gresie si faianta
ce stiti de faianta si gresia romaneasca marca SANEX...
e calitativa sau nu?
cautam sa punem in baie si bucatarie la noua noastra casa, pe piata sunt si marci din import in special din Spania dar ca pret e app. dublu...presupun ca transportul si taxele vamale ridica asa pretul...si calitatea ar fi tot pe acolo...asa cred eu...dar cine stie
va rog cei care ati pus de curind asa ceva ce marci a=ti cumparat si cum pot eu ca neprofesionist in ale meseriei sa-mi dau seama si sa nu cumpar ceva de proasta calitate???
nicol
Raspunsuri
boeru spune:
E de proasta calitate! ce pot sa-ti spun e ca nu prea rezista in timp ( lucrez in domeniu). Am avut clienti care au inlocuit-o!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
heny spune:
Nici eu nu sunt pro Sanex, dar am pus Cesarom made Ro calitate satisfacatoare (pret echivalent Sanex). Materialele aduse din Spania sau Italia nu sunt asa slab calitative cum spun altii. Depinde si de firma care le importa. Eu sunt foarte multumita de ele si din pct. de vedere calitativ cat si estetic. Curios, am gasit la un importator local din Cluj (Simsons) gresie si faianta de Spania cu foarte mici diferente de pret comparativ cu Sanex, producator local.
copiloi spune:
Eu nu m-am luat dupa firme....am urmarit sa fie arsa(caramizie pe spate)....mi s-a spus ca sunt mai rezistente si se pot taia foarte usor, fara sa crape.
Alina
boeru spune:
bebe03 zi-mi cat vrei sa dai pe mp ca sa iti recomand. Te-ai gandit sa folosesti mozaic?. Iti pot recomanda placute de la 1/1 cm pana la 10/10 cm. O multitudine de culori. E si foarte rezistent in timp.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
monagan spune:
Mie cel putin nu-mi place gresia si faianta marca Sanex. Cele din Spania, Italia si Israel,imi plac mult si calitativ sint superioare
celor tip Sanex.Am gasit in magazinele Simsons si Delta produse bune si nu chiar asa scumpe.Parerea mea.
MG
bebe03 spune:
Cesarom - am pus si eu in apartament acum 7 ani, si totul e ok, foarte buna, nu s-a spart, nu a crapat, dar acum nu mai gasesc la nici o firma cesarom, toti au fie de spania, italia, sau romaneasca sanex sau mondial... s-o fi numind altfel cesaromul?
mai nou am gasit la romstal, gresie de spania, de trafic intens placi mari pentru hol si bucatarie la 360mp, dar si faianta pt. bucatarie tot spania la 250mp. inca nu ne-am hotarit...
"boieru" nu imi pot permite sa dau foarte mult pe mp ca am suprafata mare 120mp total, precizez ca sanex gasisem cu 165 la metro dar ma tem sa nu fie cal 2 si am renuntat la ideie.
mozaicul stiu ca-i scump tare si pe plan local nu se gaseste, sau n-am vazut eu
va pup, nicol aaa si mai astept idei
Alecsia spune:
Eu zic sa va luati ceva de calitate. Doar nu puneti gresie si faianta in fiecare zi. Eu tocmai ce mi-am cumparat , e adusa din Spania , am dat in jur de 350 mii mp, dar va spun ca am vazut si mai ieftina. Ce am luat eu , este model nou si a fost la comanda, dar crede-ma ca merita. Se vede diferenta.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
bebe03 spune:
multumesc mult florina"boeru" pentru sugestii
am vazut sait-ul arata bine mozaicul si cred ca e si mai rezistent in timp, dar pentru noi sunt ceva inconveniente, nu locuim in bucuresti ci in provincie si transportul ne-ar costa destul, plus ca nu cred ca vom gasi meseriasi sa-l puna pe aici, cei cu care am lucrat casa la interior nu am pus asa ceva cred...ce mai ne multumim sa punem clasica faianta pe pereti pina sus si baie si bucatarie si gresie pe jos,hol ,baie, bucatarie,ca in rest avem lemn lacuit, e o casa in stil rustic deia caut si eu o gresie ce imita piatra...inca mai cautam, ca meseriasii ne-au mai aminat citeva zile, deci mai astept sugestii
alexia, gresia o iau si eu la 360mp, e adusa tot la comanda, placi mari, mate, care imita piatra, si formeaza si un fel de model....mai greu e cu faianta insa ca tre sa se potriveasca cu gresia si sa nu fie f.f. scumpa, de ex. 350 pt. un metru e cam mult pt. mine ca tre sa cumpar 100mp.