mesaj de la Karol
Karol a postat mesajul de mai jos ca raspuns la mesajul lui bebi, asha ca m-am gandit sa il postez de sine statator, poate primeste mai multe raspunsuri si in acelasi timp bebi primeste si ea raspunsuri la subiectul ei. Dc. am gresit, scuze.
"Tocmai am aflat ca sotul meu are o amanta.Ma simt atat de singura, am nevoie de ajutor.Sunt cu nervii la pamant. sunt cu Michelle, fetita mea de 1,2 ani la mama.Pt ca am aflat ca EA este amanta sotului meu i-am dat un mesaj in care i-am zis sa-l pastreze sanatoasa.M-a sunat dupa cateva min si mi-a zis niste cuvinte pe care nu le voi putea reproduce niciodata:sa-i ling..., sa-i fac...Eu i-am vorbit frumos dar ea se comporta ca o tata.Eu eram cea care aveam dreptul sa ma revolt asa dar asta e...
Fetita mea are 1,2 ani iar cand eu eram gravida in 8 luni am aflat intamplator ca are o amanta.Se purta cu mine frumos nu mi-am dat seama dar i-am gasit prezervativele si a trebuit sa-mi recunoasca.L-am iertat, am nascut, era totul bine, mi-a promis ca s-a despartit de ea si eu am crezut.Cred ca cea de acum si cea de atunci sunt una si aceeasi persoana.Eu stiu ca el n-ar fi vrut niciodata sa se desparta de mine si fiica noastra dar pt ca eu am aflat si am plecat de acasa...N-o sa-l mai iert niciodata dar ajutati-ma voi dragi prieteni sa trec peste asta.Ma doare sufletul sa aflu ca cel de langa mine m-a tradat asa.Am 25 de ani si sunt atat de singura.
Karol"
Ruxi
Raspunsuri
Ady spune:
Nu te lasa. Nu ii da satisfactie si mai ales NU IL MAI IERTA. Daca a facut-o o data o va mai face si a 2-a si a 3-a oara. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva scrie-mi la ahadnagy@inext.ro
Gandestete la copil si ofera-i tot ceea ce nu ii ofera EL.
missiday spune:
Incearca(stiu ca e greu, poate chiar imposibil)sa treci peste asta, sa te concentrezi numai asupra fetitei tale care in mod sigur simte ca ceva nu e in regula si sufera.
Mai sunt si alte mamici singure, si pentru un copil e mai bine sa fie crescut de un singur parinte decat de amandoi intr-o atmosfera incarcata de acuze si reprosuri.
Nu te poate sfatui nimeni sa renunti la casnicia ta pt ca numai tu vei lua o hotarare.
Pe de o parte , cine a mintit mai minte,pe de alta parte cunosc barbati care s-au cumintit de tot cand au realizat cat de aproape sunt de a-si pierde familia.
Tu esti singura care decide!
Sunt alaturi de tine.