va ajuta sotii in gospodarie?
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
copiloi spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
din pacate situatia se perpetueaza cu educatia data baieteilor.
eu am avut un prieten in facultate, si am fost o data sa mananc la el in familia lui. mami punea masa, mami ridica masa, mami facea tot iar tati si unicul fiu aveau un aer cat se poate de firesc. a fost ultima oara cand am mancat la ei, am taiat-o scurt inainte sa apara complicatiile sentimentale ca eu pun-te masa scoal-te masa nu m-am vazut niciodata in stare. noroc cu voi fetelor, ca va indragostiti inainte sa vedeti ce va asteapta.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
Sunt de acord cu tine......este foarte important sa-i cunosti familia inainte, ca foarte multe concluzii poti trage.....chiar daca la inceput, EL, nu da semne sa-si mosteneasca tatal, sa zicem, care se comporta intr-un anumit fel in familia lui, ceea ce noua nu ne place, dar in timp, ramai surpinsa de cat de bine mosteneste genele.....
Am trait experienta asta cu fostul prieten....invitata fiind la ei, prima data, am fost socata, de ce am vazut in familia lor.....mama lui, tot venea de la bucatarie, cu gand sa povesteasca una , alta.....vorbea mult, povestea mai tot ce-i trecea prin minte, dar am luat-o ca atare, o ascultam si atat......in timp ce tatal lui, care nu spunea nimic, nu vorbea cu cei care erau la masa, ii tot facea semne cu mana lu nevasta-sa si-i arata directia: la bucatarie cu tine
![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Porumbita are dreptate - noi suntem in mare masura vinovate. Si cred ca si la noi e vorba de educatia primita in familie.
Daca as fi vazut-o pe maica-mea ca reactioneaza prompt la magariile lui taica-miu si ca pleaca sau il da afara instantaneu... si sa-l fi vazut pe el ca ii e frica de ea, pai sigur altfel m-as fi purtat si eu acum, cand sunt mare! dar... ce auzeam eu cand o intrebam de ce nu pleaca (in justitiarismul meu de la 12 ani) ? CA.. unde sa se duca, cu ce sa ne creasca? Desigur ca s-ar fi descurcat daca pleca, dar i-a fost frica. asa cum imi e si mie.
Noroc ca nu am probleme mari! Deshi... uneori ar fi fost muuult mai bine daca aveam curaj sa-i servesc domnului o spaima de vreo 2-3 saptamani!
Dar incerc... in fiecare zi... sa ma schimb, sa fiu independenta, puternica. Toate ar trebui sa incercam.
J 26+
pisik 4ever spune:
in cazul asta inseamna ca e pur si simplu puturos, Loma.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
Mia. spune:
Al meu e nesimtit,nu face nimic!Dar sa nu va imaginati ca era asa cind l-am cunoscut!Nu!!!Pina s-a insurat ma ajuta la de toate(vroia sa ma impresioneze)pe urma s-a porcit!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Al meu e nesimtit,nu face nimic!Dar sa nu va imaginati ca era asa cind l-am cunoscut!Nu!!!Pina s-a insurat ma ajuta la de toate(vroia sa ma impresioneze)pe urma s-a porcit!
si n-ai gasit ac de cojoc?
![](icon_smile_approve.gif)
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
![](floare.gif)
Mia. spune:
Nu!N-am gasit!Daca fac scandal,de-al naibii nu mai face nimic,adica trebuie luat cu frumosul,de ex sa ma prefac ca mi-e rau tare,si cum nu imi place sa joc teatru...Atunci,face ceva..
Poate sa creasca gunoiul pe el si nu-l deranjeaza!Chiar daca intru eu in greva,tot nu se urneste,maninca oua...la nesfirsit.