sos de soia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Se poate folosi sosul de soia asa ...crud? Nu radeti de mine... aici am auzit ca se foloseste la diverse retete. Dar daca as face cartofi prajiti, l-as putea folosi in loc de ketchup?

Ce gust are? Ca nu l-am gustat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie una nu-mi place gustul sosului de unul singur si nu l-as pune direct pe nimic, dar poti sa gusti, nu e asa rau la gust! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Se poate folosi sosul de soia asa ...crud? Nu radeti de mine... aici am auzit ca se foloseste la diverse retete. Dar daca as face cartofi prajiti, l-as putea folosi in loc de ketchup?

Ce gust are? Ca nu l-am gustat.

Ioana

sosul de soia are consistenta apropiata de cea a apei asa ca nu e tocmai practic de folosit la cartofii prajiti. Poti sa il folosesti la marinat, supe, sosuri, etc. Practic poti sa-l folosesti oriunde ai folosi sare sau vegeta. Mie mi se pare ca nu merge insa combinatie cu produse din lapte in rest il folosesc cam tot timpul in loc de sare.

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

indu pe internet sunt mii de retete chinezesti (majoritatea in engleza dar gasesti si in romana). cel mai bine e sa apelezi la "amicul " google pt retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

plz lamuriti-ma si pe mine careva: unde gasesc sos de soia in Tm? ca nu am vazut in supermarketuri si vreau sa fac mancare chinezeasca

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by ingerash

plz lamuriti-ma si pe mine careva: unde gasesc sos de soia in Tm? ca nu am vazut in supermarketuri si vreau sa fac mancare chinezeasca

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

ei nu ai vazut. du-te in billa, metro sellgros, still ,ma rog ce magazin vrei tu. Daca nu gasiti ceva de ce nu intrebati un angajat???

Mergi la inceput