Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
zozela spune:
KRELIAaaaaa!!!!!!!!!!
[mariaj..pt. ce ai scris prin Iulie la un subiect legat de lumanari..si dusul lor la Bisrica!!!!
Tu mi-ai cerut-o...
Acuma...dupa bataita.....sa-ti treaca...
http://community.webshots.com/user/zozela
Giova spune:
Ma pregatesc si eu sa plec acasica, asa ca va pupic pe toate si va doresc un weekend cat mai placut, petrecut alaturi de persoana iubita.
pe luni.
poze
gio si bb Marco 29 +
jesia spune:
Ma enerveaza un idiot care s-a gandit ca are sa-i dea ceva de facut lui iubi chiar cand eram pe picior de plecare.....si vroiam sa mergem si noi in CORA sa ne luam cate ceva .......toata ziua am stat degeaba si tocmai acum s-a gandit ca are treaba
krelia spune:
Bey, si io trebuia sa iau salariu...ca-i sfarsit d eluna....s-o fi dat fluturashu' si io n-am fost prezenta???? hm...maine la bancomat, sa verific!!
jesia, hai ca nu esti singura!! mai sunt si eu p'acilea
zozela, ce-am zis, puiule...ca nu m-ai stiu...stii ca am memoaru' cam scurt......era ceva despre.....preoti???
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dyadya spune:
Stai ca nu esti singura!! Acum am ajuns si eu acasa si citeam ce ati mai scris. In privinta avnasului la restaurant, noi am dat 18 milioane, adica 500 euro! Asta este, daca atat au cerut, ce era sa facem?! Ne consolam cu gandul ca banii astia se scad din suma finala. In plus, noi ii aveam pregatiti inca dinainte sa gasim restaurantul, asa ca nu am intrat in faliment! Dar nici mult nu mai avem!
jesia spune:
In sfarsit o sa plec si eu in 2-3 minutele
pa pa fetelor si week-end placut ne auzim luni
bye bye
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
Eu tocmai mi-am amintit o problemuta pe care vroiam sa v-o spun: are vreuna dintre voi invitati cu mofturi culinare la nunta? Eu am cateva rude care sunt, sa spunem, vegetariene (sunt protestanti, si nu mananca carne de porc....). Chestia e c anu prea m-ar interesa aspectul, dar printre rudele astea se numara si bunicii mei, si pentru ei chiar vreau sa ma dau peste cap. Ce e de facut intr-o astfel de situatie? Le facem meniuri separate, nu?
Nunta noastra
Poze
Pai...la friptura, eu stiu ca se pun 2 feluri de gratar - porc si piept de pui, nu? Le spui dinainte sa puna intr-un numar anume de farfurii nulai gratarul de pui..si gata , nu?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006