Nu stiu cum as putea sarbatori implinirea unui an de la cununie! va rog mult sa-mi dati idei, mai putin cea de cina la restaurant
.
Medeea
Fa-i un striptiz
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Eu ma gandisem sa ne uitam la caseta de la nunta si sa comand un tort portocaliu cu martipan deaspra, identic cu cel de la nunta, mic desigur.
N-a iesit asa, eu l-am petrecut in delta cu colegii de serviciu!
Si iub al meu mi-a cumparat cercei l aplecare si trandafiri rosii la intaorcere.
Poate la anu!
[quote]
Nu stiu cum as putea sarbatori implinirea unui an de la cununie! va rog mult sa-mi dati idei, mai putin cea de cina la restaurant .
Poate puteti sa va petreceti un sfarsit de saptamana undeva la vreun hotel sau intr-o statiune. Cel putin asa ii poti face o surpriza, ii faci bagajele, va urcati in masina si petreceti timpul relaxati impreuna.
Himmelsduft
Multumesc de idei, totul a fost cam din scurt, trebuia sa intreb acum cateva zile.... M-a intampinat cu frezii galbene, florile mele preferate, am iesit in oras si ne-am cumparat unul altuia caduri si seara s-a terminat tot cu... cina la restaurant.
Medeea
e a fost bine si asa:)
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina