Sot Berbec- cum ne descurcam?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
dyadya spune:
quote:
Originally posted by catty
Hai sa va intreb ceva: partenetii vostri sunt uneori tacuti incat ai impresia ca esti singura in casa? Uneori nici nu are chef sa scoata un sunet. Il intreb ceva si doar da din cap.
Oooooooo, DAAAAAAAAAAAAAAA!!!Cunoastem foarte bine aceasta situatie!Iar daca incerc sa initiez o discutie raspunsul, in aceste momente, este: pai daca e ceva de discutat, discutam. Adica ceva concret. El, care in sit normale poate vorbi despre orice fara sa fie neaparat un subiect...concret. Dar in pasele astea, desi ma chinui eu sa gasesc pe mom un subiect concret ca sa-l scot din amorteala, tot ceea ce obtin este un raspuns care nu mai necesita continuarea discutiei. Un raspuns clar la intrebarea mea si....din nou tacere!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miag spune:
Eu sunt berbec, sotzul berbec si BB scorpion.... Berbec cu berbec=
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
catty spune:
Fetelor, am intrat doar sa va spun
LA MULTI ANI, IAR 2006 SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SANATATE, MULTA DRAGOSTE SI INDEPLINIREA CELOR MAI ARZATOARE DORINTE !!!
catalina
Alina79 spune:
eu sunt balanta si viitorul meu sot e berbec. suntem cam de 5 ani impreuna si ne-am certat si ne-am impacat de nenumarate ori.
totusi...concluzia mea este ca nu te plictisesti niciodata langa un berbec (langa al meu sigur nu!)
vera2005 spune:
Hallo
Pai sa va spun ca eu sunt berbec si al meu sot tot asa.
Suntem impreuna de 8 ani si mergem inainte. De trei ani avem o fecioara intre noi care ne intrece in toate si ne adunce la capatul puterilor.
In rest,ca si el am momente in care imi doresc putina liniste si am invatat amandoi sa ne respectam aceste clipe. Nu este egosit de loc, incapatanat da, dar ii trece repede, putin gelos in rest numai bine despre el.
Vera si Alexia Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prettysunshine/prettysunshine.jpg)
prettysunshine spune:
Si al meu sot e Berbec.E incapatanat ceva de speriat,nu vorbeste mult,e inchis in sine,foarte rar are chef de vorba,putintel egoist,ce mai cred ca are toate caracteristicile zodiei.Eu sunt Gemeni si n-as prea zice ca ne potrivim,desi zodiacele zic altceva.E tare greu de convietuit cu un Berbec, el trebuie sa aiba intotdeauna dreptate si totul trebuie sa se petreaca la initiativa lui,asta ma enerveaza la culme,nu achizitioneaza ceva in casa decat in mopmentul in care ajunge el la concluzia ca trebuie,nu atunci cand ii zic eu ca trebuie,desi uneori nu trec decat cateva saptamani intre cele doua.In ciuda tuturor acestor "calitati", imi iubesc tare mult Berbecul si ma intreb daca nu cumva multe din defectele pe care eu le atribui zodiei n-or fi de fapt caracteristici personale,fiindca baietelul nostru,care fizic ii seamana perfect,de parca eu nici n-am fost acolo cand a fost conceput,si carem desi e Rac,manifesta aceeasi incapatanare feroce,exact ca taica-sau.Va dati seama ce bine mi-e mie intre ei,mai ales ca uneori devin si eu incapatanata,noroc ca nu intotdeauna
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
alessia105 spune:
Eu BERBEC...fostul BERBEC ...ce sa va spun ..faceam din el ce vroiam , de multe ori ( si asta a fost si unul din motivele de despartire printe MULTEEEEEE altele..venite mai ales din afara cupului ) tebuia sa il imping de la spate ,,"hai puiu fa si tu asta "..sau "du-te acolo si fa asta asta asta" sau "painea s-a termintat...tu nu vezi?" ...ahhhh fara sa ii spui din proprie initiativa greu s-ar fi dusss
...dar un tip pe cinste nu am ce sa ii reprosez decat ca trebuia sa fie impins de la spate si eu asta urasc ...esti barbat sau carpa??
....Sa fi fost poate ca el e o "pacaleala" ( nascut pe 1.04
)...sa fi fost si dragostea prea mare si sa ma fi lasat sa fac ce vreau din el???( dovada ca si acum ma iubeste
) ...cum o fi era un BERBEC pe cinste ....am ramas ffffff buni prieteni si desi in 2004 m-a dezamagit rau ( mai mult actuala lui prietena )l-am iertat de dragul lui Sebi .Actualul sot este o mandrete de LEU
asa ca am dat dintr-o extrema in alta ....Noi sa fim sanatosi si iubiti ca le rezolvam oe toate ..indiferent de zodie!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
alessia105 spune:
ahhhh ..am uitat sa spun ca mama e BERBEC si inca unul super veritabil ...auuuuuuuuuuuu..... relatia noastra e mereu cu tunete si fulgere daca stam 1 zi impreuna nu exista sa nu iasa scantei ...din orice
...dar e si un bun suport moral si nu numai..poate depinde si de oameni ..in general sunt inconjurata de BERBECI si deobicei ma inteleg super cu ei ...si cu mama ...CATEODATA
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi