Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Krelia cam ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Buna, fetele. Long time no see!!!! Ei, ce sa fac, seviciul pe primul plan, ca de aicea imi vin banutii....
Am fost azi la doctor, si ghici ce mi-a zis: ca sunt tare stresata, sa reduc urgent stresul, ca nu e bine! Auzi la ea! Pai asta ar insemna sa-mi dau demisia de azi, si sa traiesc din mila lui iubitel, si inca nu sunt pregatita sa fac asta. Dar in curand, in curand....
Cu nunta nu am mai facut nimic, sau poate ca da, dat fiind ca am obtinut acordul ferm al lui iubitel de a-mi lua rochita aia....rochita aia.... I-am zis ca poate fi si 40 de milioane , si a zis "Nu-i nimic, ca ne descurcam noi, daca iti place, ia-ti-o!" Va vine sa credeti ce barbat am langa mine? Auzi, ne descurcam noi. Asa ca, din punctul asta de vedere, o sa fiu o mireasa fericita, dar careia o sa-i scoata mama ochii toata viata, ca tare nu-i place idee "Hai, ma mama, atatia bani....".
Sper sa ma intorc printre voi cat de curand, de fapt, sper sa ma intorc printre oamenii normali, care mai si traiesc, pe langa faptul ca muncesc....
Va pup.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Multam pentru urarile de bun venit fetele!!!!
Pentru Krelia.. Restaurantul este de fapt restaurantul Hotelului Parang din Olanesti...singurul civilizat pe care l-am gasit in zona, pentru un numai mai mare de persoane... Si la indemana, pentru ca noi vrem sa dam cazare pentru unii dintre invitati - cei care nu sunt din Valcea, si sunt destui, pentru eu si cu grasunu' am facut studentiile si lucram in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Cat despre rochita, va dati seama ca este unul dintre subiectele mele preferate...ma si visez ...Da' mai usor cu visele...Eu astept targurile de nunti din primavara, iar daca nu gasesc ce-mi place, o sa incerc sa mi-o fac...O prietena de-a mea si-a facut-o si a iesit superba.
Rochiile de pe saisonblache sunt superbe, dar cu preturi cuprinse intre 1000 si 5000 de dolari sunt way out of my league...Si oricum eu am ramas cu ochii in alea de la maggie sottero si essence of Australia. Dar nici cu alea nu mi-e rusine ca pret...
Asa ca vom mai vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

'neata fetele!!!!!
pot sa va spun ca am avut un cosmar legat de nunta. am visat ca incepuse nunta, biserica si toate cele iar eu nu eram imbracata si aranjata, nu aveam buchetele pentru domnisoarele de onoare si altele. asta a fost un cosmar al naibii!!!!!!!!!
voua vi s-a intamplat sa visati tampenii de-astea legate de nunta?????????

Emily

Sa stii ca si eu am visat....deja de doua ori... Aveam o rochie de miresa super penibila...nu apucasem sa merg la machiaj si la coafor... Habar n-aveam ce se serveste....ce tort am...cum arata sala...nimica... Ca si cum m-ash trezi acuma intr-o dimineatza , mi-ash lua o rochie la intamplare si ash merge la propria nunta...parca nimic nu era pregatit...

Mai rau....zilele trecute a visat si sora mea Nu era nimic pregatit cum trebuie....si a mers toata lumea acasa ...

O fi toamna de vina...sau is eu chiar asha si stresata?

Nunta noastra
Marturii
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Hello, again...
Daca aveti timp, dati cu geana si pe-aici: http://www.yourweddingcompany.com/
Mie mi-a palcut foarte mult pentru ideile "do-it-yourself" (nu ca le-as face, totusi) si pentru multele galerii cu poze din sectiunea Planning. Are cam de toate...(mai putin rochii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Ba are linkuri si catre rochii... dar nu le-am vazut eu din prima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mda...eu inca sunt la capitolul visat frumos.....cu okii deschisi..adica imi imaginez cam cum as vrea sa fie...cum o s-arate totul..cum se va desfasura totul.....
...."cosmarurile" sa apara cat mai incolo..si de preferat sa nu

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

THAT'S THE SPIRIT!

quote:
Originally posted by krelia

Mda...eu inca sunt la capitolul visat frumos.....cu okii deschisi..adica imi imaginez cam cum as vrea sa fie...cum o s-arate totul..cum se va desfasura totul.....
...."cosmarurile" sa apara cat mai incolo..si de preferat sa nu

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by krelia

Cryssy, bine ai venit!!!

Ca sa-ti raspund la mesaj, si s-o parafrazez, cu voia ei pe miresica pisu_miau , iti voi cita din ce a spus ea:

avantaje cumparat:
-stii exact pe ce vei da banii
-costuri reduse la firmele din romania
-scutesti timp

dezavantaje:
-de multe ori rochia nu este noua! nu vi se pare ciudat ca unele din rochitele de la magazine (nu peste tot, dar exista) au materialul tern, cu mici defecte aproape inobservabile
- de cele mai multe ori a fost expusa si probata inainte ca ea sa ajunga la tine
-costuri f mari pt cele din import
-calitate destul de slaba la firmele din romania
-productie de serie in general, mai rar unicate
-rochite facute cam cu economie de material

avantaje comanda:
-posibilitatea de a purta o rochie nou-nouta pe care numai tu ai imbracat-o
-poti alege materialul inainte
-posibilitatea de a avea o rochie unica
- potrivire perfecta inre masurile corpului si dimensiunile rochiei
-posibilitatea de a face retusuri finale cu putin inainte de eveniment

dezavantaje comanda:
- preturi mari si f mari la casele serioase (m.darie, ersa atelier, schrotter, botezatu, liza panait)
- creatorii cu pretui mai mici te pot dezamagi, calitate proasta
-creatorii f cautati te pot lasa prea mult in asteptare
-nu stii ce cumperi in final

Optiunea mea, cu toate avantajele si dezavantajele prezentate mai sus, ramane in continuare rokita cumparata de-a gata!

26 august 2006

Eu am ales sa imi fac rochita pe comanda si nu imi pare rau! M-am simtit superb in ziua nuntii, desi am avut ceva emotii cu rochita inainte de nunta!
Apropos de vise rele...si eu am avut si mai toate miresele 2005, dar nu va faceti probleme, sunt normale pentru aceasta perioada din viata voastra, si nu reprezinta decat grijile si framantarile de viitoare mirese , care uneori iau amploare in sufletel.

Pupici la viitoare miresici,

Mergi la inceput