N-am idei!!!

N-am idei!!! | Autor: Medeea76

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum as putea sarbatori implinirea unui an de la cununie! va rog mult sa-mi dati idei, mai putin cea de cina la restaurant .

Medeea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Fa-i un striptiz

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu ma gandisem sa ne uitam la caseta de la nunta si sa comand un tort portocaliu cu martipan deaspra, identic cu cel de la nunta, mic desigur.

N-a iesit asa, eu l-am petrecut in delta cu colegii de serviciu!
Si iub al meu mi-a cumparat cercei l aplecare si trandafiri rosii la intaorcere.

Poate la anu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

[quote]

Nu stiu cum as putea sarbatori implinirea unui an de la cununie! va rog mult sa-mi dati idei, mai putin cea de cina la restaurant .

Poate puteti sa va petreceti un sfarsit de saptamana undeva la vreun hotel sau intr-o statiune. Cel putin asa ii poti face o surpriza, ii faci bagajele, va urcati in masina si petreceti timpul relaxati impreuna.

Himmelsduft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc de idei, totul a fost cam din scurt, trebuia sa intreb acum cateva zile.... M-a intampinat cu frezii galbene, florile mele preferate, am iesit in oras si ne-am cumparat unul altuia caduri si seara s-a terminat tot cu... cina la restaurant.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

e a fost bine si asa:)

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput