Cum sunt barbatii balanta in viata de cuplu? ;)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna Isabelle .... sa stii ca sotiorul meu e cam la fel cu imbracatul si cu mersul prin magazine, nu are deloc rabdare sa se uite prin supermarketuri, mie-mi place sa mai casc gura, sa vad si altceva decat ce vreau sa cumpar. El - dupa 5 min vrea sa iesim. Iar cuimbracatul - ar purta un pulover la infinit daca nu i l-as lua sa-l spal. Nu acorda aproape deloc importanta hainelor, singurul loc unde se uita inainte sa iasa afara e pe cap. Acolo are preferinte, o anumita caciula, o anumita sapca... Iar daca indraznesc sa rad macar un picut de un obiect de imbracaminte nu-lmai imbraca in veci, chiar daca eu glumeam...
De acord 100% cu perfectiunea in viata intima... cred ca nu m-ar putea dezamagi vreodata cumva fiindca nimic nu se repeta, mereu apare ceva nou, spontaneitatea joaca un rol esential iar cadrul poate fi nebanuit

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si eu sunt geamana iar sotul meu este balanta.
Subscriu la cele spuse de Isabelle mai sus ,este identic doar ca sotului meu ii place la nebunie sa mearga la cumparaturi,poti sa-l ti o zi intreaga in magazin ,nu-l deranjeaza.
Chiar m-a surprins asemanarea ,doar cu mici exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

eu sunt o berbecutza foarte incapatanata dar care a invatat de la balantzuca sa nu mai fie asa...ce pot sa va spun decat ca este microbist (el a facut si vreo 7 ani de fotbal), are gusturi rafinate,comod, ii place (pe planul asta ne intelegem mai mult decat foarte bine), nu este mamos, este foarte sincer si un adevarat perfectionist, muncitor si iubaret foc...e un bun prieten, fidel si devotat..calm dar ii sare tandara repede din cauza mea..si recunosc ca e vina mea, ca sunt cam impulsiva..in rest e o persoana care pur si simplu ma fascineaza. intr-adevar iubeste frumosul si el se uita de vreo 5 ori in oglinda pana pleaca. este foarte descurcaret si inteligent, imediat te scaneaza si isi da seama daca il minti iar cu mancarica nu sunt probleme...
si am mai observat ceva este foarte atent cu mine, indiferent unde ne aflam eu sunt pe primul loc si asta chiar ma face sa ma simt iubita, in rest este o persoana de la care in fiecare zi inveti cate ceva...ce mai as vorbi incontinuu despre el dar am sa ma opresc aici.

Mergi la inceput