Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Sasha.p spune:
Draga Mioara,
Sa stii ca acelasi sentiment l-am avut si eu la inceput, cand abia ma inscrisesem in "club" si am pus si cam aceeasi intrebare. Dar pe parcurs m-a convins ca nu este vorba de ignorarea unei anumite persoane, ci poate de faptul ca nestiind multe despre acea persoana este mai greu sa formulezi un raspuns sau o apreciere la ceea ce a scris. Ai dreptate conteaza si faptul ca nu scrii prea des, dar nu si faptul ca nu ne cunoastem. Gandeste-te ca noi ne cunoastem numai cele care am reusit sa ne intalnim, dar ca mai sunt multe fete care nu sunt in Bucuresti sau nu sunt in tara si tot "vorbim" !!!
In momentul in care am inceput sa scriu si eu mai des si sa raspund la randu-mi celorlalti, am fost "bagata mai mult in seama".
In mod sigur nu este vorba de rea vointa, nu cred ca cineva in mod premeditat nu vrea sa iti raspunda.
Mai povestete-ne despre fetele tale, ca doar esti una dintre putinele mamici privilegiate care au gemeni (si eu mi-as fi dorit, recunosc )
Cu drag,
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
oana_noemi spune:
Mioara, nu te supara pe noi
, sa stii ca si eu am o mare admiratie pentru mamicile cu gemeni, eu ti-am citit toate postarile cu mare interes, dar eu sunt mai lenesa la scris!
De exemplu vroiam sa spun si eu la multi ani de Sf Mihail si Gavril, cam tarziu,
, dar mai bine mai tarziu decat niciodata
!
Sa-i spun si lui Mih, bafta la noul serviciu, sa fie asa cum ti-ai dorit, sanatate multa lui Raducu-lui Danat
, sa fac galerie
pt Sasha p pen tru slabit, sa-i spun Cristinei, ca desi tare mi-ar fi placut sa-i vad burticoasa si pe Zambaretz, nu poci
, Iar Mihaelei_s ii doresc nervi rezistenti pentru petrecerea Dianei si putere sa faca curat dupa acea si La multi ani
pentru frumoasa Diana!
Sper ca nu am uitat pe careva
!
faza cea mai tare e ca s-a luat sor-mea de mine ca noroc ca scriu p'aci ca asa mai afla ce fac si eu si a facut o criza de gelozie
!
Ps- uitam sa va spun a facut si ieri Erik primul lui kk la olita, nu-mi venea sa-mi cred ochilor
, eram asa fericita de parca facuse un teanc de euroi
, azi n-a mai prestat cu toate siretlicurile noastre
, rabdare si
!
hai sa va tzuc!
cristinamh spune:
mioara, au dreptate fetele, de multe ori abia daca mai am timp sa mai si comentez... dar mesajele le citesc intotdeauna. cel putin cand povesteai cum dorm fetele in capul tau ma gandeam daca la mine o sa fie la fel cu cei doi pitici... ca tot insistat tati sa ne luam un pat mai mare!!!
apropo de site.
fetele, pana pe 25 luna asta mai faceti depuneri pe nr de cont pe care vi l-am dat. apoi, pauza un pic. asta am aflat azi la banca. ca cei de la brd refac sistemul de carduri, si ca schimba numerele de conturi alocate cardurilor... au zis ca la inceputul lui decembrie o sa am noul numar de cont.
da' sa vedeti cum am aflat asta... ca-s fata isteata, gravida, si cu un singur neuron, care spre marea mea surpriza si-a luat vacanta!!
ma duc sa verific daca au intrat banii in cont, ultima depunere de la stefi... absolut sigura ca stiu pinul...
, am vazut cum e sa primesti biletel cu "cardul d-voastra a fost capturat". noroc ca neuronul meu nu era complet in vacanta, si eram la bancomatul de la banca emitenta... imi iau frumos biletelul si ma duc zambitoare la nenea care se ocupa de carduri...imi recuperez cardul... numai ca eu pinul nu l-am scris nicaieri... asa ca-i zambesc iar, si-i zic sa nu mi-l dea, ca mi-l da degeaba... nenea.. ca sa ma duc sa ma uit dupa plicul cu pin... no, ca pe plic scrie sa nu-l pastrezi, si nu l-am pastrat... asa ca acum e la generat un nou pin. cert e ca am aflat ce voiam, ca nenea mi-a confirmat ultimele intrari in cont
. ce ma oftica e ca precis cand o sa am pinul nou gasesc eu pe unde e si ala vechi
. ca sa vedeti neuronul meu , daca e suprasolicitat, unde ajunge
in alta ordine de idei, apropo de feelingul meu cu ziua de duminica, tocmai am aflat in seara asta ca
e de garda duminica!!! asta dupa ce in seara asta n-am reusit sa fac nimic la spital, ca era in operatie... si mi-a zis sa ma duc duminica dimineata... daca ma alergati sambata in parc, poate duminica nasc. desi nu vreau, ca e 13... nu-mi place...
azinoapte am numarat vreo 4 contractii, una chiar dureroasa... azi, pana la spital, inca vreo 3... acum pe seara cel putin una mi-a atras atentia... tati rade de se prapadeste, ca poate nasc si ratez intalnirea de sambata, ca prea-mi doresc asa mult sa va vad.
credeti ca va fi destul de cald sambata la pranz ca sa stam un pic in parc???
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
dana_ene spune:
Fetelor, intalnire super
va doresc si... sa n-o alergati
prea mult de Cristina
.
Dar lasa, Cristina, ca si pe 13 e bine sa fii nascut. Uite Cosmin e nascut pe 13 si nu duce deloc lipsa de noroc (mai ales ca s-a insurat cu mine
).
Weekend frumos tuturor !
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
cristinamh spune:
dana... n-ar fi chiar asa rau... numai ca tati cica sa nu-i stric weekendul...
, si sa fiu cuminte sa nu nasc.
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
craita spune:
Mersi mult fetelor. Stiu ca parea o prostie, dar mie mi-e asa de drag de voi, ca nu am putut sa nu spun nimic.
De scris mai des zau ca nu o sa am timp. Asta este. Nu pot sa fac tot ce doresc. Nici de mine nu mai timp. Fac si eu cite o baie cind le ia sora mea pe fete la ele, in rest dusuri scurte ca la armata. Dar nu ma pling cit timp ele sunt sanatoase si vesele. Nici de prieteni nu mai am timp, de asta m-am lipit de voi. De venit in Bucuresti, mai ales cu fetele, nu cred ca e vreo speranta. Doi ani la rind drumul pina la mare si inapoi cu ele a fost un calvar. Am auzit si eu de copii care sunt cuminti in masina, dar la noi nu e cazul...
Asa ca mersi inca o data si scuze pentru mica mea suparare care zau ca a trecut.
, mama Craitei si Crinei
Sasha.p spune:
Pana la urma a ramas stabilita intalnirea de maine ? In IOR la casute, in jur de 11.00 ????
Noi venim ! Rugaminte mare : daca se contramandeaza dati-mi si mie un mesaj pe telefon ca nu deschid net-ul de acasa ! 0788.727.427 pt. cine nu il are .
Pupici si abia astept sa va vad !
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
cristinamh spune:
io sunt acolo, numai sa nu fie frig...oricum deschid pc de dim si daca e vremea nasoala, contramandam

desi nu vreauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
cristinamh spune:
v-am zis eu ca de obicei presimt chestiile proaste?? si ca we asta trebuia sa se intample ceva?! credeam ca nasc... (bine, we abia a inceput!!)
dar.....
avem un vecin, 4 etaje mai sus, (et 7) care azi s-a apucat sa darame pereti... ce-a facut, ce n-a facut, cert e ca la mine peretele cu tevile verticale e ud... trimit una bucata sot... in sus pe coloana sa vada ce si cum... toti deasupra noastra erau fericiti, la ei nimic... peste juma' de ora vine ala de deasupra mea, ca ii refuleaza canalizarea... aia de deasupra ei... si ea... si ca ea a auzit cazand diverse chestii pe coloana azi...
administratorul ca asta nu e inundatie, el nu opreste apa...
acum cica baga sarpele sa desfunde...
is taaaare curioasa ce urmeaza... daca incepe sa iasa apa si la mine am pus-o.
oricum baia mea e iar inundata (si ieri ma chinuiam sa-l conving pe tati sa refaca tavanul dupa inundatia de sapt trecuta!)...
ce lipseste?? ziceti voi...bomboana de pe coliva....
sa nasc!!!
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
irinuca spune:
CRIS,hai ma ca daca nasti..te scoti.Nu mai esti acasa sa vezi inundatia, nu mai stergi pe jos, se balaceste Andrei cu tati.....
Noi nu reusim sa venim maine.Pe RAdu l-am facut pachet dimineata si l-am trimis cu sar-mea la Sinaia si noi plecam maine.
In alta ordine de idei, ieri la serv am tras o plansa...a trebuit sa stau 4 ore in frig, in picioare la un depozit cu materiale pt. telecomunicatii si ma durea burta si-mi degerasera picioarele..si nu pot sa spun nimanui ca-s insarcinata ca o sa comenteze rau!!!O sa spuna ca stiam cand m-am angajat si ca am facut-o intentionat.Astept sa mai traca cateva luni, sa se vada burta si sa apuce si ei sa ma cunoasca.Azi am semnat contractul cu ei si iar m-am necajit ca in cartea de munca e trecut salariu de 4 milioane si in pre si post natal o sa iau 85% din ei.
Cris - daca cumva te tii de presimtiri si nasti in we asta eu iti urez cea mai usoara nastere din lume si cea mai cumintica fetitza(nu mai zic din lume ca sper ca cea mai cuminte sa fie a mea
).Oriscum te rog mult sa-mi dai si mie un bip, un sms ceva sa stiu si eu.,
Pup fetele.
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza