Fiebinte: ce fel de caseta video?????
Dragele mele burtici....va intreb in graba pt ca am aflat ca dr.Iosup, la centrul medical Unirea se poate face inregistrarea video a lu BB la eco 3D.
Stiti despre ce fel de caseta video e vorba (mare sau mica) si daca se poate si pe CD???? Nu de alta, dar se pare ca astea o sa fie singurele imagini care vor ramane pt ca la celalalt ecograf nu au niciodata hartie
...imi intelegeti "disperarea" si toata lumea urla ca vrea poze cu BB meu.
Cand asistenta medicului meu mi-a dat informatiile, mi-a spus ca neaparat sa ma duc cu caseta sa u cd ca sa imi inregistreze ...dar cand am intrebat-o pe donsoara care mi-a facut programarea mi-a spus sec ca ea nu stie nimic despre asta....

Doar ca am gasit scris si pe forum ca o viitoare mamica a fost si inregistra video, i-am trimis un mesaj privat, dar imi este teama ca pana maine seara (pt ca pe 27 dimineata am programare) nu o sa aflu prea multe.
Dragelor.....help me...vreau si eu poze cu bebicul meu scump.
Astept cu nerabdare un semn de la voi.
Va pup mult mult de tot.
catrinutza gravidutza
Raspunsuri
felicia74 spune:
poti intreba la centru, ei trebuie sa stie. cele care raspund la telefon
stiu de obicei aceste amanunte, chiar daca asistenta a fost depasita (in mod surprinzator, totusi).
Felicia
33+ si bebe strumfitza
gabitzam spune:
Caseta normala, mare. Nu pe CD. Cel putin cind am fost eu nu era inregistrare si pe CD, doar pe caseta video normala.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
mamini spune:
pe caseta mare. cind am fost eu in martie, nu se putea si pe cd. din pacate la mine pe caseta nu se vede nimic

. nu ma oftic de bani platiti degeaba, ma oftic doar ca nu mi-a ramas si mie filmulet cu puiutza mea cind era la burtica.
sa fie bebe sanatos!
M
virgi spune:
Catrinuta
Eu il am pe bb pe caseta normala..video. mare..cum gasesti la centrele de inchiriat casete video.
Mie mi-a dat-o medicul...asa mi s-ar parea normal..si fie si acolo. aici medicul isi pastreaza si el o copie..iar daca se intampla ceva cu caseta mea..pot solicita o alta copie de la el.
joy04 spune:
CATRINUTZA, nu stiu cum este la dr tau, dar ia o caseta video normala (VHS) noua si poti lua si un CD(DVD) sa ai totusi la tine, preventiv.
Eu am patit-o la MEDLIFE can prima oara m-am dus cu caseta...dar la sf mi-a zis dr."doamna v-am nenorocit. am uitat sa dau drumu la caseta" Mi-a cazut cerul pe mine. Si ca atare mi-a mai inregistrat 2.40minute...![]()
A doua oara, mi-a zis sa ma duc cu CD si cand am ajuns acolo era pe DVD !!!!!! Imi venea sa o omor!!!!
ASA CA ia cu tine tot ce poti..si asigura-te ca au dat drumu la caseta, la cd sau dvd, si cere sa-ti faca proba pe loc. O prietena de-a mea a patit la fel la MEDSANA, la Herghelegiu.
Sa ai un bb sanatos, frumos si mancacios

joy
+ bocanila
34+
eu
catrinutza spune:
'Neata fetelor.
Merci pt raspunsuri...si eu ma gandeam sa iau de toate la mine: si caseta mare si mica si cd....sa nu ratez...bine ca mi-ati atras atentia ca poate uita sa dea drumul sa inregistreze...
Oi vedea eu maine....vorba lui mamini, sa nu am chair nici o poza cu bebitza????!!!
Va multumesc si va urez multa bafta cu bebicii vostri.
Pup you.
catrinutza gravidutza