Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Hildegard, nastere usoara iti doresc! Eu am nascut la 40 + 6 zile, duminica era, daca mai dura pana luni imi inducea nasterea. Nu impartasesc parerea medicului tau despre inducere, in definitiv perfuzii cu ocitocina se dau si in nasterile normal declansate sa ajute travaliul. Eu zic ca mai bine ai incerca...

Alina, eu am nascut cu cezariana dupa 12 ore de travaliu absolut normal, dar bebe dadea semne de suferinta fetala acuta, asa ca in expulzie, de pe masa de nastere am ajuns pe cea de operatie...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Diana, nu stiam ca asa travaliu "usor" ai avut. Cred ca a fost groaznic!
Eu am mers la spital la ora 2 noaptea cand aveam contractii din 5 in 5 minute si a doua zi la 12-13 eram dilatata 2 cm,membranele nu erau rupte, in tot acest timp durerile erau groaznice, contractiile foarte dese, ma oboseau.La ora 15 mi-a indus nasterea ca eu nu mai dadeam semne de dilatare si la 18 am nascut. Uf, ce usurare dupa aia, imi venea sa sar intr-un picior, ma simteam perfect, vroiam sa urc singura pana la etaj, dar nu m-au lasat.
Mi-au facut epiziotomie si am avut 5 fire.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Nasoale experiente ati avut si voi cu nasterea....eu dupa 8 ore de travaliu, cu bebeloi in pozitie pelviana aveam dilatatie oprita la 5 cm si niste dureri infioratoare ca eram deja semi-constienta
...asa ca a urmat cezariana de rigoare....la urmatorul bb vreau iarasi sa incerc sa nasc natural....sper sa si reusesc....mai greu e cu gasirea unui medic competent si de treaba.....ca la Spitalul din Arad nu am vazut vreunul care sa corespunda.
Eu am ramas socata cand am facut practica la Matern si am vazut cum vorbeau de urat medicii cu femeile in travaliu. Nici nu va pot descrie ce mojicii le spuneau....asa ca nu am de gand sa merg aici la spital.

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Ioana, ce curajoasa esti tu!
Tu chiar vrei sa nasti normal dupa cezariana? Stiu ca in strainatate nu-i o problema sa nasti normal dupa cezariana, dar in RO nu prea am auzit, mai ales in Arad.
Nici eu n-am vrut cezariana chiar daca a fost groaznic, dar daca as mai naste o data nu stiu daca as mai putea natural...
Eu cunosc cateva persoane care au ales cezariana din start, nici nu si-au pus problema sa nasca normal.
Hai mai, chiar nici un medic nu-ti place in Arad?
Eu am fost multumita de Miclea. Oricum parerile sunt impartite.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ciau fetelor!
Noi de ieri iesim afar Ce bine e

Hildegard, nastere usoara, daca n-ai nascut deja1

Ioana, hai ma ca esti chiar culmea...chiar nici un medic ginecolog din Arad sa nu fie capabil? Eu una am fost nu multumita ci fff multumita de Bunescu...eu chiar am fost ff impresionata de felul cum s-a comportat cu mine si inainte si dupa nastere..si nu cred ca la Cluj nu sunt uscaturi, sincer!
Si se poate naste natural si aici chit ca ai avut o cezariana, stiu multe cazuri...una din ele e chiar mama

ALina, voi ce mai faceti? cum se simte Dragos?? la gradi cum se descurca?

Magda, asa si trebuie sa fie1 Si de ce ai mustrari?? ca nu trebuie sa o ajuti?? eu in locul tau as fi ffff mandra!

Flavia, cum te mai simti??

Diana, ce face samburel??
Tu lui Vladut ce-i mai dai sa pape?? ca eu sunt in pana de idei

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, iti impartasesc neincrederea in ginecologii din Arad. Poate ii nedreptatesc dar asta e. Eu am nascut in TM, desi eram la dr Cioata, s-a nimerit sa fie plecat la Herculane cand au inceput contractiile, si am nascut cu dr. olaru care era de garda. Vorbise Cioata cu el la telefon, dar oricum a fost extraordinar, nu am ce sa-i reprosez. Eu tot acolo nasc, sper ca de data asta sa fie cu Cioata . Si eu vreau sa discut cu el de nasterea naturala sa vad ce ma sfatuieste. Am inteles ca la Odobescu in TM se fac multe nasteri naturale dupa cezariana. Chiar sefii de sectie insista pe tema asta.

Alina, nici cu nasterea ta nu mi-e rusina. Of, of!

Clau, Vladut nu e tocmai mancaciosul mancaciosilor si e foarte refractar la gusturi noi, deci meniul lui e cam sec si mereu acealsi. Asta imi e copilul...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, tocmai de aia te intrebam ca si Raul a inceput sa faca fitze la unele mancaruri pe care altadata la manca cu o poftaaaa...nici nu mai stiu ce sa-i dau sa pape, e super mofturos si asta mai ales de cand am stat acasa

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Clau, Dragos e bine, la gradinita ii place foarte mult, invata multe lucruri noi.Intr-o zi mi-a spus cum zice un coleg de-al lui, imi zice:"mama, stii cum zice Paul Martin?", eu:"cum?, el:" fiti a dacului!"
Incepe sa-mi spuna cuvinte in engleza. Ieri mi-a zis ca ei la masa spun:" silent please!"
Imi face capul calendar cu toti colegii lui, le stie numele si prenumele la toti.
Cum a reactionat Raul afara dupa atata timp de stat in casa?

Gabi, cand veniti la vaccin?
Azi am cumparat si eu vaccinul de la "Noua Farmacie" de pe Saguna. A fost 980.000 lei.
Nu stiu cand il fac ca noi luam Broncho-Vaxom si nu stiu daca merg impreuna (ca asta-i tot un fel de vaccin).
Diana, nu stii pot sa-i fac vaccinul Varilrix daca ii dau Broncho-Vaxom?
Si Dragos avea cateva meniuri care le manca cu placere si in rest nimic, acum de cand merge la gradinita a inceput sa manance mai variat. Nu trebuia sa ma stresez prea mult cu mancarea lui, de fapt ma stresam sa-i fac si nu manca deloc.

pozici

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Clau nu am zis ca la Cluj nu sunt si nesimtiti printre medici, insa sunt cu muuuuuuult mai putini decat in zona Arad-Timisoara! Si iti spun asa ca stiu sigur, ca doar acolo am lucrat!Dar am facut si aici practica si stiu....si iti spun ca am ramas marcata(in sensul rau) cand am vazut cum vorbeau "minunatii" ginecologi din Arad cu femeile care nasteau!Probabil nu cotizasera saracele inainte!

Alina ce fain ca deja invata Dragos engleza Ma gandesc ca-i si place!

Magda pe unde umbli?

Diana si eu ma gandeam sa merg cu urmatorul bb la Cluj sau la Timisoara ....poate totusi Timi ca e mai aproape....

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu vreau sa nasc normal al doilea. Nici nu vreau sa aud de cezariana. L-am intrebat pe Furau ce parere are si mi-a zis ca e o prostie...( sa nasti normal dua cezariana)
Alina, nu stiu cand venim la vaccin ca Tudor inca mai tuseste putin si ii dau sirop.
Poate vineri, te anunt eu oricum inainte.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi tu cum l-ai nascut pe Tudor?

Pupici!

Mergi la inceput