vopsea de cada
Va salut fetelor!as dori sa imi vopsesc cadadar nu cunosc nici o marca .se pot folosi pensule obisnuite sau altceva?
mamica de zmeu
Raspunsuri
ancutzathree spune:
nu prea tzine cu vopselele,la noi in zona sunt firme care se ocupa cu emailarea instalatiilor sanitare,eu am incercat o vopsea tip spray-email la chiuveta ca mi-am zis ca doar n-oi chema firma pt o chiuveta,insa rezultatul=dupa o luna toata vine jos si era destul de scumpa vopseaua...
Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
poze
Emil Laurentiu spune:
In revista Practic am vazut cum se poate face, sorry nu stiu numarul dar spunea ca a iesit super, explicand si ce materiale a folosit.
Nu renunta la cada de fonta eu am facut gresala.
Taticul lui Andreea ochi albastrii
gabibarta spune:
cand ne-am mutat, am chemat si noi o firma specializata sa ne vopseasca vana. Insa vopseaua a inceput sa se ingalbeneasca dupa scurta vreme, nu ai voie sa scapi nimic in vana, si se zgarie foarte usor. Dupa un an am desfiintat vana de tot si ne-am pus cadita de dus.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
emicris spune:
asta inseamna ca trebuie sa imi cumpar cadita noua.se mai gasesc din fonta?despre celelalte nu am auzit prea multe cuvinte de lauda si nici nu pot ramane cu cea veche ca dauneaza grav la imagine.iar modificari.
mamica de zmeu
Emil Laurentiu spune:
Incearca intai sa o reconditionezi, eu am vopsit o parte a vanii pe care am lovit-o si tine de 3 ani.
Solutia di revista Practic : se degreseaza vana, se da cu DECANOL si se lasa 10-15 minute se spala cu detergent lichid si se limpezeste ff bine, se vopseste cu email NEW MAGIC ( care contine vopsea intaritor chit ptr reparatii smirghel pensula ) se da 2-3 straturi.
Am gasit reteta aceasta si la altii nu doar in revista.
SPOR LA TREABA!
Spune ce a iesit.
Taticul lui Andreea.