...care-s ale e care-s ale lu' "bb mica tsurioiu" - stie fata ca nic nu-i sigur pe lumea asta si deci a facut o combinatie intre surioara si fratior"....poate are si gura aurita:)). In fine...ce stiu ca nu-i chip sa cedeze oricat de mult si-ar dori un "bb mica" ...este sfanta Tsutsi...aia e a lui |Iana" si cu asta basta...De fapt are doo...le foloseste numai noaptea si nu-sh cum sa o dezvat..Am luat-o cu zanele care iau Tsutsi si duc la copii care nu au...cu periatul...i-am spus ca-i fata mare si nu rad copii de ea...nic nic nimicuts:(((...Cand vrea sa fie "mare"...adica o cere imprejurarea (gen...mami is maaaeee...si tie pele fafuii..taie cutitu'..|...chestii de genul asta....atunci e maaaeee...daca trebuie sa fie mica(a se citi tsutsi)...zice "iana e maaaee, maaaeee...mica".Asta-i fii-mea...de ne joaca pe degete:))).
No bun mai copii..eu ma duc amu la un somn de voie ca a fi vremea...
Vise placute ...puricii sa va sarute:))
Sa ne revedem sanatosi si numai bine (uitai sa va zic...ma duc la america doo saptamani...taman la inceputul lui Decembrie...ramane tac-su cu Ioana ...numai el:)))...da nu crez sa intre sa dea raportul pe net in locul meu:)))
V-am pupat cu tat dragul,
floarea soarelui
dana_ene spune:
Mihaela, e bine daca ai trecut de weekendul cu petrecerea Dianei cu bine si esti multumita.
Asta e important !
Si se pare ca pustii s-au simtit excelent.
Pupici sarbatoritei si surioarei 
!
Cristina, si eu am avut emotii pentru weekendul asta, dar vad ca l-ai trecut cu bine.
Sambata Cosmin mi-a spus ca a gasit pe mobil un apel ratat. M-am emotionat, m-am gandit ca o fi fost de la voi (O fi nascut Cristina ????)![]()
Am vazut toate pozele de la intalnire. Mai vroiam !
Ce copii maricei avem, asa-i ?
Si ce curajoasa e Flori !
Dar pe Irinuca n-am vazut-o eu, sau am fost
?
Mioara si Mirupati, daca ati sti ce mult as vrea sa ne "auzim" mai des.
Oricand treceti pe-aici sunteti binevenite si indragite, va asigur
!
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
cristinamh spune:
dana, ai dreptate...
irinuca nu e...
vina mea..
o iau ca in reclama cu "fulga"... ce vaca sunt...
, am uitat
.
am remediat problema, am adaugat si pe irinuca...
continuare la "epopeea tevilor"...
dimineata am scos gresia din baie... nu ca era ea cine stie ce, dar macar era acolo. acum am scos-o cu mana, ca s-a umflat. de sus siroieste un izvoras... la bucatarie infiltratia avanseaza... mi-e groaza de ce-o sa urmeze, cu spart pereti. iris n-o vad e sa se lase prea mult asteptata, la ce "distractie" e la noi in casa nu cred ca vrea s-o rateze
.
of of, mai mai... sper sa nu ma apuce craciunul asa!
pe de alta parte, ma bucur. il tot bateam la cap pe cristi ca, daca tot nu ne mutam de-aici, sa renovam si noi, sa punem gresie noua, faianta... mobila ca lumea... doamne, ce bine ca n-am bagat banii, ca muream acum de inima rea!! si ziceam eu ca schim la anul casa... cristi vrea sa schimbam acum
, ca s-a saturat!
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
cristinamh spune:
am deschis subiectul nou! trb sa tin neuronul ocupat cu ceva...altfel o ia razna saracu'
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61838
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
dana_ene spune:
Cristina, mersi pentru poza Irinucai. Tare-i scumpa ! Mai si seamana surorile astea dulci ca ma intreb de-o fi la fel si la mine.
Auzi ? S-ar putea sa ai tu presimtiri si sa vina Iris tocmai acum ?
Vai de voi !
Ce sa zic sa-ti fie mai bine ?
Mirupati, ce frumosi sunt puii tai !
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006