CERVICITA- o problema a femeilor dintotdeauna...
Diagnosticata de cele mai multe ori din intamplare (cu exceptia cazurilor cronicizate) aceasta boala nu se manifesta prin dureri, sangerari sau scurgeri. La nivelul colului uterin structura celulelor se modifica fara ca noi sa ne dam seama si asta chiar de la o varsta tanara.
Am trecut prin momente foarte grele cu testele Papa Nicolau, cu diferitele opinii ale doctorilor care mai de care mai alarmiste, cu tratamente prescrise in mod diferit de la un medic la altul, fap care ma ducea si mai mult in eroare.
Daca cineva este interesata de acest subiect si a intalnit un caz asemanator as dori sa continuam discutia in detaliu,….poate gasim un tratament eficace, eventual naturist (altul decat ovulele Cerviron).
Va salut si va astept
Draga Oana si eu am avut o problema asemanatoare si am facut tratament cu niste ovule preparate dupa reteta la farmacia policlinicii judetene (chiar asa mi s-a spus sa merg musai acolo ca le prepara cel mai bine)... nu mai stiu ce contineau, sigur aveau propolis... Dupa 14 galustele dintr-astea (pentru ca asa aratu ca niste galushtele galbene) am repetat Papanicolau la doua laboratoare si a iesit OK.
Sanatate!
PS Miine sa-ti cauti subiectul la Interzis Barbatilor... pentru ca acolo dadea mai bine
Dana
And, yes, I am a blonde!
Sorry pentru locatia gresita,inca mai am de invatat - am crezut ca am gresit eu directorul cand am creat subiectul ...si mai am o intrebare "tehnica":pentru mine de ce este chat-ul interzis???...daca ma aude cinevaaaaaa.......???
I'am blonde too so ........
Blondutza mia... si io mai premesc citi-o restrictie la ciat si jtii ci fac? Merg la profil personal (ai optiunea in susul paginii) si reintroduc parola (nu e musai sa o schimbi)... dupa aia merje ciatu ca uns!
Dana
And, yes, I am a blonde!