Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

KRELIAaaaaa!!!!!!!!!!
[mariaj..pt. ce ai scris prin Iulie la un subiect legat de lumanari..si dusul lor la Bisrica!!!!
Tu mi-ai cerut-o...
Acuma...dupa bataita.....sa-ti treaca...

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

URA URA URA am luat salariu.........nu mai sunt saraca

Mergi la inceput

SCUZE pt izbucnirea de mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma pregatesc si eu sa plec acasica, asa ca va pupic pe toate si va doresc un weekend cat mai placut, petrecut alaturi de persoana iubita.
pe luni.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Ma enerveaza un idiot care s-a gandit ca are sa-i dea ceva de facut lui iubi chiar cand eram pe picior de plecare.....si vroiam sa mergem si noi in CORA sa ne luam cate ceva .......toata ziua am stat degeaba si tocmai acum s-a gandit ca are treaba

Mergi la inceput

fetelor fetelor......am ramas singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bey, si io trebuia sa iau salariu...ca-i sfarsit d eluna....s-o fi dat fluturashu' si io n-am fost prezenta???? hm...maine la bancomat, sa verific!!

jesia, hai ca nu esti singura!! mai sunt si eu p'acilea

zozela, ce-am zis, puiule...ca nu m-ai stiu...stii ca am memoaru' cam scurt......era ceva despre.....preoti???

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Stai ca nu esti singura!! Acum am ajuns si eu acasa si citeam ce ati mai scris. In privinta avnasului la restaurant, noi am dat 18 milioane, adica 500 euro! Asta este, daca atat au cerut, ce era sa facem?! Ne consolam cu gandul ca banii astia se scad din suma finala. In plus, noi ii aveam pregatiti inca dinainte sa gasim restaurantul, asa ca nu am intrat in faliment! Dar nici mult nu mai avem!

Mergi la inceput

In sfarsit o sa plec si eu in 2-3 minutele

pa pa fetelor si week-end placut ne auzim luni

bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Andita

Eu tocmai mi-am amintit o problemuta pe care vroiam sa v-o spun: are vreuna dintre voi invitati cu mofturi culinare la nunta? Eu am cateva rude care sunt, sa spunem, vegetariene (sunt protestanti, si nu mananca carne de porc....). Chestia e c anu prea m-ar interesa aspectul, dar printre rudele astea se numara si bunicii mei, si pentru ei chiar vreau sa ma dau peste cap. Ce e de facut intr-o astfel de situatie? Le facem meniuri separate, nu?

Nunta noastra
Poze

Pai...la friptura, eu stiu ca se pun 2 feluri de gratar - porc si piept de pui, nu? Le spui dinainte sa puna intr-un numar anume de farfurii nulai gratarul de pui..si gata , nu?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput