Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, La multi ani sotului tau!!!!

Va salut si eu in fuga, am fasolea pe foc (hihi...mi-a facut cineva aseara pofta) si ne pregatim sa iesim un pic cu tricicleta afara!!!
Va pupam!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tania, sa-ti traiasca sotul, La multi ani fericiti alaturi de voi!
Cornelia, multa multa sanatate Mariei!

Io pe fuga, ca plec la munca.
Noi ceva mai bine cu sanatatea, antibioticul a inceput sa-si faca efectul.

toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Carmenduta bun venit!
Tania La multi ani si multa sanatate sotului tau!
Eu ma lupt cu o lombosciatica pentru care ar trebui sa fac vreo 3 tipuri de injectii. incapatanata cum sunt iau pastile si supozitoare poate scap.daca intepenesc poate le fac
bye bye si o seara buna!

Cristina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

multumesc [b]crig72 si loreen.

Loreen, tu nu esti si la bebelusi de martie-aprilie? Mi-e cunoscut numele tau, cred ca de la odisee. Atunci doar citeam, nu eram inscrisa. La multi ani Deliei pentru cele 6 luni de maine.

Cornelia[/b], m-am inscris si eu, acum putem vorbi pe forum. Dar nu prea ai fost activa in ulti mele zile, m-am tot uitat dupa tine. Probleme cu fetita?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Carmen, ma bucur ca te "vad" aici! Scuza-ma ca nu ti-am raspuns la pm, dar am fost data peste cap in ultimul timp.

Tania, la multi ani fericiti sotului tau!

Crig, multa santate!

Narcisa, ma bucur ca sunteti mai bine!

Am revenit pe linia de plutire. In momentul asta ma simt chiar bine: copiii dorm dinainte de ora 10!!! Amandoi!!!

Maria nu a mai avut probleme mari, in sensul ca nu a mai facut febra si a avut nopti mai linistite. Totusi era palida, cu cearcane si transpira f. mult. Azi a fost bine. Maine mergem la dr., la control si sper sa am vesti bune.

Oricum, in fiecare dimineata, primul lucru pe care il spune este: "Sunt racita, nu merg la gradinita" .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Offf... atata munca si atata oboseala... Si eu simt nevoia unei "vacante"> sa ma cheme sau sa ma astepte si pe mine cineva la/cu masa gata, sa faca altcineva curat si ordine (va imaginati voi, cu Sebi in casa.....), sa fie rufele gata spalate, calcate si asezate frumos in sifonier (nu mormane in baie sau te miri pe unde!), sa ies la plimbare sau la cumparaturi sau la un suc/ceai/orice cu prietenele sau chiar si cu baietii mei (dar fara sa mai am alte griji pe cap!), sa ma pot relaxa si eu putin!!!!

Eu ma simt "mama mamutilor" pe aici... Zi de zi, am grija de Sebi-drege-tot (hmmm.... cata energie imi consuma treaba asta!), muncesc (in sfarsit sunt angajata!), tin casa curata, fac mancare, spal rufe, fac piata, calc "ufe" (cum zice Seba), in fine, pe langa sarcinile de serviciu, am program administrativ la greu, ca uneori ma simt ca o menajera in casa asta!

... am destule motive care ma impiedica sa ies in lume si n-am nici "timp liber", asa ca de cele mai multe ori, ma simt prizoniera.... Noroc ca va am pe voi!!!!

Sebi este taaaare nazdravan si istet si glumetz!!! Aseara, am ras mult cu el:
I-am zis ca mergem la varu-sau, Vladut, si ma tragea de mana, "Maaaami, haaaiii!!!!", apoi, daca i-am spus sa-l asteptam putin pe tati, care plecase sa plateasca intretinerea, s-a postat in fata usii si striga "tatiiiiii!!!!", sa vina tati mai repede, sa mergem la... "Utz" (se joaca frumos impreuna, "ca baietii")! Si pt ca ta-su imi tot zicea "Hai Alina, imbraca-te si sa mergem odata!", Sebi s-a invartit prin casa ca titirezul, mi-a gasit blugii, i-a studiat cateva secunde, a decis ca-s ai mei "mami" si mi i-a adus de graba> "maaamiii, Anana, bacă!!!" (adica, sa ma imbrac!)... Desigur, mi-a venit sa-l mananc!!!!

cand ne vede stand la buda, ne imbranceste ("dă-te, dă-te!!! Ebi, caca!!!") si dupa ce-l asezam pe tron (avem capac reductor, pt el), ridica manutele si zice "Ebi maiiiiie!" (adica Sebi este mare...)

Jo, "am scapat" de olita, dar n-am scapat de pampers!!!!!

... A trebuit sa ascund taburetele in balcon, pt ca le cara peste tot pe unde avea el interes: la chiuveta "maaamiii, apa (adica ma anunta ca deschide robinetul!), Ebi (s)pală bibe (vezi ce ajutor pretios am eu!?)!!!" sau se folosea de scaun sa ajunga la intrerupatoare sau la cheile de sus de la usa de la intrare... sau oriunde avea el interes, la "inaltime"!!!!!

Face tumbe, ne da pupici, a inceput sa se uite la desene animate si cand are chef, cere "sene!", este o minune, un "consumator industrial de energie a parintilor" si o mare bucurie pentru noi!!!!

...Cat despre surioara, i-am face-o noi, dar acum suntem plini de datorii si mai vrem sa ne luam si masina noua (se simte nevoia) si astea sunt motive suficiente sa mai amanam putin venirea pe lume a bebelusei.....

si fuuug la treaba acum, ca s-a facut tarziu!!! (M-am trezit la 6, sa-i dau lapticul="chichica" lui Sebi si v-am scris acum, pt ca mai tarziu nu mai aveam sanse!)

Cornelia, e tare dulce Maria! Pacat ca a trebuit sa se imbolnaveasca asa rau, ca s-o tineti acasa, unde se bucura sa fie!

Carmen, bine ai venit! O sa modific imediat listuta!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Cornelia, imi pare bine ca ai vesti bune!
Sanzilescu, ai inceput injectiile, da? daca nu vine bau-bau si ti le face! cum a iesit fasolica?
Vic draga mea...te inteleg prea bine. si eu sunt in aceeasi situatie, la munca e super aglomerat, cand ajung acasa Pat ma ia de noua, ne jucam pana se culca, dupa care incep sa fac mancare. dar asta este. mie imi e mai bine asa decat cand stateam acasa, sincer. ma simteam mai rau atunci.
Tatiana, Mada, unde sunteti?? totul ok?
Narcisa imi pare bine ca sunteti spre insanatosire. pupici de la noi!
Adinush, saptamana asta nu ma mai prinzi nepregatita, sunt cu "echipamentul" la mine!
Mamicile mai proaspete cum va simtiti? ce fac iepurashii mici? Dana, Adriana, Irina, Giana?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tania (cu intarziere) sa iti traiasca sotul, sa va bucurati unul de prezenta celuilalt si amandoi de fetele voaste frumoase.
Carmenduta, bine ai venit. E tare frumos baietelul tau.
Vic nici nu sti cat te inteleg cand spui ca te simti ca o menajera uneori. eu zilele trecute am avut o discutie cu sotul, in care ma plangeam ca ma simt "exploatata" si stai, ca eu inca stau acasa (pana in dec) sa vezi cand o sa incep serviciul ce va fii pe capul meu. problema mea este ca mie nu mi se pare normal ca unul sa nu isi vada capul de treburi, sa faca mancarea la 10 noaptea, dupa ce adoarme prichindelul si celalalt sa stea si sa se relaxeza la calc. ca " a fost la serv", de. Gata, m-am descarcat.
O zi buna.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.noi suntem reparati de tot.nu mai avem nimic, decat un pic de afta.trebuie sa ajungem la selgros pt tetine.multumesc de informatie.spuneti-mi ptr mot e vreo traditie.duminica il luam si noi.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!

Roxa, tare buna fasolica!!! Injectiile inca nu le-am inceput, ieri nu am avut timp si ma gandesc ca maine plecam la Bucuresti si nu am chef sa umblu cu injectiile pe acolo...sau sa imi vina in "deplasare"... Imi pare rauuuuuuuuu!!!!!!!!!

Cornelia, sper sa fie bine la control si sa fi trecut Maria cu bine de "etapa" asta nasoala si sa nu se mai repete!!! Stefan e bine?
Saracuta, cu gradinita...
Am si eu o fetita la grupa mica, Maria, care cred ca se manifesta ca fetita ta, (desi are 3 ani si un pic), e foarte timida, sta cu capul in jos, nu prea interactioneaza cu nimeni, a plans mult timp (inca ii mai curg lacrimile cand isi mai aduce aminte de mami), si e greu sa o scoti din "cochilie"....

Mav, pupici pt Sebi istetul!!! Sa il faci creator de moda!!! Se pricepe la asortat???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput