Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
dar noi ne-am certa . garantat.
Aici nu pot sa te contrazic, pentru ca tu cunosti cel mai bine cum reactionezi atat tu cat si sotul tau in anumite situatii. Dar eu vroiam sa spun, si tu m-ai aprobat, ca nu e obligatoriu sa te certi cu partenerul la locul de munca.
ralu_trancu spune:
aici ai dreptate. dar sunt destule subiecte de discutie in contradictoriu si in gospodarie si relatia intima, daramite la serviciu. si de multe ori daca stai toata ziua in acelasi loc cu el, e nitel cam mult. nici cat ne vedem noi nu e bine, dar nici in fiecare minut al fiecarei zi.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
aici ai dreptate. dar sunt destule subiecte de discutie in contradictoriu si in gospodarie si relatia intima, daramite la serviciu. si de multe ori daca stai toata ziua in acelasi loc cu el, e nitel cam mult. nici cat ne vedem noi nu e bine, dar nici in fiecare minut al fiecarei zi.
Discutiile in contradictoriu nu e obligatoriu sa degenereze in cearta. Eu cu Liviu ne cunoastem de 3 ani si de 2 ani stam impreuna. Nu pot sa spun ca suntem impreuna non-stop, dar dupa ce venim de la munca, pana a 2-a zi suntem nedespartiti. Si in 3 ani nu stiu daca ne-am certat de 4 ori. Poate si pt ca el e genul de om care evita pe cat posibil asemenea momente (ca daca ar fi dupa mine...dar am invatat de la el ca mai bine discutam decat sa ne certam, ca oricum nu ajungem la nici un rezultat)
ooana spune:
Nu cred ca mi-ar placea sa lucram impreuna, sa fim impreuna 24 din 24!
La mine la serviciu exista un cuplu care lucreaza in acelasi birou iar el e seful si loctiitorul sefului e sotia.....parca nu mi-ar placea si oricum mi se pare ciudat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Scriu si eu intr-un tarziu.
Si noi lucram impreuna, din ianuarie. nu ne-am certat, dar nu ne convine cand unul se enerveaza pe alt coleg si se vede ca sufera. Si mai ales, cum suntem toata ziua impreuna, seara cand ajungem acasa nu mai avem ce povesti unul cu altul.
Oricum de marti raman acasa si pe urma am zis ca nu ma mai intorc in firma asta. Fiecare cu jobul lui.
Era mai placut cand eram in Italia si abia asteptam sa ajungem acasa ca sa ne plangem unul altuia, sa spunem ce si cum am mai facut la munca.
poze
gio si bb Marco 29 fix
Andita spune:
dana_ene, iti multumesc din suflet pentru poze, nici nu stii ce bine mi-ai facut, dat fiind ca eu nu am vazut sala aia... Mi-a crescut inima in piept cand am vazut cat de bine arata, cel putin in poze. Eu stateam cu frica in san ca nici nu stiam daca au scaune decente, sau servetele de panza (la care tin neaparat), sau daca schimba tacamurile dupa fiecare fel de mancare. Dar acum, ma simt mult, mult mai bine. O sa am o nunta decenta, cel putin, nu? Nu-i asa ca arata bine?
Mersi mult, inca o data. NU-ti mai spun ca aseara am tras un bocet zdravan tocmai la gandul asta, ca o sa fie o nunta de tarani....
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Scriu si eu intr-un tarziu.
Si noi lucram impreuna, din ianuarie. nu ne-am certat, dar nu ne convine cand unul se enerveaza pe alt coleg si se vede ca sufera. Si mai ales, cum suntem toata ziua impreuna, seara cand ajungem acasa nu mai avem ce povesti unul cu altul.
Oricum de marti raman acasa si pe urma am zis ca nu ma mai intorc in firma asta. Fiecare cu jobul lui.
Era mai placut cand eram in Italia si abia asteptam sa ajungem acasa ca sa ne plangem unul altuia, sa spunem ce si cum am mai facut la munca.
poze
gio si bb Marco 29 fix
Uite asa imi imaginez si eu o relatie!
Fiecare cu jobul lui...iar seara se intalnesc si povestesc ce au mai facut peste zi!
...intotdeauna m-am gandit oare ce mai discuta cei 2 daca sunt toata ziua impreuna...oare dupa cativa ani nu se plictisesc?
Nu stiu cum e...doar ma gandeam asa la cum poate fi...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Iti spun eu Oana, nu mai avem ce sa vorbim, decat despre DC sau bebe, ca si mie mi-a iesit pe urechi.
Asa ca de marti incepem o alta viata- sa zicem asa.
Va pupic si eu, mergem acasa ca e deja tarziu.
poze
gio si bb Marco 29 fix
pisu_miau spune:
Salut!
Ma bag si eu pe aici pe la voi!
Eu si sotul meu, de cand suntem impreuna (aproape 2 ani) stam non stop unul cu celalalt si nu pot spune ca m-am saturat in anii astia si nici nu cred ca ma voi satura vreodata . Multa lume a spus ca nu este bine, ca vom ajunge sa nu ne mai suportam, dar pentru noi asta e solutia optima, pentru ca daca nu am respira mereu acelasi aer si nu am vorbi mereu unul cu altul am plange ca doua animalute ranite de dor...si asa e destul de greu cand uneori trebuie sa stam 1-2 zile despartiti din cauza multiplelor probleme de rezolvat cu afacerea pe care o avem atat in Bucuresti cat si in alte orase, dar si atunci vorbim macar 2 ore/zi la tel.
Poate unora li se pare exagerat dar noi asa am fost de la inceput si asa vom fi mereu...impreuna, nedespartiti...
Cred ca depinde de stilul de viata pe care il are fiecare, pentru unii chestia cu lucratul impreuna si statul 24/7 impreuna e super pentru altii e rau...
Ceea ce voiam eu sa spun este ca se poate...
Pupici, dragi miresici,