Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele.
Multumesc de intrebare, Bia se simte bine acum.
Daca tot vorbiti de cresterea imunitatii la copii uite ce mi-a dat doctorul.

Obscilocopcinum - 1/2 doza/ o data pe saptamana (sambata)
Vaccin antigripal 2005-2006 CH 30 (este homeopat) - 3 granule mari (pot fi si mici ca cele de obscilo si atunci se dau 10) / o data pe saptamana (duminica)
Imunorezistan - 1 ml / zi / 10 zile pe luna. Cu asta vom incepe de 1 ale lunii.

Bertha Bia mai adoarme cateodata in carut, dar trebuie sa fie superobosita si sa aibe si suzeta.

Carmen (mephala30) mami micul piciorus al lui Iustin. Hai nu te mai invinovati ca si Bia mea se loveste cu mine langa ea. Va doresc insanatosire grabnica.

Cris Lasa mami ca si Bia este rea. Sa nu puna nimeni mana pe obiectele catei apartin. dulci Amaliei

Alina Sanatate multa Alexandrei si sa ajungeti sa faceti inumizarea aia mai repede.

Irinel Sa-ti fie de bine vacanta. Si acomdare cat mai grabnica la programul obisnuit. lui Danut si unul pe burtica. Tu cum te mai sinti? Mai ai greturi?

Mey, fata mea stie cum o cheama. Zice "Bia, Bia, Bia" si zice si ca are 1 an, si ridica deghetelul.

Nu stiu daca am uitat pe cineva, da imi face figuri calculatorul si trebuie sa ma grabesc.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Diana, mare dreptate ai... Astazi am reusit sa fug pana la ea, pentru ca am rugat pe cineva sa stea la mine cu instalatorul si cu oamenii de la aer conditionat. Si am stat impreuna vreo 20 de minute. A mancat de la tzitzi (dupa 3 zile de pauza...), ne-am iubit, ne-am dragalit... Se intarzie terminarea casei din cauza mucegaiului gasit in camera Rebecai. Acum am dat tapetul jos, am cumparat ipsos si vopsea antimucegai si nu gasim muncitori care sa repare peretele. Cred ca il vom repara noi, pe dibuite...

Carmen, pupam piciorus de copil voinic!

Irinel, bine ati revenit!

Cami
, tot la avioane visam si eu... Si inca mai visez...

Nicoleta, fetei istete.

Alina, sanatate scumpei Alexandra.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna seara dragele mele.
Multumesc tuturor pentru vorbele de incurajare si urarile de sanatate,pentru micutza mea bolnavioara.
Astazi am fost la control si este mai bine.A scapat de infectia din gitutz,nu mai face febra si urechiusele nu o mai dor.Mai hirie un pic si a facut o candidoza de la antibiotic,care o chinuie rau de tot,este toata rana la putzulica de-i curge si singe,iar crema care ne-a dat-o nu prea ne ajuta.Trebuie sa mai mergem si vineri,la un alt control.
In rest este foarte vioaie,se joaca si "vorbeste"toata ziua.
Am recuperat si noi cu dintzisorii(ne-au iesit patru in doua saptamini).
tratamentul de imunizare l-am inceput deja,si-l facem cu Lantigen-b solutie.
Sper sa dea rezultate.
Va las ca mai am un pic de treaba,dar va scriu curind.
Va pup.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

alina costin ma bucur ca ati trecut de raceala.Pentru candida e bun bicarbonatul de bucatarie la un pahar de apa putin bicarbonat si spalaturi cu un tamponel.Si Bepanthen e bun dupa ce o speli cu bicarbonat sa pui start gros de Bepanthen sa nu o usture si ala si calmeaza.Of puiu mic ce indura.Tot trebuie sa va dea medicul ceva ca poate sa faca infectie si nu e bine.Pupici la ingeras sa i treaca repede tot

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am reusit sa pun pozici trala lalalalalalala lalalala
Nu ma bagati in seama ca sunt dupa 2 ore de lupta cu webshots.com care n a vrut dilok sa mearga.

Ete si pozici noi
http://community.webshots.com/album/486116550GPaJri

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Scumpele mele,

Imi pare foarte rau ca n-am reusit sa va citesc si sa va scriu pina acum , dar am recuperat ceva si...spre marea mea surprindere, aveti vesti foarte frumoase. Pe linga faptul ca va cresc micutii foarte frumos, am vazut pozele, felicitari, am aflat ca Diana e insarcinata!!!!!!!!

Felicitari Diana!!!!!!
Ma bucur foarte, foarte mult pentru voi, iti uram o sarcina usoara si o nastere pe potriva.
Pupici multi lui Vladutz si tie mii de imbratisari!!!!!

Mona, ai grija de tine si pupici burticutei sa fie cuminte. Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere asa cum iti doresti!

Dragelor, n-am rezolvat nimic cu reclamatia la protectia copilului. Mi s-a spus foarte clar ca nu am dovezi scrise precum ca baiatul meu ar fi fost la gradinita aceea . N-au reusit nici macar sa intre in gradinita sa le verifice actele. Uite-asa.
N-am sa-mi iert asta niciodata, nici acum nu pot sa uit cit de speriat l-am luat de acolo, era ragusit,insetat, flamand, nici nu mi se uita in ochi saracul. Nici pina acum nu pot sa-mi dau seama cu ce au reusit sa faca asa vinatai.

V-am pupat si v-am pupat si copilashii scumpi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

laureta, ai o inisa superba!! o frumusete, ochii, parul, doamne-doamne, ptiu sa n-o deochi. aveti grija cum o duceti prin oras, sa nu vi-o fure/deoache cineva, zau. si e mare!!

grate, ce bine ca mai dai un semn. si ce rau imi pare s-aud ca nu ai reusit nimic cu reclamatia............... of-of.

alina, sanatate iubitei alexandra!

irineeeeeeeeeel, bine-ati venit inapoi toti patru:). ma bucur ca ati avut o vacanta buna. tu, ia-o incetisor, nu te stresa sau obosi prea mult. iti spun io, ca stiu ce-nseamna:).

iata ca trecem in a 26-a zi a lui octombrie si bebelina mea tot incapatinata si inauntru vrea sa stea. si ma smuceste, ma freaca, ma buseste, de nu mai pot respira in nici o pozitie...... n-aveti idee cit ma rog sa trec de 'hop'..... nu mai pot. si parca nimeni nu ma crede cu adevarat....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (38+)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !

Laureta, ce dulce e Inisa !!! Pupa mama ochisorii ei frumosi

Mona, iubita, hai mai suporta putin. Te inteleg ce greu iti e! Pupici multi !!!

Grate, bine ai revenit!!! Imi pare rau ca n-ai putut rezolva, pacat, meritau o lectie.
Bine ca-i Patrick ok, acum. Mai povesteste-ne despre el.

Va pupic si vb. mai tarziu. Sunt pe fuga...

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici la pitici! Salut mamici!

Alina, imi pare bine ca-i Alexandra pe calea cea buna. Multa sanatate in continuare ... sper sa fie buna imunizarea! Ptr. candidoza intreaba dr. daca e bun Clotrimazol-ul si ptr. copilasi ... poate iti da o crema, ceva. Cu Bebanthen nu stiu daca faci mare branza! Pupici sa-i mearga mai bine!

Grate, iar sunt pe langa ... nu stiam ca ai avut probleme cu gradinita. Saracutul Patrick! Sper ca i-a trecut si a uitat intamplarile ! Pacat ca n-ai putut rezolva ceva! Lupta totusi in continuare, e pacat sa scape asa usor! Pupici!

Laureta, tocmai ma uit la frumoasa ta mica! Ptiu, ptiu, ptiu ;) , ca-i frumoasa foc! Pupici!

Mona, te inteleg perfect ... si eu de abia asteptam sa nasc (cam toata luna a 9 a am fost asa ca pe ghimpi) ca nu mai puteam cu burtoiu. Insa pentru bb-lina e mai bine la tine in burtica ... de aceea tot stam pe capul tau aici :) Ai grija de tine si de burtica in continuare! Am vazut si eu pozele cu dulceata mica ... mi s-a parut, sau e mai inalta decat Victoria? E oricum o domnisorica pe cinste :) Pupici frumusetii mici! Iar tu arati super, deloc mare cum spui! Esti o mamica model! Te pupicesc si te stang in brate!

Irinel, bine ai revenit! Ma bucur ca ati avut un concediu frumos ... ca e obositor e normal. Nici noi nu ne odihnim in tara :) Bine ca nu s-a imbolnavit Danut! Ai un baietel strong! :) Si spui ca-l cauta pe bb pe sub bluza ta? :) Dragalasul de el ... Iar pozele cu cei doi picitici sunt super! Si tu arati excelent, nu inteleg de ce-ti faci griji! Lasa ca slabesti tu dupa bb-lin! Pupici pe burtica!

Camelia, am incercat sa-ti trimit fisierul si nu ma lasa ... tot imi spune ca-i fara continut ... probabil ca-i prea mare ... sau stiu eu? Mi-a promis Boby ca-l pune pe un server, asa ca in curand iti dau o adresa de unde poti sa-l download-uiezi. OK?

Noi cum ne stiti, crestem si facem prostioare ... mai ales noi astia batranii :) I-am luat din obor o masina (bobycar) de politie :) si e incantat Cris ... asa de incantat ca vrea sa stea doar pe ea ... si din pacate face o galagie, mama! Cea veche e mai silentioasa, dar aia nu-i mai place ... am incercat sa i-o "bag pe gat" pe cea veche ieri seara pe la 9.30, dar Cris nu vroia sa stie de ea, urla si mai tare si tot incerca s-o impinga de langa el. Asa ca i-am dat-o pe cea noua si nu stiam cum sa-l facem sa mearga cu ea doar pe covor ... cred ca ne injura nenea de sub noi ... wow!
Eu sunt baba batrana - si mai fac si pleonasme - ca ma dor toate cele. De sambata mor de spinare ... parca-i mai bine, sau poate m-am obisnuit eu cu durerea? Duminica m-a prins si o raceala, care-i ciudata rau de tot ... nici nu trece, nici nu ma ia calumea ... o aberatie. Bine ca-i Cris OK! Asta-i mai important!
Nu prea am nici o inspiratie, asa ca mai bine nu va mai chinui! Va pupic si va doresc o zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laureta, frumosi ochi are Inisa!

Aseara mi-am incercat talentul la dat cu atlas pe perete. Nu mi-a iesit deloc!!! Acum cautam disperati un om care sa dea cu ce trebuie dat pe un perete pentru a da noi vopseaua anti mucegai. Este o chestie de 15 minute pentru un om prieput, da' vad ca nu vrea nimeni sa faca niste bani in plus... Si noi intarziem cu aducerea fetei acasa...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput