Dar tauri?

Dar tauri? | Autor: J G

Link direct la acest mesaj

hihihi...
Foarte klumea topicurile astea. Parca vad ca ne strangem in cete si ajungem cu fiecare zodie la capitolul 15.
Deci, fetelor care va bateti cu un taur acasa - va astept!

J 24+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

J.G. eu nu stau cu un taur in casa, dar un lucru pot sa-ti spun sigur despre ei....ca sunt foarte buni la pat ....sunt tandri, sunt dulci....gata, tac, ca sigur ma da afara de pe forum vreun moderator.
Iertati-ma, promit ca nu mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Tigrutz are dreptate si al meu sot este tot taur si pot sa spun ca este foarte bun la suflet, la P-- singurul defect care il au si l-am observat la mai multe persoane din aceasta zodie estye ca le cam place sa se laude.In rest sunt super

Eu si cei doi baieti ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Da, subscriu la bunatatea sufleteasca... si restul bunatatilor (desi la 25 saptamani imi aduc aminte foarte vag...). Si laudaros...
Dar ceva isterie avem?

J 24+

Mergi la inceput

ai dreptate Candy, vezi asta mi-a scapat, dar intr-adevar asa e....cam spun oricui e dispus sa-i asculte cu cine au facut-o, cand, cum....
Eu, recunosc, am avut noroc, adica am dat peste un exemplar care m-a respectat....chiar foarte mult....si nu mai intru in alte detalii

Mergi la inceput

uneori devin violenti verbal si, din pacate, si fizic....mai bine ii eviti in momentele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Tigruz vad ca ai avut ocazia sa cunosti bine taurii. Da... cam brutali, cel putin verbal... ca fizic n-am avut ocazia. Si imprevizibili din pct asta de vedere. Adica nu prea stii ce-i supara.

J 24+

Mergi la inceput

Violenti fizic in nici un caz n-a fost pana acum( suntem de 5 ani impreuna) verbal foarte putin iar atunci cand este nervos e bine sa ai lasam in pace, la al meu sot ai trece repede.

Mergi la inceput

N-am avut ocazia sa cunosc taurii, am avut unul si bun...
E adevarat, cu mine n-a fost niciodata violent, nici verbal si nici fizic, dar l-am observat in relatia cu altii...

Mergi la inceput

Depinde si cum al iei eu una stiu sa ai intru ,,sub piele '' si nu prea am avut probleme .Eu zic ca este totusi o zodie buna ,pe langa altele .Acum depinde si de la o persoana la alta,nu vreau sa il laud dar eu sunt foarte multumita de sotul meu.Invata orice ,se pricepe la electrica ,electronica ,calculatoare ,reparatiile prin casa el le face .Multumesc lui d-zeu ca nu am dat peste vreun betiv , curvar sau vreun nebun care sa ma bata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ma inscriu si eu aici...
Am si eu un taur care este mmmm tare bun la pat (ne-am inteles excelent la capitolul asta intotdeauna), are suflet bun, este un tata minunat dar are si cateva defecte destul de mari... Este extraordinar de incapatanat (asta daca nu-l iau cu lugu lugu) si nu-i trece usor supararea. Aveti mare dreptate cu violenta verbala (tipa toata ziua buna ziua; daca nu are motiv isi gaseste) iar violenta fizica, slava Domnului, nu am oservat sa o aibe.
Este foarte fidel (din ce am observat eu) si dedicat familiei.
Il iubesc .

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput