Doi frati bolnaviori! Imunitate- sfaturi!
Dupa cum ati citit la semnatura am doi baieti, baietii mei preferati
care imi fac in ultima vreme tot felul de surprize! Cel mare care are 2 ani si 4 luni aduce acasa tot felul de virusi si bineinteles ca cel mic ii pescuieste! Tocmai ne-am intors din spital cu cel mic unde am sta o saptamana cu o rinita super urata, iar acum alt pocionog... Matei are o viroza cu manifestari digestive. Bineinteles ca i-am izolat unul de celalalt, Matei e la mama iar Luca a ramas acasa, dar imi e frica sa nu ia din nou Luca virusul de la Matei ca ieri si azi nu a mai contenit Matei sa il pupe pe ala mic pe gurita, desi eram tot in urma lui sa nu il mai atinga. Azi noapte a inceput sa vomeze, iar dimineata deja avea gatul rosu si putina febra. Medicul mi+a dat tratament si mi-a recomandat sa nu ii mai intalnesc pana nu ii trece lui Matei viroza.
Deci, stimate fete, probleme mea e ... ce as putea sa ii dau lui Matei pentru cresterea imunitatii si lui Luca de asemenea, dat fiind faptul ca Luca are doar 2 luni! Ceva naturist as prefera!Multumesc!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Raspunsuri
DARAEL spune:
Intrebarea ta este o adevarata provocare.
Ingerasului tau mic Luca nu ai cum sa-i cresti imunitatea in mod direct – este prea mic pentru a aborda subiectul cu terapii naturiste sau complementare. Totusi, cum el este hranit la san, poate fi ajutat indirect prin cresterea factorului imunitar din laptele tau.
Cum faci asta ?
Simplu: sa iei doar TU PROPOLIS 20 picaturi / zi seara imediat dupa ce-i dai sa pape. Vezi ca are un pic de alcool, asa ca nu este indicat sa il iei inainte de a-i da sa pape. Dupa nu este problema – pasajul hepatic al alcoolului va netraliza alcoolul si nu va ajunge in lapte (poate doar urme, dar e ceva neglijabil, nici nu trebuie sa te gandesti la asta).
In plus, un pupic dulce de la mami si de la tati o sa-i creasca direct imunitatea ingerasului.
Evident, efectele o se vada in cateva zile, cam 7-14 dar asta e. Pentru faza acuta actuala va trebui sa urmati sfatul medicului curant.
Iar pentru Matei, ce sa spun ?
O dieta variata cu muuulte fructe de sezon + lamai + miere de albine preferabil de salcam cred ca este suficient pentru un copil scump de 2 anisori.
Multa sanatate va doresc tuturor
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
romana_74 spune:
Iti mulumesc Darael pentru raspuns, dar din pacate pe bb Luca nu il pot alapta, din motive pe care nu as vrea sa mi le amintesc povestindu-va... Oricum incerc sa ii tin departe unul de altul, avand in vedere ca si bb Luca a luat de la Matei acum viroza digestiva si ne chinuim cu lapte pentru dieta si saruri pentru hidratare! Va pupam si va dorim sanatate la bebici!
romana_74 spune:
Ah, am uitat sa iti spun ca ieri am ajuns in sfarsit la un magazin cu produse naturiste si am cumparat pentru Matei sirop de catina si niste capsule se numesc IMUNO ROYAL care contin laptisor de matca, propolis, polen si vestita echinacea! Cura este de o luna cate o capsula pe zi! Sper sa mearga si sa ii faca bine si as dori de asemenea sa pape mai bine ca tare rau mananca! PAAA!
cait spune:
Eu am luat echinaceea de la hifigal.aveam imunitatea de 3 ori mai mik decat limita admisa.dupa 3 cure am refcaut analizele si se apropia de normal.eu cred k in urma tratamentului s-a modificat asa k poti incerk pt copilul tau.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..