Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 23
emilyjeuly spune:
buna fetele!!!
pentru miresicile interesate am gasit un site cu pahare personalizate pentru miri, marturii, carti de oaspeti si altele. site-ul este: www.casahera.ro
sunt super toate si preturile sunt ok. pentru fetele mai creative se pot inspira de acolo.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
krelia spune:
emily, dragutz site si parca nici preturi "gastronomice" nu are, nu?
Eu l-am retinut in favorites (apropos, pe unde vine giacomo pucini asta? )
Kiar fetelor, stiti ceva de Raza?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Giova spune:
Ei pe cand ii laudam cat de rapizi sunt, uite ca nu a mai mers.
Am fost prin oras si numai la ora 17 cand si-au resetat server-ul lor imi merge si mie net-ul, si inca bine.
Sper sa nu mai am probleme. Acum astept sa-mi vina sotul acasa, asa ca ne auzim dimineata.
Pupici!!!!!
poze
gio si bb Marco 29 +
Rallu spune:
Neata fetele,
Da' ce liniste si pace e pe-aici...
Nu s-a mai trezit nimeni?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
a.cicel spune:
neatza Rallu
M-am trezit, ca de obicei, la ....5 dimineata.
Dar azi nu prea am chef de nimic. Astept ora 3 sa plec acasa. Azi e zi scurta ca tot poporu e asteptat „la caminul cultural”. Mare spectacol mare in Ciuc. Vin Furdui Iancu, Veta Biris, Ionut Fulea, Ansamblul „Crai Nou” din Alba Iulia si multi altii... Si n-a mai fost asa spectacol de 6 ani pe aici. Asa ca iti dai seama ca tot poporu’ (cati om fi pe aici care ascultam asa ceva ) se pregateste de spectacol.
Rallu spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
neatza Rallu
Mare spectacol mare in Ciuc. Vin Furdui Iancu, Veta Biris, Ionut Fulea, Ansamblul #65533;Crai Nou#65533; din Alba Iulia si multi altii... Si n-a mai fost asa spectacol de 6 ani pe aici. Asa ca iti dai seama ca tot poporu#65533; (cati om fi pe aici care ascultam asa ceva ) se pregateste de spectacol.
Mama ce misto...
Si eu ascult asa ceva.
Ca e bine, ca e rau, mie imi place muzica populara. Sa ma fi vazut cand au dat astia la TVR seara de muzica populara de la Cerbul de Aur. Ma lipisem de fotoliu si refuzam sa plec la culcare :))))).
Petrecere frumoasa diseara.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by a.cicel
neatza Rallu
Mare spectacol mare in Ciuc. Vin Furdui Iancu, Veta Biris, Ionut Fulea, Ansamblul #65533;Crai Nou#65533; din Alba Iulia si multi altii... Si n-a mai fost asa spectacol de 6 ani pe aici. Asa ca iti dai seama ca tot poporu#65533; (cati om fi pe aici care ascultam asa ceva ) se pregateste de spectacol.
Mama ce misto...
Si eu ascult asa ceva.
Ca e bine, ca e rau, mie imi place muzica populara. Sa ma fi vazut cand au dat astia la TVR seara de muzica populara de la Cerbul de Aur. Ma lipisem de fotoliu si refuzam sa plec la culcare :))))).
Petrecere frumoasa diseara.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
Multumesc frumos. O sa merg chiar si singura (adica, cu parintii, prietenuu, nasii) daca iubi nu ajunge. Asta e cu armata. Si spectacolul e organizat dec armata. Toata lumea are zi scurta la unitate, doar iubi si cativa fraieri au de lucru pana peste cap. Dar nu ratez si asta. Ca balul de sambata l-am ratat din cauza serviciului.