Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 31
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dianette
Neatza! eu nu beau cafea, doar fac pt. altii [xx(. Nu stiu altii cum sunt, dar eu ... da' cand ajung in fata calculatorului imi trece somnul.
Tocmai m-a intrebat unu' pe mesenger "hey, intrebare, ce mah, noi nu avem gripa aviara???...au anuntzat ashtia la shtiri?", ca cica s-ar fi inseleat aia din uk... Habar n-am, dar ar fi bine, ca am auzit ca nu mai merge nimeni in Delta de frica si a ramas o multumime de oameni fara serviciu.. nasol.
a.cicel, flori de coltz? super!! Unde e floraria asta?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
In amaratul nostru oras, Miercurea Ciuc. Si zilele astea vreau sa merg sa vorbesc cu patronul. Il cunoaste iubi. Ca de acolo comanda mereu flori pt serviciu.
Rexanne spune:
'Neatza fetele! V-ati savurat cafelutzele?? Ca eu le savurai pe amandoua...una de dimineata cu ubi al meu, iar cand vin la munci dragutzele de colege ale mele ma asteapta cu cea de-a doua...E un fel de ritual cafeaua asta de dimineata la munca...si e o placere sa o bei cu niste colegi ca ai mei...
Am vazut ca unele fete se gandesc de pe acum la luna de miere...Sfat de la cineva avizat (adica al meu care lucreste exact in acest domeniu...) Nu va luati un pachet turistic decat cu o luna, max o luna jumate inainte de data in care vreti sa plecati...Puteti atunci sa prindeti si niste oferte speciale. Pachetele turistice se definitiveaza doar cu doua-trei luni inainte...adica pentru vara se definitiveaza la sf lui aprilie -inceputul lui mai, si pentru iarna, prin septembrie. Acu' eu vorbesc numai de plecarile in strainatate, si va spun eu cu mana pe inimioara ca nici o firma nu are contractate hoteluri in strainatate cu un an inainte...
Hai va pupicesc pe toate!
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Buna dimineata!
Hop si eu pe aici!
Sunt acasa acum. Asa ca, acum cateva minute, la o ceasca de cafea pe care am servit-o cu mine insumi (ce naspa ca iubi nu le are cu aceasta "bautura"!!!), am meditat profund... Mai ales ca noaptea care a trecut mi-am cam petrecut-o cu ochii pe pereti.
Si mi-am adus aminte ca zilele trecute am vazut prin oras niste flori pentru invitatii la nunta, f dragute. Si ma gandeam: oare are ceva daca le iau de pe acum? Ca mai incolo, risc sa nu mai gasesc si astea daca tot imi plac... Voi ce ziceti?...
Dar, daca le iau de pe acum... oare nu se vor ingalbeni? (asta am gandit-o asa, vazand ca altele, pe care le am de la nuntile pe la care am fost, incep sa aiba o nuanta de galbui...) Si daca le iau, cum ar trebui sa le pastrez ca sa nu o patesc???
Mai este cineva care se gandeste de pe acum la asa ceva sau sunt signura nebuna de pe aici?
PS--Si eu am fost aseara la un concert adevarat!!! Super, nu am cuvinte!!! Inca mai sunt "marcata" si cred ca voi mai fi pentru multa vreme!
O zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Buna diminetaza! Asa de harnicutze sunteti? Si eu m-am trezit de dimineatza dra nu plec la servici, inca. Nici eu nu am cu cine sa beau cafeau si m-am gandit sa o beau cu voi, sper ca nu va suparati [:P] .
Ca sa-ti cumperi florile de pe acum e cam riscant, e posibil sa gasesti altele mai frumoase mai incolo si sa-ti para rau. Sfatul meu este sa te duci sa faci o poza la ornamentele de flori si in cazul in care nu le mai gasesti te duci la o florareasa si o rogi sa-ti faca dupa modelul care il ai. Eu cred ca este mult mai avantajos asa.
Si crede- ca nu esti sin gura "nebuna" de aici. Eu am nunta in august si sunt in stare sa-mi cumpar rochia de mireasa de pe acuma, pt ca am gasit-o si nu mai am rabdare. Dar al meu spune sa ma asteptam ca poate mai apar si alte modele care au deja trena (rochia care am gasit-o eu nu are trena si vreau sa-i aplic trena dar nu detasabila, vreau sa se stranga frumos la spate si sa nu se mai vada) si nu trebuie sa ma mai chinui sa o fac la comanda.
Eu cred ca ajunge pana acum, ca daca mai stau si ma mai gandesc mai gasesc ceva si nu mai trimit mesajul nici la anu.
Aveti grija sa nu va frigeti pe "limbutza" la dorinta de a va incalzi mai repede. Pt ca afara este un frig brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
[pup} multi din partea noastra
ralnied1 spune:
Mie nu-mi zice nimeni cum sa fac cu florile pentru invitati???
Dau cafea celor care ma ajuta!
Asa vreti?
E si maine o zi!
jesia spune:
Mamaaaaaa ce v-ati trezit toate , ce galagie, ce zarva...neata neata ...cam tarzior si eu dar...ma tin de trupa ...v-a placut aseara la petrecerea facuta de mine si rallu
ralnied1 spune:
Cryssy, ai prima cafea de la mine!!!!
Faza cu vazutul altor flori mai tarziu, nu tine la mine! Nu imi permit (banii, bata-i vina!!!)! Si stii ce m-am gandit? Ma duc, pe iau acum si apoi nu mai calc in magazine de astea, sau, ma rog, nu ma mai uit dupa asa ceva. i nu imi fac inima rea.
Problema e: cum le pastrez ca sa nu prinda vreo culoare? Galben sau eu mai stiu cum?
E si maine o zi!
a.cicel spune:
Eu am cumparat florile de 2 luni si nu s-au ingalbenit. Le tin intr-o punga de plastic. Acum depinde si cand ai nunta.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Eu am cumparat florile de 2 luni si nu s-au ingalbenit. Le tin intr-o punga de plastic. Acum depinde si cand ai nunta.
Ai si tu, scumpa, o cafeluta de la mine!
Pai in iunie 2006...
E si maine o zi!
a.cicel spune:
Ralnied1 multumesc pt cafeluta. Nu stiu ce sa zic. E destul de mult pana atunci. Dar cand le cumperi intreaba si tu vanzatoare cum sa le pastrezi ca sa nu se ingalbeneasca. Eu nu am intrebat. Dar pana in februarie sper sa nu am vreo surpriza.
ralu_trancu spune:
Neata!!
Ieri am avut o zi groaznica. Azi, pana acum a fost bine, sper sa fie asa si de acum incolo.
Ieri a fost ziua lui Stefan, a facut 26 de ani.
Am primit ieri o oferta de aranjare a salii, flori, baloane si lumanari , buchete foarte interesanta. Trebuie sa apuc sa vorbesc mai pe indelete cu Stefan ca asa la prima vedere si lui ii place, dar tre facem niste calculele.