Bebelusi de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Multumim pentru urari,de la Delia pentru toti bebelusii si cupentru mamici...

Exact cum am banuit cu trezitul noaptea,s-a potolit...gata revenim la normal sa doarma si mami ca acusi incep munca si sa plang dupa somul de dimineata...A recuperat probabil ce-a pierdut si acum ii ajunge laptele de dupa baie...

Azi am fost in parc,binenteles,am halit cu mamicile niste bomboane raffaello,ca ce-o fi,in cinstea Deliei...Apropo de bomboane Beatriced,imi pare rau,dar sa stii ca aceeasi silueta o am,chiar daca balotez dulciuri ca disperata...insa numai dulciuri,altceva nu...o "disociata" zaharisita...Acasa mi-a halit legumele,si cu tupeu i-am varat si vreo 2 linguri de mazare in piure si a mers...la sfarsit iar mi-a borat ca doar cu gura plina sa ragi ca magarul si eventual sa si scuipi printre gingii este cam greu pentru un copil de 6 luni...Asa ca dupa ce-am sters-o frumusel,cu acelasi tupeu nesimtit i-am indopat iar stomacul si a papat...Acuma suntem la beauty sleep-30 de minute...

Elisor...simplu,trei zile carne de orice fel,inclusiv mezeluri(bag la salam sinaia de la cristim la greu),mai putin porc,fripta fiarta gratar,cum vrei...apoi trei zile de legume si fructe fara cartofi,banane,pere struguri,insa niste cartofi prajiti de la MC sunt bineveniti,apoi la lactate nu stiu ce sa-ti spun ca-mi provoaca o repulsie identitica cu boratura asa ca sar peste ele si iar o iau cu carnea...Si a mers...daca-mi iese beau si doi litri de apa pe zi,dar asta mai rar sa nu ma stric,si cam atat...nu beau cafea de fel,de fumat ma mai prostesc cand si cand...iar alcool nu beau din principiu...
Si eu ii dau calciu gluconic cate 5ml pe zi ,10 zile pe luna de preferabil dimineata cand este foarte receptiva la orice maglavais ii bag in lapte...

Babygirl...eu nu sunt buna de dat sfaturi ca am fost si sunt a mama cam spartana...astia prin anturaj ma alinta jandarmul...Dar de mici copii am considerat ca trebuie sa doarma cu mine in camera pana pe la 6-7 luni...Apoi cand Bianca s-a marit am lasa-o singura cu mergatorul,eu fiind cu treaba prin casa si se tinea dupa mine...maraia ca vrea in brate...si eu maraiam ca nu o iau si o tineam de vorba si-mi vedeam de ale mele...Cand stiam ca nu are nimic organic care sa o determine sa planga,dar totusi plangea,o lasam vreo 10 minute sa -si faca damblaua ca sa mai elimine din nervi,iar apoi o luat incetisor la vorba si adormea...La 4 ani a avut camera ei si de atunci chiar nu-mi fac probleme...sigura se descurca si cu dormitul si cu baia,ca ma si sperie uneori ca merge cu lumina stinsa la baie si doar o vad ca iese din wc...Oricum la Delia in principiu voi face la fel,insa sigur nu voi teroriza copilul cu dormitul de unul singur daca nu vrea,voi sta cu ea cat va fi nevoie pentru n-as vrea sa sufere in vreun fel si dupa aceea sa ma chinui sa-i scot spaimele din suflet...Si a mea se sperie,ma cauta cu privirea cand este la altcineva,dar eu o mai lsa in tarc cu jucariile si ma misun pe langa ea ii vorbesc sa ma auda si sta cate 30 de minute,iar dimineata chiar si cate-o ora in patut la ea si eu imi fac de lucru prin casa...Si eu la fel ca tine sunt dependenta de tot ceea ce reprezinta copilul...cum am mai spus odata este singura mea sansa de a mai simti moliciunea copilasului cand se cuibareste in bratele mele,ganguritul diminetii,manutele care te managaie si gurita care te pupa dimineata la trezire,asa ca voi trece peste tot si-mi tine copilul langa mine atata timp cat va fi necesar...sa-mi aline dorul de copii pana voi avea nepoti...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si no comment,in baie
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Sunt o mamica de la "martie - aprilie 2005" si intru si eu putin la voi, cu mesaj pt NewMami:

Multumesc frumos pentru urari, La Multi Ani si tie, sa fi iubita, fericita, sa te bucuri toata viata de comoara ta!
Sa stii ca anul era oricum trecut gresit, asa ca daca cumva esti nascuta in '75 avem exact aceeasi data de nastere!

Si inca ceva, cred ca ai sa razi: stii ce DPN am? se pare ca 13.06.06...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Loreen, La Multi Ani si tie pt cele 6 luni, sa-ti traiasca fetele si sa le fii cea mai buna prietena toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Carolinah, pai nu tin nici un regim si de luna viitoare o sa ma duc din nou la sala. Acum ca am terminat cu alaptarea vad ca am inceput sa dau jos centimetri de pe ici pe colo... Hm!

Uitati-va la Alex azi ce fata a facut cand l-am suprins:
ALEX SURPRINS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

poze de acum o sapt-doua
http://community.webshots.com/user/bebelusi

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

poza zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am uitat sa dam raportul...Alyssa are 7.700 kg si 68 cm! am dus-o la dr pentru raceala si cu ocazia asta i-a facut si bilantul de 6 luni.
aici pediatrul vede copilul trimestrial,sunt vizite obligatorii la 1 luna, 3, 6, 9...etc, bebelui i se face un control f. amanuntit si analize daca e cazul. in rest, la nevoie pot sa sun in orar pentru informatii sau mers la control (numai cu programare). toate serviciile sunt gratis si nimeni nu indrazneste sa ceara sau sa dea ceva. vaccinurile le facem tot gratuit la institutul de igiena, ne trimit ei acasa scrisoare de programare. peste tot e curat, civilizat si isi fac treaba fara sa astepte ceva de la pacienti ca e datoria lor...uite de asta nu mi-e dor de Romania!
hai ca iar ma intind la vorbe...
o seara placuta!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Loreen, La Multi Ani pentru Delia,ii doresc multa sanatate si fericire.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Corni...

Andreea,mama lui Thomas, venim si noi pe urmele voastre cu iaurtul ca Delia papa un gigantino cu branza de vaci...De saptamana trecuta de cand a vazut-o pe dr la fata a trasnit-o o pofta de manacare de iar ma face de rusine maine cand merg ...ca doar ce m-am vaitat la dr ca nu mananca...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si no comment,in baie
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Loreen-care gigantino?!?!, Thomas azi, dupa 4 danonino urla la mine si s-a potolit numai dupa al 5-lea. Asa ca...
Azi a papat 1/4 ou fiert in papa de legume. Totul bine si frumos.

Am emotii, dupa reteta Spock si pediatra, noaptea asta o sa dorm fara nici o problema si eu si Thomas. Sa vedem-eu pun pariu ca face iarasi un santaj micut!

Noapte buna!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna, fetelor! Sa ma zic si eu ceva inainte sa ma duc la culcus ca m-a cam durut capul toata ziua si vreau sa ma culc devreme. Nu e chiar o durere, dar asa un fel de disconfort.
Fran - inseamna ca ai luat cereale cu lapte. Eu vreau sa-i iau cu apa ca alaptez si nu am chef sa produc 200 ml la mulgatoare. Dar mi-a zis o mamica din bloc sa-i dau mult mai putin decat scrie pe cutie ca strang rau la burta. In plus as vrea sa i le dau direct la lingurita si daca se obisnuieste si mananca imping piureul cat mai incolo - spre 5 luni. Cand ma decid ce marca ii dau o sa va intreb exact ce concentratie ati folosit.
Beatriced - nu stiu care-i treaba cu slabitul dupa terminarea alaptatului. Ca eu m-am obisnuit sa mananc in cantitati industriale (si dulciuri la greu) dar nu se pune nimic ca ma suge asta mica de ma omoara. Dar dupa ce se opreste cum opresc eu apetitul asta? Sa va zic ce-am patit azi. AM zis sa nu mai mananc asa mult zilele astea ca vine nunta si am facut o burta hidosica. Asa ca am zis ca ar fi bine sa renunt macar la biscuitii pe care ii mananc in fiecare zi in fata blocului, mai ales ca seara barbatu-meu ii halise pe ultimii. Si am stat eu vreo doua ore in care gandul mi-a fost numai la ei (sunt gen Biscrem, dar se vand varsati), am incercat sa-mi iau gandul prin toate metodele (conversatie cu mamicile, citit, vorbit la telefon) dupa care am cedat si m-am dus si mi-am luat nu numai biscuitii obisnuiti, ci si un nou sortiment de rulada, proaspat aparut. Morala? Mananca cand iti e pofta de ceva ca altfel ai tendinta sa mananci dublu!
Ia uite la asta mica! Nu doarme nici acum! Am impins baita si ultima masa cam tarziu (dupa ora 21 - si dormise pana la 20.20 un somnic de vreo 40 min.) si acum are chef de joaca. Hotarat lucru trebuie sa revin la programul cu baita si culcatul maxim la 8 seara!
M-a sunat mai devreme prietena mea care a nascut acum 3 saptamani sa ma intrebe cum se da Debridatu. Era atat de disperata ca nu intelesese nimic din prospect: intreba cate granule se pun in lingurita. SI i-am multumit Domnului ca ANA nu a avut colici, pe langa faptul ca acum e o cumintenie de copil! Daca as avea garantia ca si urmatorul ar fi la fel, l-as face si maine. Dar dupa cum reiese, copiii sunt tare diferiti.
Loreen - vad ca ne asemanam mult. Suntem campioane la capitolul cumparaciuni, iar acum vad ca si tu aplici regimul spartan. Colega mea m-a "amenintat" ca-i va povesti Anei ca nu o schimbam de cate ori bora (pai cand ajungeam pe la ea la ora 2 pm Ana fusese deja schimbata de cate 3-4 ori si aveam si eu o limita), ca nu luam in brate (in schimb o tineam pe fetita ei ca este urlatoare) ca odata am pus cosuletul langa teava de esapament (dar masina era oprita) si tot asa. Lasa ca asa se calesc copiii, ce atata tinut in puf. Sa invete de mici ca viata e grea, nu-i asa? Ma multi ani pentru micuta delia care inca adora boraciunile!
La multi ani si pentru Cloreta si ChrisDun! Si Luluku! Care iar a disparut... Probleme cu sotul?
Hai ca va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput