Pestisori, pestisori...(15)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
CRISMIR spune:
Buna pestisori!
DANIELA, ca pana la urma numai tu ai intretinut discutia,si mi-ai mai zis cate ceva de munca si master
EMILLY,dar bine bine,nu e la voi,dar ce parere ai tu de asta?...of,asta e discutie?...repede mai fugiti
!...
si m-am uitat la gaza,super dulce
,ce a crescut,
!
MIHAELA,pai sa sti ca eu nu prea tind spre inginera,ma gandesc ca pt inceput si cu puiul mic mi-ar prinde bine faza cu asistentul dentar...dar ma atrag banii,adica mama mama ce bine castiga un inginer acolo
...dar vom vedea noi...va mai tin la curent cand ajung,mai e pana atunci...
puiului tau,sa se descopere cat mai repede ce are,dragul de el.
DENISA si SALISA, la burticute...cat despre spalat hainele piticilor,asa am facut si eu,totul spalat separat(chiar si noi fiind),cu detergent de bebe,fara balsam...acum la 1 an,ma gandeam sa le spal cu ale mele..cred ca nu mai e pericol de nimic,ca deja sunt mari domnii,nu?
FULGULETZ,bine ai revenit printre noi, lui David,ce mare e
!...mai zine cum e sa fi mamica
,cu copilas mare deja!
Gata fetelor plec ca urla puiutul....
si weekend placut si sanatate maxima!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Denisam sa pui poze cand e gata camera bb. Ce-mi place sa citesc ce mai faceti voi gravidutzele... ma apuca dorul de burtica... La anu' vrem si noi sa ne apucam de bb2... Pana se naste sa aiba Meme 2 ani...
Emilly ti-am vazut scumpetea mica E o frumoasa... si are niste ochi superbi.
Fulguletz bine ai revenit... haios foc David ... si ce figuri pecapu' lui...
Crismir ce mai face Robert? E mai bine? sa treaca.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Buna pestisori,
Mirela pai nu pot sa discut despre ce nu stiu.Asa suna bine ca te gindesti la un job mai usor, si eu sunt pentru asta, dar stiu cind te apuci cit e de lung procesul, cita rabdare, nervi si cafea
Ziceai ca trebuie sa te apuci mai intii de limba, in stadiul asta sunt eu acum si e tare greu.Cind mi-a zis nenea de la emploi ca as putea sa incep cursuriele pentru asistenti in ianuarie m-a cam luat cu traspiratii caci n-am facut decit primul nivel la franceza si tot ce pot e sa inteleg si sa tin o conversatie la nivel de scoala primara.Tot ce pot spera e ca odata terminat nivelul 2 sa ma descurc mai bine.
Ma bufneste risul si pe mine si pe al meu sot ca pe vremuri in Ro aveam senzatia ca mama ce engleza stim noi si odata ajunsi in Irlanda eram fii ploii, cu greu intelegeam ce vorbeau aia, al meu sot se chinuia sa inteleaga previziunile meteo la tv.Tu stii cit e de greu sa vorbesti o engleza sau o alta limba straina fluent si corect.
No vezi ce de discutam azi....
Una peste alta sa ajungi tu cu bine in State, sa te apuci de cursurile de limba si intre timp poti sa faci demersurile pentru ceea ce va urma sa faci.Daca si ingineria e la fel de grea ca si medicina eu m-as lasa pagubasa.A mea cumatra e medic si se chinuie cu examenele de 2 ani si mai are cel putin inca pe atat.Are 32 de ani si isi doreste enorm un copil, dar nu are timp sa-l faca.Ar tine-o pe loc vreo 2 ani si tot il amana.
Daca poti aduna informatii de pe net despre ce te-ar tenta sa faci ca in momentul in care ajungi acolo sa stii exact ce poti face.
Il luati si pe gazu mic cu voi???am inteles ca in State nu exista alocatie la copil sau alt ajutor iar gradinitele sunt foarte scumpe.Ca sa mergi la scoala iti va trebui o gradi sau o bona.Tare greu fara o mamica, eu asa tinjesc dupa o mamica...dar asta e deja alt subiect de discutie cursurile de limba se platesc??la noi nu.
Eliana, Mirela multumesc frumos de aprecieri!ca orice mamica imi creste inima cind imi e laudat puiul.
Numai bine, o zi frumoasa si astept, Mirela, raspuns
Emilly cu gaza ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
Pestisori... bine v-am regasit!...
Mi-a fost tare dor de voi!...
Am revenit bine-sanatosi, dar putin obositi!... Nu am avut timp sa citesc din urma, dar am sa recuperez... Am trecut pe aici sa va salut si sa va multumesc pt tot!...
Mihai se prezinta uimitor de bine dupa operatia de inima!... Voi intra cat de curand sa mai vorbim!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
salisa spune:
Buna pestisori dragi,
Felis, ma bucur ca Mihaita este bine. Sanatate multa in continuare si sa va reveniti repede.
Emilly, Mirela, Nexus, Eliana, Fulgulet multumesc mult de sfaturi, am sa le urmez, exact asa cum scrie acolo.
Puiutii vostri ce mai fac?
Cresc si va minuneaza cu nazbitiile lor...Ce fericite sunteti!
Denisa ! Burtica sa creasca mare si puiutul tau sa stea cat mai mult acolo la caldurica..., cu cat iese mai aproape de termen cu atat e mai bine pt ea si pt tine. Sanatate multa si burtica usoara in continuare.
Despre mine ce sa va zic, aseara am avut o noapte tare grea...am dormit tare prost cu multe treziri in timpul noptii..., si asta din cauza durerilor de spate...nu mai pot sa stau acu nici intr-o pozitie.E burtica tare grea si ma misc ca un pietroi.....la un moment dat imi venea sa pling de somn
...si de durere de spate.
Al meu sot nu avea nici o treaba, dormea dus iar eu il pazeama.
Astazi am avut niste musafiri; un coleg de-al sotului cu sotia si cei 2 copii.
Si puiutul meu se misca continuu in burtica de parca ar fi zis...
"Hei sunt si eu pe aici nu ma vedeti, nu ma auziti, dar eu va simt..., si va aud vreau si eu sa ma joc cu voi"
Atat de simpatic a fost ca mereu s-a miscat si nu ma lasa deloc sa stau de vorba cu musafirii.
Gata va las , pestisori!
Week-end placut in continuare!
Va pupam pe toate!
Salisa 33 saptamani + 1 zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Emilly/Emilly.jpg)
Emilly spune:
Felis ma bucur ca sunteti bine sa o tineti tot asa si sa va reveniti din oboseala, stres, emotii...bine ca s-a sfirsit cu bine!!!
lui Mihai si mamicei lui curajoase.
quote:
Originally posted by salisa
Si puiutul meu se misca continuu in burtica de parca ar fi zis...
"Hei sunt si eu pe aici nu ma vedeti, nu ma auziti, dar eu va simt..., si va aud vreau si eu sa ma joc cu voi"
Atat de simpatic a fost ca mereu s-a miscat si nu ma lasa deloc sa stau de vorba cu musafirii.
Salisa33 saptamani + 1 zi!
AO
Dragul de el...ce mi-e dor de un bb miscator prin burtica....
Nu te ajuta nimic la durerile de spate?ceva cald?o pozitie anume?offf...asta nu-i bine...sper sa te mai lase si sa te poti odihni.
Nimeni nu-si mai da cu parerea ce o sa aibe Salisa?
![](icon_smile_big.gif)
seara buna in continuare!
Emilly cu gaza ei
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
SALISA, EMILLY... multumesc de primire!...
SALISA, DENISA sarcina usoara in continuaresi multa sanatate!...
NALLY pe unde esti?...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
gaza cea mai gaza e o scumpete de copkil...
m-am uitat si la celelate fete la pozici, doamne ce copkii de insurat si maritat avetzi
..trece timpul ca nebunu...
Nu-sh cum el a voi dar david are fratzioare o energie ...parca mi-as fi dorit un copkil mai linistit
. toata ziulica nu sta o secunda si doarme putzin pe zi
. Se catzara pe orice, ia busituri la greu si cam atat..
aaaaaaa...si are un dintzisor mic de tot si stramb
P.S. Crismir, ce look mey ..sa nu te recunosc in poze
ce cartzi ati mai citit fetelor? cine mai are timp de asa ceva?
si vlajganu' David (1 dec. 04)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Felis- bine ati revenit,cum am mai spus si sanatate lui Mihaitza!
Salisa- multumesc de urari si tie numai bine si sa vina puiul tau sanatos cand iti doresti!
Fulguletz- carti am in plan de citit, dar abia reusesc sa mai citesc pe cele cu ce se intampla cand nasti si primele luni cu bebe acasa
O duminica frumoasa!
Denisa27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
fulguletz spune:
salisa, stiu cum e sa doarma sotzu langa tine(cu sforaituri, nu oricum!!) si tu sa te misti ca elefantu de pe o parte pe alta
...De acum incepe perioada greoaie
De pe la 34 de sapt am avut si eu o stare de nervi continu..ba ma durea una, ba ailalta, ba trebuia sa -mi astept jumatatea sa vina de la serviciu sa-mi taie unghiile de la picioare ...
Ce sa-ti zic...mie nu mi-a placut asa tare perioada graviditatzii , mai mult ma bucur acum de David...As vrea alt bebe dar mare gata.. avem voluntari?
si vlajganu' David (1 dec. 04)
![](icon_smile_big.gif)