Idei pentru sarbatorirea cununiei civile
Nu stiu cum as putea sarbatori impreuna cu sotul meu implinirea unui an de la cununia noastra. Exclud din start ideea de restaurant!
Medeea
Raspunsuri
karmyna spune:
buna Medeea..
idea mea ar fi sa inchiriati ceva un bar sau un club sau chiar o disco daca nu vrei restaurant..depinde cati vrei sa inviti..
decorezi frumos lokul si va distrati
e fain sa pregatesti kokteiluri merge cel mai bine..
sau daca aveti timp la dispozitie sa mergeti cu cortul undeva vreo 2 zile daca va permiteti si inchiriati o cabana ..seara cu un foc mare de tabara etc...
si poate faci o surpriza si pt el..
mult noroc
sper ca tiam dat idei..spunemi daca iti plac sau nu
cu respect karmyna
katty spune:
O cina romantica acasa in doi, un tort in forma de inimioara (rosie), sampanie si multa .... tandrete! Ca in filme cu petale de trandafiri si lumanarele!!!
Catalina & Andrei(3ani)
Medeea76 spune:
Fetele, super idei, dar ziua noastra e chiar astazi si ne intalnim abia deseara pe la 7, cand vreau sa sarbatorim doar noi doi, asa ca pana acum singura solutie sunt sampania si ... tandretea. Karmyna, surpriza, surpriza, dar ce? Inceput de idee: putem pleca undeva cu masina, dar unde?
Medeea
krelia spune:
eu, de ziua noastra ii fac surpriza de surpriza - varza calita! ...
am vrut sa comand un tort de la ana - n-am avut cand, ca noi plecam impreuna si venim impreuna, de cele mai multe ori.....asa ca i-am luat dulce, ceva ce stiu ca-i place ..cadou i-am luat deja cu vreo 2 saptamani in urma (nu de alta, da' a fost super oferta )..iar tandretea, deocamdata doar "platonica"...deoarece mi-au venit rusii pe cap si pana scap de ei...
dar...ca idee, hm.. e cam tarziu sa poti face ceva loco, adica in casa daca zici ca va intalniti cam in acelasi timp acasa...daca totusi vii inaintea lui...si stii lucrul asta dinainte, da o fuga, ia niste lumanarele, aprinde-le, amenajeaza drum de la usa pana-n baie sau dormitor ..da-i un telefon aproape de ora la care stii ca vine, asigura-te pe unde e, eventual pandeste-l cand vine (daca il vezi de la balcon si pac, lasi usa deschisa..dk suna, bagi o strigare - e deschiiiiiis ..si uite asa...
..eh, daca nu ai timp...urcati-va in masina si da o fuga pan' la Paltinu, ca tot e pe-acolo prin zona...daca o mai fi ceva, ca n-am mai fost, macar va clatiti okii la peisaj...daca nu, in partea "astalalta" - Breaza, Predeal, Sinaia...etc....
..altceva, acu' nu-mi vine...gata, ma-ntorc la varza!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006