Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
Raza de soare spune:
Miresici, am net iar la birou ! Adica m-am intors ! Si am multe sa va zic si... mi-a fost un dor nebun de voi !... si am avut niste saptamani groaznice si n-am avut pe umarul cui sa plang... stati sa dispara sefa din zona si va zic pe scurt...
pt miresici !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Miresici, am net iar la birou ! Adica m-am intors ! Si am multe sa va zic si... mi-a fost un dor nebun de voi !... si am avut niste saptamani groaznice si n-am avut pe umarul cui sa plang... stati sa dispara sefa din zona si va zic pe scurt...
pt miresici !
Raza de soare
Hai fatoooooo, ca te daduram disparuta p'acilea, zau!!!
Sari cu noutatile!!!
Pup
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
Raza ne-a fost tare dor de tine, ti-am simtit lipsa ...bine ca te-ai intors te asteptam sa ne povestesti ce ai mai patit
Raza de soare spune:
Stati sa plece scorpia... Zau ca-i bine sa am asa primire.. dac-ati sti voi cat mi-ati lipsit...
Raza de soare
Giova spune:
Bine ai re,re,re, venit Raza!!!!
ne-ai lipsit. hai povesteste tot.
Cat tu ai lipsit eu am devenit d-na Purdea!!!
Ce-mi place sa ma laud si incet, incet ma obisnuiesc si cu noul nume. Nu e chiar asa de rau.
poze
gio si bb Marco 29 +
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Giova
Cat tu ai lipsit eu am devenit d-na Purdea!!!
Stiu. Felicitari si sa fiti fericiti !!!
Hai sa va zic, repejor...
Pai... in ziua in care trebuia sa se intoarca nemernica de cumnata din sapt de miere, ma-sa voia s-o primim cu sampanie, de parca venea din Honolulu... iar eu voiam sa mergem dupa biserica... in nici un caz masa cu familia... sau ma rog, dupa masa, dar ideea era ca trebuia musai sa stam sa ne spuna cum s-au... culcat oficial... ca asa am niste draci !... Ma rog, m-am suparat si m-am certat cu puiu' si nu am mai luat parte la marea masa...
Soacra-mea a facut urat, m-a jignit, i-a jignit din nou pe ai mei... mi-a urlat in fata ca puiu' m-a luat in c.rul gol ( asta a fost expresia ei, scuzati... ), sigur, in conditiile in care vin din Aviatiei, zona super de lux... ma rog... ca-mi face bagajul... puiu' urlat ca eu fara el nu plec... Bravo lui !!! Eu, va dati seama, am ripostat, cu toata forta si ura acumulate... M-a acuzat, in timp ce puiu' ma tinea in brate, eu stand cu spatele la ea, ca nu mai suportam sa o vad, ca vreau s-o lovesc !... Sigur, in sufletul meu... i-as fi smuls parul, fir cu fir, dar practic... puiu' si-a dat seama in sfarsit ce mama are... si ca si-a propus sa ne desparta... si lupta alaturi de mine...
Ma rog... am zis ca zic pe scurt... asa... ne-am separat cu mancarea... Fetelor, am devenit bucatar sef !... tot ce gatesc imi iese !... si zau ca nu ma laud eu, ci puiu'... e asa mandru, ma barfeste cu colegii... cica sunt nevasta model...
Asa... soacra-mea ne-a interzis accesul la masina de spalat, la frigider... doar la aragaz inca nu... ne cumparam totul... a amenintat ca nu mai vin la nunta 40 de invitati... am facut urat de tot, ca stiti ce inseamna asta ??? deja datorii, mai mult decat avem... bine, ei nu i-am spus nimic, doar puiului...
Socru-meu, culmea, tine cu noi... duminica am fost la nasi doar noi si luni seara, l-a luat ma-sa pe pui la rost, ca de cand nu-i spune unde pleaca, etc, ca poate voia sa mearga la ma-sa cu lumanare ( poa' sa si ramana cu ea, din partea mea )... eu, cu spatele la ea, gateam... a inceput ca ne ia 2 placi de rigips, sa ne faca bucatarie separata... in final, s-a dus la culcare... si l-a trezit pe socru-meu si a inceput ... Ieri, stiti ce am aflat ? ca socru' a vb cu puiu'... a vrut s-o loveasca, pt ca nu mai tacea !... m-a uns pe suflet !!! era gata s-o pocneasca, pt noi !!! si i-a zis raspicat, ca nu are dreptate si ca el ne vrea alaturi, iar daca ei nu-i convine, asta e !... si acum socru' se roaga de noi sa lasam de la noi... si sa coboram sa mancam impreuna, daca ne cheama...
Dar nemernica nu si nu !... dimpotriva, vrea sa-i sune pe nasi, sa le spuna varianta eronata si sa incerce sa-i convinga sa nu ne mai cunune...
Peste 2 sapt suntem iar invitati la nasi si eu-s de parere, ca dc nu ne impacam pana atunci, sa le spunem adevarul si sa ia ei o decizie... ca-s oameni cu capul pe umeri, nu nebuni ca soacra-mea... si restul familiei... care abia catadicsesc sa raspunda la salut...
La scandalul cu soacra-mea, mi-a fost rau, am vomat... cateva zile n-am putut inghiti nimic... am slabit 2 kg... metoda buna, nu ? acum cad pantalonii de pe mine... dar macar il am pe pui aproape...
Asta pe scurt...
Bautura o luam sambata... si de rochita ma uit sambata si duminica... sa mai uit de probleme...
Raza de soare
liviana20t spune:
Buna! Sunt o mireasa de 2006 din Piatra Neamt, am nunta pe data de 17.06.2006, la restaurantul Onyx, biserica Sfantu Ioan si vreau pe lista.
liviana
Raza de soare spune:
Krelia, cand sunt Rusaliile, anul viitor ?
Raza de soare
krelia spune:
Raza, si eu cred ca ar trebui sa vorbiti cu nasii vostri, pana nu e prea tarziu si cine stie ce le indruga scorpia...iar ei, daca intr-adevar va vor de fini..vor intelege situatia!
Iar tu, ia-le usurel si stai cu al tau, ca stai bine, nu? iar el, sa te sustina in continuare...asa cum a facut-o acum...are o bila alba de la mine
Aud ca nu va mai lasa la masina de spalat - nu vrei o masina de spalat Whirpool? e mai vechiutza, da' merge - ca stau cu ea de o luna pe hol si risca sa devina politza pt gentile mele de serviciu
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
Scuze, graba... acus vazu fata ca Rusaliile pica pe 11... Auzi, Krelia, dar de unde ai tu sarbatorile ? un' le-ai gasit ?
Ca uite faza: noi vrem biserica la 18, iar popa zice ca pe 3 iunie e ajun de Rusalii si ca e vecernia la ora 17... si ca daca vrem, avem ora 16... sau ceva pe acolo, dar nu 18... si m-a bagat rau in sperieti...
Si inca o faza: a refuzat sa ne dea chitanta pt avans... cica poate ne razgandim... si sa o dea in postul Craciunului... am facut urat, dar puiu zice ca i-am dat banii in Sf Altar, i-o fi frica de D-zeu... dar oare mai recunoaste ? ca mie de-asta mi-e frica... ca totusi, sunt 2 mil... iar pt mine e o suma... cum naiba sa-l conving sa ne dea chitanta ?????
Raza de soare