Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Patricia, era si culmea sa ramai cu kile in plus cand tie ti-a fost rau pana la sfarsitul sarcinii! Doamne, cand te auzeam ca dupa primele 3-4 luni tu inca mi se facea pielea de gaina :) In cazul tau chiar s-a potrivit zicala "in tot raul si-un bine" , insa nu as fi vrut sa fiu in locul tau...

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, multumim .

Crinuta si noi la fel stim...noua pediatra ne-a spus sa-i dam branzica in combinatie cu piureul de fructa sau cel de legume si cum legume iar nu mai vrea (dupa problema de sapt. trecuta) ii dam cu fructe.

Mona (Amo), si la mine aproape la fel ca la Patricia...am luat aproape 27 de kg in sarcina, plecand de la 62 kg., si acum am, de o luna, 60 de kg si nu am facut absolut nimic, decat am schimbat Pepsi-ul normal, pe care l-am baut toata sarcina, cu Pepsi light. Am observat ca se duc mai usor kilele atunci cand nu te mai streseaza asa tare.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, poate apucam sa ne vedem si noi, ce zici?

Fetelor, Rayan si-a gasit alta melodie de adormit.
Da, da, ati auzit bine, el isi canta singur cand vrea sa adoarma.
Cand mi-a spus mama nu am crezut, dar m-am convins aseara, asa ca am inceput sa cant si eu cu el. Wow, ce incantat a fost. Eu cantam primul sunet, el pe al doilea, si de fiecare data aceleasi sunete.
Iar il laud! Asta e, nu ma pot abtine. El e viata mea!
http://community.webshots.com/user/rayan22100

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Tomasa...multumesc frumos ! Vrem poze cu Tudor...se poate ?...

Mona...asta da provocare...linsteste-te...eu am 8kg in plus, plus cele 5kg restante de la prima nastere...adicatelea fro 13kg puse al naibii iegzact unde ma 'nerveaza cel mai tare. Pai daca alaptez domnule...chiar nu ma apuc de nici o dieta, sport nu prea mai am timp sa fac...evident ca nu ma plac foarte tare zilele astea , si tu mi-ai adus aminte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amo, ma crezi ca am si uitat si privind in urma mi-e dor de sarcina?
chiar daca am vomat pina am nascut, si a fost dificila sarcina....Rebecca este exact invers.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mona vad eu ca noi nu numai ca am nascut in aceeasi zi, dar ne potrivim si la kile pe care tre` sa le dam jos si la burti prea largi. Deci, eu nu incap nici in pantaloni si nici in muuulte bluze de dinaintea sarcinii. Si, am mai spus, de cand nu mai alaptez non-stop, parca am inceput sa ma ingras. Adica nu parca, sigur. As vrea sa mai slabesc vre-o 7 kg...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, intr-adevar, ai avut o sarcina grea, din acest punct de vedere.
Imi amintesc ca ai vomitat pana aproape de 7-8 luni, sau ma insel?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Multumesc de raspunsuri, se pare ca refacerea variaza de la un organism la altul. Sport recunosc ca nu fac, ajung acasa seara pe la 6:30-7:00, ma joc cu Mihai, ii fac baita, ii dau sa pape iar dupa ce se culca el (in jur la 20:00-20:30) pregatim cina pentru noi cei mari, mai stam la o poveste si gata, la culcare. Poate ca ar fi timp si de , insa sunt franta la ora aia, iar dimineata abia ma scol! Nu-mi ramane decat sa sper ca organismul meu isi va reveni singur, iar daca nu, atunci musai dieta dupa intarcat. Si sport :)

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ca veni vorba de kg in plus, eu nu ma laud, ca am ajuns mai slaba ca inainte de sarcina (macar atunci stiam ca vreau bebe), si nu ma pot compara probabil decat cu Alina Maria(sper sa nu se supere), caci am intre 48 si 49 kg;
Patricia iti amintesti dealul ala din Plumbuita? Azi n-am avut ce face si m-am intors pe dealul ala; mi s-a parut cumplit de greu de urcat cu caruciorul;parca il urcam mai usor in primavara; mie imi place sa cred ca s-a mai ingreunat din cauza ploilor din anul asta si nu din cauza ca sunt eu slaba moarta si lipsita de vlaga;

In ceea ce priveste o intalnire intre mamaici, eu zic iarasi prezent, mai ales ca se implineste la sf lui octombrie un an de cand am fost la Pizza Hut; Ce ziceti de un remember tot acolo?

Adita bafta multa la scoala de soferi; cum merge? iti place sa conduci?
Andrutza sa se faca bine Simona!
Liviana am fost la caciulile cosmonaut; sunt din PNA, dar dublate si costa 75000 lei; daca te intereseaza am nr. vz de mobil si vorbesti cu ea;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

da, crinuta, am vomat exact 8 luni jumate.

kita, cred ca din cauza ca si andrei e mult mai gre acum. si eu simt cind urc caruciorul la intrarea in bloc.

da, vreau intilnire, indiferent unde.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput