Are cineva acasa "Lei" ? Cum se imblanzesc?

Are cineva acasa "Lei" ? Cum se imblanzesc? | Autor: Adrianai

Link direct la acest mesaj

Fetelor avezi lei pe acasa?Cum se imblanzesc aceste fioroase animale? Eu am un leut, o frumusete, numai ca e cam greu de manevrat.Sau poate nu sunt eu o dresoare buna? Ajutat-ma cu un sfat!

PS.E vorba de sotul meu!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu am unul in dotare ...si inca unul f rau ..de imblanzit e cam tarziu, el fiind mai in varsta cu mult decat ca mine ,dar eu cu el am aplicat solutia "Zi ca el si fa ca tine!" ..nu ne-am certat niciodata..doar un pic asa impunsaturi ca deee is o mandrete de Berberc!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Da, eu am leu - si se imblinzeste cu duhu' blandetzii .

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

la noi si eu si sotzu' suntem lei si suntem foarte greu de imblanzit,dar se poate,secretul nu ti-l dau...

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Leii sint f. orgoliosi, generosi, fiorosi dar in esenta doar pisici mari. Daca stii cum sa ii iei si sa ii gidili unde le place vor toarce la tine in poala. Daca nu, isi va arata coltii. Ce spune Alessia e f. adevarat (zi ca el si fa ca tine :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Leii sint f. orgoliosi, generosi, fiorosi dar in esenta doar pisici mari.

Mrrrraaauuuuuu!
De la o leoaica

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana70mari2003 spune:

Si eu sunt tot leoaica...Votez pentru blandete si sinceritate+devotament...Sotul meu e varsator....Nu stiu ca sa zic despre barbatul LEU....Va pup!

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

si eu sunt leoaica, si cred ca am fost un copil greu de crescut din cauza personalitatii mele puternice, habar nu aveti voi ce bine e sa fii in centrul atentiei, si acuma imi place, iar daca nu sunt .....plec...
oricum copiii lei sunt foarte iubitori si tandri, eu tin foarte mult la parintii mei, am fost destul de cuminte la scoala, desi rebela in afara ei, dar cred eu ca le-am facut pe toate la timpul lor si cu cap. na ca si sa ma laud imi place
sunteti fericite cele care aveti leuti
sa va traiasca si sa va aduca numai fericire

PS. leii sunt destepti

cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna!In speranta ca pot contribui si eu cu o idee...
Am leu!!! Da' ce leu! Orgolios, tafnos, ursuz...dar are un suflet!!! De milioane! Daca incerci sa-l convingi ca nu e bine ca el...ai zbarcit-o! Daca ii dai de inteles ca e cel mai tare din parcare...esti prietenul lui cel mai bun, asta bineinteles pana cand incetezi sa-l mai salti in slavi! In esenta e un om bun, dar trebuie sa lasi mult de la tine si, orice critica ai vrea sa-i faci...o primeste daca stii cum s-o expui. Daca ai incercat sa iti impui pct de vedere, intr-o maniera agresiva, sa nu te-astepti la reusita... trebuie s-o faci ca si cum asta l-ar face sa fie si mai tare si mai grandios! Ce sa mai! Leul trebuie gadilat! Nu te pune cu el...dar daca ai tact, il faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

langa un leu poti face orice vrei, poti obtine de la el orice vrei. Numai trebuie sa-l faci sa creada ca a fost ideea lui:))) La mine functioneaza:)))

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

gabibarta cred ca ne luam de manutze!
Si tu taur, si eu taur! Si tu cu Leu la detinator, si eu cu Leu in acte si-mi place ce zici cu "...trebuie sa-l faci sa creada ca a fost ideea lui"
Numai ca, ce te faci cu ideilor lor, putine da FIXE?! Si ca NUMAI ei au dreptate, ei detin adevarul absolut in lumea asta, daca nu ar fi ei, nu stiu ce ne-am face vai de noi, numai ei fac treburile ca la carte, etc etc din acelasi capitol Acum ma apuca risul, dar sunt momente cand ma prinde cu nervii intinsi si ... pffffff, ce iese intre asa doua personalitati puternice!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput