Va este frica?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

am citit subiectul si pe urma m-am dus sa-l culc pe fi-miu; si in timpul asta m-am tot scormonit prin cap, sa vad de ce mi-e frica ... asta cu creaturile gen soricei, albinute, etc, la mine nu-i valabila; nu mi-e frica de ele, mi-e scarba.
in rest, cred ca mi-e frica seara sa ies din dormitor si sa ma duc la toaleta, dupa ce vad vre-un film horror; dar ii e si sotului meu, asa ca nu-i bai, mergem la buda in gashca ... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Imi este frica de boala, de moartea mea si a celor dri, de batranete, de neputinta , de cutremur, de inundatii.
Ma tem pentru fetita mea... ca viata nu e 4x4 ...

Imi este frica de singuratate,,, de greseli... de compromisuri si renuntari./.... de tentatiile mele si ale altora.
Si de paienjeni, serpi, animale salbatice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebiutu spune:

Eu nu am nici o frica.Atata timp cat crezi in Dumnezeu orice frica dispare.la fel cum zicea si boeru ,frica de Dumnezeu este singura.
In schimb sotului meu ai este frica de avion si de moarte,iar tatal lui are aceleasi fobii.Posibil sa fie genetic....imi amintesc ca chiar scria ceva de genul acesta in Transilvania Expres
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

mi-e frica de DUMNEZEU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Pana mai acum ceva timp imi era frica de moarte si paianjeni.Apoi, m-a luat frica de....cadere de la inaltime.Cand mai vad prin filme cum cad unii de la inaltime stau si ma gandesc la ce simt cei care cad de la inaltimi.Ma pierd minute in sir gandindu-ma la asta.
Totusi, nu cred ca-i frica de inaltime ca n-am probleme cand sunt cocotata.Se pare , insa, ca am trecut deja la vise legate de fobia asta.Intr-o seara am visat cum cel mic a cazut de pe un pod foarte inalt.M-am trezit imediat, a fost cumplit....Sa fie rezultatul faptului ca Rares, asta-toamna a cazut de pe un mal destul de inalt in rau?????....n-a patit absolut nimic dar eu, m-am speriat rau de tot

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Mi-e frica de inaltime si cutremur si foarte frica de moartea celor dragi.

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

la fel si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_cta spune:

mie mi e frica de intuneric... ce putem face pt. a scapa de fobii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

mi-e frica de cutremure.... boala si orice insecta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Paianjeni.
Apropiatii imi spun ca e anormal ca o femeie de 28 de ani sa se poarte asa, tata a ras intotdeauna de mine, ba chiar mi-a adus cadou un exemplar in plastic(nu are rost sa descriu reactia!). Imi e si rusine cateodata sa spun ca mi se taie picioarele sau ca sunt ffff transpirata cand vad vreun paianjen pt sunt invariabil luata in balon. Am totusi cativa prieteni care ma inteleg si sunt responsabili cu anihilarea specimenelor.
Mama imi povestea ca, gravida fiind, statea in gazda. Prin camera intrau niste gandaci mari,iar ea de scarba se cocota in varful patului si tipa la tata sa ii omoare. Ma gandesc ca e posibil sa mi se traga si de acolo!
Imi mai e si scarba si de gandaci, miriapozi, albine,etc. Suport orice pana ii vad cu picioarele in sus si cu burta aia scarboasa!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Frica e una, fobia e alta. Cei mai multi descriu aici fobii si astea se trateaza, e pacat sa va chinuiasca o viata intreaga. Frica este o reactie de aparare a organismului, este firesc sa-ti fie teama de lucruri periculoase, asa te feresti de ele.
Cit despre frica de moarte si de boala, asta deja e altceva. Cred ca nimeni nu se gindeste cu zimbetul pe buze la ele, totul tine de firea noastra ca sa reusim sa nu ne amarim viata gindindu-ne zilnic- ca intr-o zi ne vom imbolnavi si vom muri.

Mergi la inceput