Dar tauri?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
hihihi...
Foarte klumea topicurile astea. Parca vad ca ne strangem in cete si ajungem cu fiecare zodie la capitolul 15.
Deci, fetelor care va bateti cu un taur acasa - va astept!
J 24+
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
tigrutz spune:
J.G. eu nu stau cu un taur in casa, dar un lucru pot sa-ti spun sigur despre ei....ca sunt foarte buni la pat ....sunt tandri, sunt dulci....gata, tac, ca sigur ma da afara de pe forum vreun moderator.
Iertati-ma, promit ca nu mai fac
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
candy24 spune:
Tigrutz are dreptate si al meu sot este tot taur si pot sa spun ca este foarte bun la suflet, la P-- singurul defect care il au si l-am observat la mai multe persoane din aceasta zodie estye ca le cam place sa se laude.In rest sunt super
Eu si cei doi baieti ai mei
J G spune:
Da, subscriu la bunatatea sufleteasca... si restul bunatatilor (desi la 25 saptamani imi aduc aminte foarte vag...). Si laudaros...
Dar ceva isterie avem?
J 24+
tigrutz spune:
ai dreptate Candy, vezi asta mi-a scapat, dar intr-adevar asa e....cam spun oricui e dispus sa-i asculte cu cine au facut-o, cand, cum....
Eu, recunosc, am avut noroc, adica am dat peste un exemplar care m-a respectat....chiar foarte mult....si nu mai intru in alte detalii
tigrutz spune:
uneori devin violenti verbal si, din pacate, si fizic....mai bine ii eviti in momentele alea...
J G spune:
Tigruz vad ca ai avut ocazia sa cunosti bine taurii. Da... cam brutali, cel putin verbal... ca fizic n-am avut ocazia. Si imprevizibili din pct asta de vedere. Adica nu prea stii ce-i supara.
J 24+
candy24 spune:
Violenti fizic in nici un caz n-a fost pana acum( suntem de 5 ani impreuna) verbal foarte putin iar atunci cand este nervos e bine sa ai lasam in pace, la al meu sot ai trece repede.
tigrutz spune:
N-am avut ocazia sa cunosc taurii, am avut unul si bun...
E adevarat, cu mine n-a fost niciodata violent, nici verbal si nici fizic, dar l-am observat in relatia cu altii...
candy24 spune:
Depinde si cum al iei eu una stiu sa ai intru ,,sub piele '' si nu prea am avut probleme .Eu zic ca este totusi o zodie buna ,pe langa altele .Acum depinde si de la o persoana la alta,nu vreau sa il laud dar eu sunt foarte multumita de sotul meu.Invata orice ,se pricepe la electrica ,electronica ,calculatoare ,reparatiile prin casa el le face .Multumesc lui d-zeu ca nu am dat peste vreun betiv , curvar sau vreun nebun care sa ma bata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Ma inscriu si eu aici...
Am si eu un taur care este mmmm tare bun la pat (ne-am inteles excelent la capitolul asta intotdeauna), are suflet bun, este un tata minunat dar are si cateva defecte destul de mari... Este extraordinar de incapatanat (asta daca nu-l iau cu lugu lugu) si nu-i trece usor supararea. Aveti mare dreptate cu violenta verbala (tipa toata ziua buna ziua; daca nu are motiv isi gaseste) iar violenta fizica, slava Domnului, nu am oservat sa o aibe.
Este foarte fidel (din ce am observat eu) si dedicat familiei.
Il iubesc .
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)