Constanta la apel!!! (53)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
'sara buna
ce faceti dragelor
ce ati mai facut azi?
Sanzi de ce zici ca face multe Pat? in ce sens? cand mergeti la bucuresti?
Vic, tu ai dreptate ca tatii pot face multe.....ideea e sa si vrea safaca si sa mai si faca cu simt de raspundere. eu cateodata prefer sa fac singura decat sa refac ceea ce face barbata-miu "aiurea". dar...stii tu...mai bine faci morala decar treaba!
Diana, ce mai faceti? cum e Tibi? ceva pozne noi aveti?
Oana, cum a fost tratamentul cu zentel, a dat rezultate? sper ca sunteti ok acum.
am pus ceva poze noi aici: http://community.webshots.com/album/475176773xcaqkz, cand aveti timp va invitam la vizionare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carmenduta2003 spune:
Multumesc fetelor care mi-au urat bun venit.
La multi ani, Loreen, pentru Deiia.
Cornelia, cred ca-ti faci prea multe griji cu Stefan, e inca mititel. Poate nu are chef aa stea in picioruse, poate nu-l intereseaza. Rares al meu nu prea vrea sa stea in fundulet, ii place mai mult pe burtica sau in picioare, dar pare foarte energic si puternic. Daca si Stefan pare sa aiba nulta energie, cred ca nu-s probleme. Este doar o parere.
Poze Rares
Varsta lui Rares
sinzi_ana spune:
Cornelia, sa il faci gimnast la inele!!!!!!!!!!
Roxa, pai aducea exact ce ii cereai, si intelege tot!!!!
Nu mai plecam la Bucuresti...hihi...o luuuuuuuuunga poveste!!! Asa ca maine dimineata m-am programat la injectii!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
loreen spune:
Carmen
Madamsadamy si Delia e taur da' sa mor daca are vreo legatura cu pofta de mancare...cred ca am pierdut-o prin parc ca n-am vazut-o extaziata la nici un fel de mancare...
Cornelia eu medicii neuro care ti i-am insirat la bebelusi sunt cred,numai de adulti,zic eu ca m-am lovit de ei cand cu Avc-ul lui mama...dar nu vad de ce nu se pricep si la copii
Angelique,stiu ca sunt nesimtita,dar daca mai intri pe forum spune-mi te rog cui ma pot adresa la casa de pensii pentru a afla ce drepturi banesti am de ridicat pe perioada concediului de cresterea plodului...Seful meu nu vrea sa-mi dea 7830000 cat zice legea ...imi opreste si cass 6,5% si contributia sociala individuala,adica casi...Ma apuca dracii ca toate iau 783 eu,poate am fata de proasta,nu stiu,iau 699...Nu este lamurit el ca eu am dreptate,da vina pe programul de salarizare...Mie nu-mi pasa,sa faca regualrizari de mana si sa-mi dea banii,dar as vrea a-i dau in cap cu legislatia daca exista...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si no comment,in baie
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
narcisa spune:
io chiar nu mai pot, incetul cu incetul; azi aveam si eu liber seara, si se trezesc piticii dupa somnul de prinz Patrick plingind ca pe el il doare urechea stinga(si intr-adevar are infectie) si Vivien hiriia de parca doar ce-ar fi fumat un pachet de tigari una dupa alta
.
Sun la doctor, ma duc cu eistau pe acolo pina in jur de 19, era super full; si am ajuns pe antibiotic si mai puternic; Roxana, stii ceva de sirop Podomexef? I-l dau lui Patrick, ce-a ramas din Heryhexal ia Vivi in cotinuare+ Rectodelt 2 supozitoare, m-a cam speriat prospectul si musai simbata cu ea la control; cind speram ca e mai bine, o luam de la inceput.
Hai ca m-am plins destul!
Roxana, eu n-am putut vedea pozele!
Bun venit fetelor noi!
Cornelia, multa sanatate va doresc, Doamne prin ce treceti si voi tu! Si totusi poate e Stefan un bb mai lenes, dar tu stii mai bine ca doar il ai in fata ta, nici panica nu ajuta, ia-o metodic, pt. linistire mergeti la 1-2 neurologi, vedeti ce spun si ei.
toate cele bune
narcisa Patrick 2906.2002
Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Seara buna!
Multumesc tuturor pt.urari. Din pacate din cauze obiective(noul job) nu mai pot fi prezenta la timp la ...discutii.
La multi ani Miticilor vechi(ieri) si noi(azi)!
Camelia , sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericite alaturi de el!
Narcisa, sanatate multa puiutilor tai!Si tie multa putere sa treci peste toate. Of, e tare greu ca sunt si doi si micuti. Probleme de sanatate la Anduta am avut din belsug...simteam ca nu mai rezist la un moment dat, dar era una...asa ca te cred prin ce treci...Pupici multi!
Cornelia, mii de multumiri. Eram epuizata dupa aproape o ora de probat diverse si plimbat cu Bianca prin Dorally,ca nici nu stiu daca ti-am multumit.Cred ca trebuie sa astepti sa mai treaca ceva timp si in functie de evolutia lui Stefan la gimnastica si masaj, te hotarasti ce faci mai departe.Incearca sa nu te panichezi pt. ca iti faci in primul rand tie rau si apoi le transmiti si copiilor starea ta vrand-nevrand. Eu zic ca nu e chiar de ingrijorat. Stefan este inca micutz si e posibil chiar sa fie puturos la mers.
Am reusit sa-i iau niste ghetute inalte lui Bibica...fff frumoase si cu fermoare laterale.
OOO , lume noua...Diana,mai des la apel!Cum merge Tibi cu scoala?
Carmen, bine ai venit! Cred ca deja te simti...asimilata !
Mav, am avut multe momente de urcusuri si coborasuri din cele care le povestesti....si io am simtit de multe ori ca sunt ...exploatata! Dar la tine e o scuza...sotul tau e mai mult plecat...pe cand la mine e plecat cu...sorcova! Am glumit, dar cateodata,asa imi vine sa-mi vars frustrarea si nervii acumulati in timp,pe el.
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
Buna dimineata,
Sper sa avem o zi buna, fara copilasi bolnavi si fara prea multa munca (nu avem noi norocul asta!)
Roxana, mi-am luat masina de paine Alaska, e la oferta pana pe 1 nov, intr-adevar toasterul e cadou. (eu oricum mai aveam unul, dar daca e gratis e binevenit ca-i gasesc eu stapani imediat)
Diana, spune-mi te rog, reteta ta de paine sau de cozonaci daca ai facut pentru ca mie nu prea mi-a iesit painica (nu a crescut suficient) E clar ca de la drojdie prea putina, eu am folosit Dr Oetker, granule, poate imi dai tu vreo sugestie si la asta.
Mav, la Metro au inceput sa primeasca jucarii pentru Craciun. Pentru cadou m-as orienta in functie de ce stiu eu ca are sau si-ar dori copilul. Poti sa-i iei un telescop sau microscop. E doar o parere.
Adriana, scapati de mot, duminica. Si eu i-am luat motul finutului meu, sambata trecuta. Tu ca parinte nu prea ai obigatii, eventual un cadou pentru nasi. Si o foarfeca bine ascutita ca sa nu stresati baiatul.
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
Oana spune:
Buna dimineata.
Semnez si eu condica. (de pe forum ca pe aia de la job am semnat-o la 7.30 ).
Mav acum am inteles situatia ta. Intr-adevar nu stiu cum m-as descurca daca ar fi sa lucrez acasa cu copilul pe cap si cu atatea treburi de facut. Intr-un fel e mai bine ca nu mai faci drumul pana la servici, dar e dezavantajul ca ai tendinta sa le cam amesteci si sa faci bors. Cred ca atunci cand ai de lucru mai bine sa duci copilul la mama ta, ca sa poti lucra serios.
In legatura cu cadoul pt. nepotelul tau daca e clasa I eu i-as lua ceva rechizite scolare care in mod sigur o sa ii foloseasca.
Roxana nici eu nu am putut vedea pozele tale. Cu Zentelul am terminat prima serie, dar doctorita a zis sa facem o pauza de 3 saptamani si apoi sa facem seria a 2-a. Si de abia dupa aia cred ca o sa ii mai facem analizele sa vedem daca a dat rezultate.
Cornelia chiar ca sa il faci gimnast pe Stefan!
pt. Mariuta.
Fetelor, nu prea stiu ce sa fac. Mi-am luat un Matiz si nu stiu cum sa il asez pe Paul in el. Adica sa ii mai iau sau nu scaun de masina, si daca da de care, el avand peste varsta de 3 ani. La scoala de soferi ne-a zis ca este obligatoriu scaunul doar pentru copii sub 3 ani. El de obicei sta cuminte in masina, dar are prostul obicei sa stea la mijloc si imi ia mie din vizibilitate.. Iar pe mijloc in spate nu am centuri de siguranta, decat pe laterale.
Adina mi-a zis ca are un inaltator, pe care ma gandeam sa-l pun in diagonala fata de mine daca se potriveste si daca incape. Adina ce faci, nu mai pui poznele?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza dragelor
sunt ceva probleme cu webshots-ul (cica e aglomerat rau), de aceea probabil nu ati vazut pozele. mai incercati odata: http://community.webshots.com/album/475176773xcaqkz
Adina, hihi imi iau si eu masina in week end (sper sa am timp). retete multe si adaptate ai aici: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4406, m-am inspirat si eu cand fac de mana. sunt fff bune.
Narcisa, cefpodoxima este o cefalosporina de generatia III (antibiotic nou). este indicata in infectiile ORL, ale tesuturilor moi, infectii ale trecului respirator superior si inferior. cred ca medicul i l-a prescris lui Patrick ptr ca ii e frica de o suprainfectie. sanatate multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
'Neata! 'Neata!
Adina, sa stapanesti sanatoasa "brutaria". Auzi, la cura 3-3-3 merge o zi de produse de panificatie? Ar iesi 3-3-3 +1.
Roxana, subscriu la ceea ce au spus fetele in legatura cu pozele.
Tania, multumesc pentru urari.
Noi ne pregatim de ultima nunta din anul acesta... in sfarsit
O zi buna, un we placut si calduros.
va
http://community.webshots.com/user/ontica
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)