Are cineva acasa "Lei" ? Cum se imblanzesc?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

O colega propune, la subiect: "Cu biciul, tata, cu biciul" (ca pasamite asha e pe la tzirkus).

Daca obiectul discutiei este un Leu adevarat, nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce sportul cu pricina. Numele zodiei spune totul despre ce va urma. Iar daca nu va izbuti pe moment, dobinda timpului scurs pina la revenge va fi pe masura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

ciudata pentru un leu aceasta lipsa a simtului umorului...........

sau deja devenim egomaniaci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

lol nepotzica, cand e vorba de orgoliu personal leii cam lasa la o parte simtul umorului.... asta e ... nu ai ce sa faci..

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

si asa nu dadeam doi bani pe prostia asta cu zodiile, acum nu mai dau nici atat. Leu asa milos si sufletist ce legatura mai are cu zodia???????????? mai urat fac eu, care n-am nici in clin nici in maneca cu cei nascuti in leu, in berbec sau in taur. Fereasca sfantu' sa ma pui in pericol, ca iti iau gatul ca la pui fara sa clipesc. Da, stiu, e un defect, ghinion.

bunicul meu era leu si nu l-am auzit odata macar tzipand. N-ar fi omorat o musca. Si barbatu-miu e leu si e la fel. Asa oameni buni nu se mai nasc nici la un miliard de oameni. Care-i treaba asta cu leul pana la urma??? sau cu alte zodii??? eu sunt varsator. se vede ceva?? cine nu stie habar nu are, ca nu exista asemanari, totul nu-i decat autosugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Am leu acasa. Si eu mi-s sag. Amandoi mandri.
Defecte de zodie i-am gasit(ca mai are si personale): cicalitor -el mi-e "soacra" si nu prea romantic -tb sa stii sa-i provoci sentimentalismul. Daca afla ca i-ai mintit cu ceva, ii poti pierde. depinde de gravitate.
In rest numai calitati!. Sunt generosi si saritori. Isteti si practici. O memorie fantastica. Fideli si tandri.
Eh, as continua tot asa...dar cred ca-l descriu pe EL nu zodia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Oricum l-ai supara, daca nu uiti sa subliniezi ca il iubesti, Leului ii va trece repede, ca si cand nu ar fi fost nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

La noi momentan problema e ca avem prioritati diferite si nu prea reusesc sa-l conving ca prioritatile "mele" sunt mai importante in momentul de fata (deh, la mine "duhul blandetii" e la fel de absent ca si diplomatia). Iar matusa-mea (leoaica si ea) mi-a explicat ca nativul, ca si leul adevarat, trebuie doar sa fie interesat de ceva, ca atunci va face tot posibilul, isi va pune toate calitatile in functiune pentru atingerea telului propus (asemanarea cu animalul: leul pare sa doarma pe el, dar de fapt sta la panda, iar cand gazela a ajuns intr-adevar suficient de aproape de el, atunci va da tot ce-i mai bun in el ca s-o prinda). Ok, toate bune si frumoase, dar cum sa-l conving eu ca mai sunt 7 luni pana la nunta si noi nici macar cu restaurantul nu am rezolvat??? Chestia asta cu lasatul lucrurilor pe ultima suta de metri tine de zodie, sau doar al meu e "dotat" cu capacitatea asta?
Cat despre cantitatea aceea frumoasa de grandomanie... exista; si cred ca asta ma atrage la el. Probabil ca, in functie de calitatea omului, se poate ajunge la cazuri extreme, in care isi cumpara masina de 15.000 de euro doar pentru ca "da bine", dar repet: tine de calitatea "purtatorului" zodiei. Si noi avem probleme pt ca al meu leutz vrea sa facem nunta la un restaurant care arata super-bine, dar e putintel cam scumput (cica acolo putem chema pe oricine, nu ne va fi rusine... variatiuni pe aceeasi tema), insa prioritatea ratiunii in fata sentimentelor in mod normal e printre calitatile lor de baza si manifestari de genul asta ajung foarte rar la extrem.
Ah, si alta chestie: centrul activitatilor lui e in afara casei (eu sunt rac si sunt incredibil de legata de casa); casa e doar locul in care vine seara si vrea sa se relaxeze (eventual sa-i relaxeze pe cei din jur), insa in afara de afectiune si preocuparea de a-si lasa grijile deoparte nu prea investeste.
In fine, la noi e alta nebunie, ca suntem complementari pana in varful dintilor, asa ca incercarea mea de a-l face sa aiba aceleasi prioritati ca si mine e sortita din start esecului (usor de spus, mai greu de inteles si pus in aplicare ).
Nepotzica, daca n-ar fi adevarata chestia asta cu zodiile, oare de ce era sa-l insel de 2 ori, cu 2 lei??? Bun, nu suntem niste figurine de plastilina modelate dupa tiparul zodiei, asta e adevarat. Dar cred ca exista niste trasaturi gemerale care sunt identice la cei nascuti in aceleasi zodii si cred ca exact despre asta vorbim aici...

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu taur, el leu.

dar ati vazut vreodata leu zgarcit?
cand e o chestie de care eu ma supar, el e primul care pune "boticu'"
si tot eu tre sa il impac.

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine dimineata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,
Eu sunt "leu" el " gemeni" dar credeti-ma ca parca ar fi "paraleu"
Ne iubim foarte mult si in acelasi timp ducem o lupta continua pentru suprematie
E ceva cumplit. Intr-adevar nu suport sa fiu criticata, simt ca o iau razna si fac tare urat, devin mai rea decat el si apoi el mai rau decat mine si tot asa pana cand ajungem sa ne adunam de pe jos .
Nu stiu eu cum sa fac sa devin mai putin sensibila, mai ingaduitoare si mai toleranta. Cum sa nu mai puna stapanire pe mine orgoliul si cum sa-mi domolesc personalitatea asta mai mult decat vulcanica pe care o am...Numai ca sa castig o "batalie" imi fac praf asa zisul "adversar" si de fapt totul se intoarce impotriva mea dupa aceea.
Imi e greu sa cred ca un " leu" poate fi imblanzit si daca totusi se intampla, isi pierd farmecul si devin apatici...cred ca un "leu" trebuie manipulat...nu "invins" cu brutalitate, pentru ca nu poate suporta o asemenea umilinta.
Si asa este...exista o mare problema cu adevarul absolut pe care cred ca il detin...si eu sunt la fel si Doamne fereste sa fiu contrazisa ca iau foc ...fara sa vreau.
Trebuie sa ii priviti cu mai multa toleranta ca uneori devin captivi propriului temperament
"Sa continuam sa-i ajutam pe batrani" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64856
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu sint scorpion, el leu...

Leul, evident, trebuie sa fie mereu "the one", laudat, stralucitor, in centrul atentiei, si sa-i arati 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamina, admiratie evidenta si neconditionata - indiferent cu si cum face.
Inutil sa spun ca un scorpion nu e chiar cea mai potrivita persoana sa faca asta.

In cazul unor conflicte minore, nu ma prea implic, il las sa "domine".
In cazul unor conflicte majore, pleaca cu tot cu coama lui de leu intre picioare.

El e mai "expansiv", eu sint mai calma.
El e "baiatul bun" si socializeaza cu toata lumea - probabil din aceeasi nevoie de a fi admirat si laudat - eu mai putin.
El e mai superficial decit mine.
Si, daca e nevoie, pentru orgoliul si linistea lui, minte fara sa clipeasca.
Eu, nu.

Probabil singurul aspect in care sintem 100% compatibili este cel sexual.

Elise

Mergi la inceput