Bebelusi de mai-iunie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
tzumpiloi spune:
Buna mamici!
La multi ani puiutilor sarbatori aztazi, sa cresteti mari , sanatosi si voiosi!
Eu acum am terminat curatenia....sunt franta si ma misc in reluare...dar de saptamana viitoare se intoarce tanti la curat!
Olga, eu dupa multe incercari cu pere si ceai de musetzel am vorbit cu dr si am luat Duphalac, este pe baza de lactuloza si se da dimineata dupa masa max 5 ml pana isi revine.Eu i-am dat azi 2 ml si asteptam ceva rezultate dar nimic....s-a chinuit juma de ora si a facut f putin si f tare...apoi am citit ca isi face efectul in cateva zile.
Babygirl, cum te mai simti dupa ce ai scos laptic? Pe mine nu ma mai dor sanii asa tare, doar cand ii ating si parca nu mai sunt asa de plini dar in unele locuri sunt mai tari, parca as avea noduli. Oare e normal si trec in timp sau ar trebui sa mai pompez? Beatrice, si la tine a fost la fel?
Ei ma duc sa fac o cafea ca nu mai pot de somn ...
Pupici
anky spune:
Elisor,eu am comandat Babycookul de la babybutt punct de si a fost 100 de euro.
Tocmai am fost anuntata ca am cistigat un carucior sport rosu si ma bucur tare mult.In sfirsit am cistigat si eu ceva.E un buggy foarte usurel, e bun si de luat in avion.Sint abonata la o revista pentru parinti si copii si era un concurs unde puteai sa cistigi mai multe lucruri pentru copii printr-e care si carucioare sport.De obicei nu particip la chestii din astea pentru ca zic,ah.. sigur nu cistig,dar de data asta am avut asa o intuitie ca voi cistiga.
Cris e un pic cam nelinistit acum,nu stiu de ce,a tot plins si i-am dat un paracetamol supozitor,cred ca ii ies dintii,sper sa doarma putin sa se linisteasca.Mi-e tare mila de el.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
anky spune:
Ah,am uitat sa va intreb,v-ati mai pus careva sterilet, ca eu inca tot nu stiu de care sa imi pun.
O zi buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
andutzy spune:
Va pup cu drag, mamici si puiuti!
Sunt cu treaba la un net-cafe si am zis sa intru o clipa sa va salut. NOi suntem bine, Dragos a ajuns la 7 kilograme, papa suc d efructe, supitza, cereale Milubrei, papa inca si san, dar si completare de Milumil. Ne chinuie un canal lacrimal infundat si o usoara rigiditate pe partea dreapta a gatului, dar l-au vazut 2 ortopezi si au zis ca e ok. insa din cauza asta i s-a turtit tare urat capul, pt ca doarme numai pe o singura parte, nu vrea sub nici un fel sa doarma si cu capul in cealalta parte. Speram din inima sa nu ramana asa, desi doctorii ne incurajeaza ca nici nu incape vorba sa ramana asa.
In rest, radem mult, gangurim mult, mancam bine , suntm niste dragalasi.
Va pup cu drag inca o data, spe ca in curand sa stau mai mult pe aici cu voi de vorba, incerc din rasputeri sa imi instalez internet acasa.
Va pupa, Andra si Dragos-Alexandru
beatriced spune:
Elisor mama uite aici ceva super. Te invitam si pe tine si pe cine mai vrea sa vina pana in Danemarca la o felie de ceva bun!
TORT ANIVERSAR
Tzumpiloi, pai si eu aveam ceva noduli dar erau mici si mi-au trecut foarte repejor. In schimb imi mai simteam ceva sanii incarcati de laptic si chiar ii simiteam umflati. Dar abia la cateva zile au inceput sa se lase. Si acum au intrat la apa... S-au facut mici!
pisik 4ever spune:
Andutzy, pune orez intr-o soseta si propteste-o pe partea care trebuie sa-l fortezi sa doarma si pe partea cealalta, ca sa nu se accentueze si mai mult turtirea capului, e baietel si o sa se vada cand o fi mare. O sa planga el un pic, pana se obisnuieste, dar cand o fi mare o sa te certe ca l-ai lasat asa si nu ai luat masuri. Asta cu orezul o stiu de la pediatrul unde mergem noi.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Mercedes spune:
Am scapat si de vaccinul de 4 luni,a plans un pic si cam atat Sper sa nu am probleme la noapte
dimensinile biei la 4 luni jumate 7.800 gr si 67 cm
ioanailincam spune:
Hello, people! Da mult ati mai scris!
A fost azi la noi dr la controlul de 4 luni + vaccin. NU A PLANS DELOC. Ba a dat sa rada la un moment dat ca noi ranjeam amandoua la ea si o tineam de vorba, asa ca nu s-a prins ce i se intampla. Cred ca si dr are mana usoara, ca nici data trecuta nu s-a omorat cu plansul. Dr. a fost multumita de cele 600 gr luate intr-o luna, a vazut ca are si ea bulanele, obrajori.
De asemenea mi-a zis ca peste 2-3 saptamani sa incep cu piureul de legume (din nou diferenta de opinie privind inceputul cu fructe). Ca cica daca aman prea mult nu o sa vrea sa pape cu lingurita. Pana una-n alta i-am propus sa-i dau cereale ca sa nu ma mai tampeasca cu sculatul noaptea. Oricum astea vreau sa i le dau cu lingurita, sa vedem daca merge. Asa ca acum ma pun pe prospectat piata sa vad de care-i iau si incep de duminica (sambata iar avem nunta si voi fi treaza - ca daca incep nu vreau sa fac pauza, asta presupunand desigur ca obtin si rezultate, adica sa DOARMA TOATA NOAPTEA). Cu piureul aman cat pot ca deja imi incac crezul cu alaptat exclusiv macar pana la 5 luni jumate.
Acum vad ca doarme fericita - desi seara inainte de baita nu prea mai adoarme - o fi de la vaccin. Si cica tati vrea sa ne duca in Metro ca are niste treaba. Da el crede ca eu duc copilul in Metro la 10 noaptea?
In alta ordine de idei sunt si eu nervoasa cu nervii, vorba lui Loreen, dar de ce credeti? Nu ma pot opri din cumparat hainute. Are tone, mormane si cu toate astea parca sunt nebuna. Inainte imi luam pentru mine si eram la fel, vorba Carcotasilor: fara numar, fara numar, fara numar... Iar acum am transferat dragostea de cumparaturi la ea. Vorba lui barbatu-meu: in curand o sa mancam body la gratar drept cina. Asa ca mi-am promis ca cel putin pana la sfarsitul lunii nu mai cumpar NIMIC. Sa vedem daca reusesc...
Hai ca ma opresc aici, sper sa nu mai scrieti iar 3 pagini pana la noapte cand intru iar. Pupici.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
ioanailincam spune:
Mercedes - ma faci invidioasa cu dimensiunile bebelusei!Las sa creasca si sa se faca mare.
Horarat lucru: somnul e de la veccin. Dragul meu vecin de jos iar da cu bormasina si vad ca nu s-a trezit. Are niste ore in program de ma doare mintea: ba sambata la 3 dupa-amiaza, ba seara pe la 8.30 - 9. Dar am inteles ca o viata a terorizat blocul cu bocaneli si lucrari in casa...
A si inca ceva cu piureul de legume: dr. a zis sa-i pun de la inceput de toate si sa i le pasez, mai putin ceapa. A mai facut cineva asa? Pa, pa!
Pozele Anei
ioanailincam spune:
Hai ca-i buna! Ma uitai la poze si ce credeti? Monu, Mercedes si Ana are costumas ca voi. Dar eu inca nu l-am inaugurat! Dar lasa ca mama are grija sa-i cumpere mereu si mereu alte lucruri noi! Sunt zarghita!
Pozele Anei