Banii aduc fericirea?

Banii aduc fericirea? | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

Eu zic ca raspunsul e undeva la mijloc... ca intotdeauna. Banii aduc fericirea dar mai ales atunci cand nu ai prea multi. In schimb cand ai foarte multi, multi bani=multe probleme. Oamenii isi doresc din ce in ce mult, si cu cat obtin mai mult cu atat isi doresc si mai mult. Si uite asa te trezesti ca esti obsedat de bani si ca nu mai ai timp sa te bucuri de ei.

Voi ce parere aveti?
sunteti de acord sau contra cu mine?PUPICI!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Pentru omul sarac banii aduc fericirea. Daca ai bani...ai ce minca, ai ce imbraca,ai cu ce merge la spital, cu ce cumpara medicamente...mai poti ajuta si pe altii mai saraci ca tine, sau mai bolnavi.Seara inainte de a ma culca ma rog la Dumnezeu sa ne dea atit cit ne trebuie , nu mai mult.

Silviu si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

nu banii aduc fericirea ci numarul lor
banii nu aduc fericirea ci o intretin

ganditi-va la un cuplu care se iubeste, are copii si nu mai are bani destui care sa-i asigure un trai decent....nu intervin discutii, cine spune ca dragostea suplineste lipsa banilor e naiv....

cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Cred ca intrebarea corecta ar fi"Surplusul de bani aduce fericirea?"pentru ca banii in sine sunt un rau necesar,fara de care nu putem trai.
Mie banii imi aduc in primul rand stabilitate si echilibru,n-as putea spune ca imi aduc fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nu cred ca fericirea noastra consta in bani.

Pe de alta parte insa, atunci cand te confrunti cu lipsa lor si nu ai cu ce sa cumperi (sa zicem) o bucata de paine, nu cred ca mai ai ragazul nececsar sa te consideri fericit ca esti sanatos, ca ai o familie care te iubeste, ca te poti bucura de soarele diminetii sau de valurile marii....

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Oamenii se impart in :
- oameni realisti
- oameni visatori

Pentru oamenii visatori banii sunt necesari doar ca si idee pentru a-si atinge visurile
Pentru cei realisti banii alaturi de altele sunt o necesitatea obiectiva pentru a rezolva problemele, dorintele aspiratiile satisfactiile s.a.m.d. din fiecare zi.

Atunci cand iti este foame oricat de visator ai fi, devii realist cel putin pana cand mananci. Voi in ce categorie va incadrati?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

quote:
Originally posted by bosioc

Pentru omul sarac banii aduc fericirea. Daca ai bani...ai ce minca, ai ce imbraca,ai cu ce merge la spital, cu ce cumpara medicamente...mai poti ajuta si pe altii mai saraci ca tine, sau mai bolnavi.Seara inainte de a ma culca ma rog la Dumnezeu sa ne dea atit cit ne trebuie , nu mai mult.

Silviu si mamica

Te admir pentru felul in care vezi problema ! Ar fi bine daca ar gandi toata lumea la fel !

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Iubika
Nu cred ca fericirea noastra consta in bani.

Asa e, nu in bani consta fericirea. Dar se zice ca banii o intretin. Nu esti fericit ca ai bani, dar ai nevoie de ei sa fi fericit. Pt ca totul costa.
Profesorul meu de psihologie spunea ca "nu exista iubire vesnica, ci numai interese vesnice"
Eu cred ca cea mai de pret pe lumea asta este sanatatea, nu banii, nu iubirea. Daca esti sanatos le poti face si pe celelalte. Pt ca nici sanatatea nu se poate cumpara cu banii. Nu?

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by rachel owen
Daca esti sanatos le poti face si pe celelalte. Pt ca nici sanatatea nu se poate cumpara cu banii. Nu?

Erhhhmm.... da si nu.
Daca te loveste din senin vreo gripa sau mai stiu eu ce, nu te duci la doctor sa te trateze? Nu`ti prescrie medicamente? Ori medicamentele nu ti le da farmacistul asa, ca are inima buna. Deci din punctul asta de vedere eu cred ca se poate considera ca iti cumperi sanatatea.
Caci daca stai asa si te uiti la cerul senin asteptand vindecarea, slabe sanse.... si risti sa pierzi chiar totul.

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ca sa fiu sincera, eu fac parte din categoria la care banii nu-i fac nici un rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Cum se spune: Ai bani-ai mama si tata,ai prieteni,ai dusmani,ai de toate.
n-ai bani=nu ai nimic, sau aproape nimic, sau pe nimeni.
Asa e lumea in care traim. Totul se invarte in jurul banului.Poti fi fericit alaturi de cei dragi, sa fie intelegere, armonie, iubire, dar...cand nu ai ce pune pe masa,mai ai si copii, nu cred ca nu intervin certuri, neintelegeri si toate cele bune dispar sau aproape. E la fel de adevarat ca si daca ai prea multi cazi in extrema cealalta. AI prea mult.

MG

Mergi la inceput