Mamici din Arad...??? (37)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Gabi ma bucur ca a trecut vaccinul fara febra!Cum te-ai sarbatorit ieri?
Clau voi pe unde umblati??Raul c emai face?
Diana zi-mi si mie ce intelegi cand zici ca-l alaptezi pe Vlad?Adica nu-i dai alt lapte suplimentar?Eu ii mai dau sa suga dimineata la trezire, ziua si seara cand se culca, dar ii si dau alt lapte(acum de vaca)!
Alinush voi ce mai faceti?
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
gabitzica spune:
Ioana, nu m-am sarbatorit nicicum. am ajuns franta aseara acasa.
Am fost cu Tudor azi la radiografie si nu are scolioza.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Hei fetelor, pe unde umblati?
Abia am gasit subiectul, pe pagina 3 cred.
Ioana, pe tine te-am "vazut" pe la alte subiecte.
Azi am fost singura acasa, m-am relaxat si eu, am facut si curatenie.
Pe Dragos l-a luat tusi de la gradinita si l-a dus la ea sa-l tunda si a zis ca mi-l aduce pe la 20. Asa ca eu azi am facut curat si am citit pe forum, de mult nu am mai stat asa mult pe forum.
Ma duc sa pun o tura la spalat si revin.
Voi ce faceti?
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Ceau fetele!
Alinush eu sunt aici! Fain de tine ca ai avut o zi asa lejera!Pe mine ma termina bazucu asta scump cat e de neastamparat!!
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Buna fetele
Vad ca nu prea mai dati nici voi pe aici. Eu nu am avut timp nici macar sa citesc zilele astea.
Nu mai apuc sa fac nimic, merg la lucru si apoi la scoala, ca am vrut macar sa-mi vad toti profesorii. Culmea e ca lumea cam merge la scoala. Eu m-am gandit ca nu va fi o prezenta mare, dar ......
Gabi, i-am luat la Lisa cort din Metro. E format din 3 bucati care pot fi montate si separat, ca altfel nu vad cum ar incapea intr-un apartament, dar macar la vara daca tot va fi la maica-mea o sa-l monteze in curte. Mersi de informatii. Cum e la lucru? Te-ai mai obisnuit?
Magda, voi ce mai faceti? Cum stati cu camera?
Va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de saptamana placut.
gabitzica spune:
Am scris ... si s-a sters mesajul
Flavia, m-am obisnuit la lucru, dar seara sunt franta sia dorm odata cu Tudor. De luni o sa fie mai bine ca o sa plec pe tern si nu mai trebuie sa stau pana la 5 la birou.
La multi ani Lisei!
week-end placut!
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Vad ca nici voi nu prea va inghesuti pe-aici.
Flavia, ma bucur ca te simti mai bine. La multi ani Lisei!
Fetelor, noi maine mergem la parinti si venim duminica seara. Abia astept sa mergem ca n-am fost de o luna.
Sper sa nu se imbolnaveasca Dragos ca sigur tot pe afara ca sta.
Va pup si va doresc un week-end placut la toate.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
LA MULTI ANI
Cristina(pentru alaltaieri- cu scuzele de rigoare)!
Lisa
Sa fiti sanatoase si fericite mereu!
Alina distractie placuta!
Flavia cum te mai simti cu spatele?
Clauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
Gabi ce mai face Tudor?
Noi avem poze noi pe pagina lui Alesio!
Pupici!
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Pe unde umblati?Abia am gasit subiectul nostru pe pagina 3(!)!
Cum a fost week-end-ul?
Pupici!
flavia ramona spune:
Ioana, sunt relativ ok, dar ma mai resimt uneori. Astazi trebuia sa incep gimnastica medicala, dar nu reusesc sa merg pt ca trebuie sa merg la o inmormantare.
Eu m-am chefuit in weekend. Vineri seara am fost la un chef cu cei de la BCR Arad si Timisoara si am stat pana pe la 3:30 dimineata, asa ca sambata am fost beata toata ziua. Ne-am pierdut antrenamentul la chefuit si paraca eram teleghidati sambata. Sambata dupa-masa am fost la ziua Lisei, iar apoi din pacate la un priveghi. Ieri a avut prietena mea casatoria. A fost la Expo, multa lume, muzica faina si mancare buna. Am dansat de mama focului, nunta a inceput de la 2 dupa-amiaza si am stat pana la 11:30. Acum am febra musculara si imi cad ochii in gura de somn, ca ieri m-am trezit pe la 06:15 ca sa merg sa o ajut la ce a mai avut de pregatit. Oricum ne-am distrat de minune, ca doar o data se marita.......
Azi vreau sa merg acasa si sa dorm, sa nu mai aud telefoane si alte zgomote.
V-am pupat.