tauroaice pline de viata (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

soferito asteptam vesti.ce facusi la condus?

andreeat

Mergi la inceput

bey pe unde mai sunteti?

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

conform termometrului sunt in concediu medical In fiecare seara fac in jur de 38 de vreo 3 zile. Ziua n-am nimic, dar seara incep sa am frisoane, sa ma simt rau. Aseara m-am culcat pe la 9 si am dormit 12 ore cu un nurofen dublu la bord. Am dormit nemiscata toata noaptea, se vede, cat sunt de odihnita, nu? Azi eram o.k. toata ziua, acum parca un pic incep sa ametesc dar nu de la .

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Gabi sanatate multa.eu sunt in zugraveli la baie ca ne-a inundat vecinii.a terminat sotul tasvanul si eu sunt cu asezatul acum si cu frecatul si daca tot m-am apucat fac si curatenia de craciun.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna tauroaicelor. V-am pierdut pe drum...
Vreau sa va spun ca am un baiat foarte dulce si cuminte. O adevarata binecuvantare.

Luminita si Gabi fericitii parinti ai lui Andrei Tudor (16 august 2005)

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati, mami si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

intr-adevar, lulu....ai un supe baiat! sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
gabi - multa sanatate....
andreea - nasol moment. bafta la curatenie.
pupici tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gabibarta multa sanatate !
Eu am tras o mica viroza, dar cred ca sunt la final.

Gaby, cum mai este la noul job ?

Lulu sa-ti traiasca baiatul.

Andreea, spor la treaba.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lulu75, bine ai revenit!

Fetelor, n-am facut nimic cu examenul de condus pentru ca...nu m-au lasat sa intru. Dupa casatorie n-am apucat sa-mi schimb buletinul si ala vechi fiind gaurit, nu m-au lasat! Ir sotul meu imediat dupa nunta si-a pierdut toate actele (de fapt, cred ca i le-a furat), asa ca deocamdata asteptam sa-i faca lui buletin si dupa aia imi vine si mie randul ca pana atunci n-are cine sa ma ia in spatiu. Deci cred ca abia prin ianuarie dau iarasi examen .

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

nasol, alexandra! intr-adevar, politistii aia sunt cam cretini. nu-i nimik. pana atunci mai iei niste ore si inveti mai bine regulamentul...bafta!
ruxandra - sper ca esti mai bine...acum poti reveni in forta! ce mai face matei?
eu la job sunt bine, azi nu m-am simtit prea bine si mi-am luat liber. programul e destul de lejer, e adevarat ca nici banii nu sunt prea multi, dar decat deloc, tot e bine!
stefan e din ce in ce mai cuminte, imi place de el tot mai mult...scoate niste perle...de mori de ras.
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cgaby, Ruxandra, sanatate si voua! Eu am inceput sa ma refac, dar mai am de recuperat la capitolul somn de voie.
Lexi, imi pare rau pt. examen E nasol cand esti pregatita sufleteste si nu mai poti da examenul

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput