Bebelusi de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

help! :(((( sanii mei sunt ca la mastita. inca n0am febra. medicamentul chiar nu a avut nici un efect.nu stiu ce sa mai fac? m-am muls inainte de prima jumatate de pastila. am facut baie fierbinete, azi dimineata m-am legat. ma dor de nu mai pot si e lapte f mult ce n-are cum sa iasa fara pompa

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

poza zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Babygirl, nu te pot ajuta impartasindu-ti din experienta mea personala ci doar din a prietenelor care si-au intarcat copiii. Stai linistita, medicamentul isi face efectul, dar te vei simti ametita, te vor durea sanii foarte tare, dar va trece. primele zile sunt cele mai grele. Prietena mea nu putea nici sa-si tina fetita sa ragaie si s-a simtit cu adevat mai bine de abia dupa 2 saptamani.
Copilu' meu face podu'. Se sprijina in calcaie si in cap si se impinge de mama focului. Si eu ii spun : pai tu esti om de stat in fund?
Azi la 10 am reusit sa-i infund pe gat Cristinei un sfert de mar ras amestecat cu 2 ligurite de Hipp de caise si 2 pesmeciori din aia fara gluten si 50 ml suc. Si cred ca a mai evoluat la mancatul cu lingurita ca nu i-am mai cules mancarea de pe toata fata.Lapte nu a mai vrut si nu a mai cerut de mancare pana la 2. O fi in regula ca i-am inlocuit deja o masa de lapte de la 4 luni?

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauraflorenta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

olga ti-as spune cu mare placere ce sa faci cu Tony,dar tot ceea ce stiu eu ca are efect laxativ nu-i poti da ca inca nu ati inceput diversificarea...atunci poate niste ceai de musetel putin mai concentrat si cu putin zahar,masaj la burtica in sensul acelor de ceas plecand din partea stanga...pere,banane...cu toate ca la Delia au efect invers,adica perele ii intaresc scaunul,iar banana il inmoaie...Poate nu laptele praf este de vina,multi sunt hraniti artificial si nu prea au probleme...sau poate tipul ala de lapte il constipa...

Crisdun formulele HN au banane in ele,tocmai pentru efectul lor "strangator"...Eu i-am dat banana la 4 luni si faptul ca ar fi alergena nu am inteles de unde pana unde ca doar nu este fruct cu sambure...doar alea pot provoca alergii,dar nu este o regula...

Lucas eu m-am maritat mai de tanara,la 21,dupa 7 ani de prietenie combinata cu un trai comun vreo 2 ani...adicatelea am facut 10 oficiali si vreo 16-17 de convietuire...Nu-s manioasa ci obosita de viata asta plina de necazuri...am ajuns sa-mi fie frica sa ma bucur de ceva,sau sa ma simt implinita ca in momentul urmator se intampla cate-o nenorocire,care ma prinde pe picior gresit...Ma intreb cu infrigurare ce-o mai urma...ca prima oara cand m-a lovit tare de tot a fost cand s-a imbolnavit mama,apoi cate un deces pe an,o sarcina grea cu multe hopuri si acum lovitura cu tata...si toate astea pe sechelele unor 10 ani nu tocmai usori...De aceea ma simt la capatul puterii si nu stiu de unde sa mai pot capata curaj sa spun :gata azi o iau de la capat...Atata ma rog la Dumnezeu daca tot ma pune la incercari prea grele sa aiba grija de familia mea,sa-i fereasca de rele,ca atunci sigur nu as mai rezista...
...Cu dintii ai sa simti la mina cand stau sa iasa sau chiar au iesit peste noapte...in rest este gingia mai tare si albicioasa,dureroasa la atingere cand au crize si mancarime si atunci prefera ceva de ros si masaj si cel mai indicat este...degetul mamei

Promit de luni sa nu va mai necajesc cu melancolia asta siropoasa...

Hai sa va zic cum a fost reintalnirea cu Alex...Frumoasa...le-a priit la fete iesirea,amandoua fiind destinse si relaxate,Alex s-a rotunjit la fata si a capatat aspectul unui copil sugubat...Ne-am plimbat azi prin parc ca a fost o vreme superba de toamna...
CAnd am venit acasa a mancat Delia 90ml de crema de legume si vreo 10 lingurite de piure...asa ca in final i-a priit reintalnirea cu Alex...poate o motiveaza sa o ajunga din urma la kg si pune mana pe mancare...

Ma duc sa o balacesc pe Delia...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si Ce ti-as face de te-as prinde
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Loreen, am luat crema aceea de la Mustela, desi am vazut cit costa dar am strins din dinti :( Sper doar sa isi faca efectul. L-am dat aseara pe Andrei si de dimineata, nu pot sa zic ca vad vreo schimbare. Maine mergem la controlul de 5 luni si sa vedem ce ne mai zice doctorita.

Am fost dupamiaza in Herastrau, parca tot Bucurestiul se adunase acolo. Dar a fost o zi incredibil de frumoasa, ca de mijloc de septembrie, nu de sfirsit de octombrie.

Ieri am facu o incercare cu Andrei, cu un borcanas de piersici de la Hipp. A mincat in viteza jumatate de borcanas si cred ca l-ar fi mancat tot daca il dadeam.

Stefania si Boobooricu, bine ati venit in grupul nostru! Sinteti deja pe lista Boobooricu, daca imi dai mai multe detalii, cum o cheama pe bebelusha, cind s=a nascut, greutate, lungime,etc, am sa trec mai multe detalii acolo pe lista.
Va invit pe amandoua sa ne povestiti de voi si de puiutele voastre si de orice ati vrea voi sa mai impartasiti cu noi, oricind va face placere.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara si de la noi

Multumesc pentru vorbele frumoasa si Fran chiar sa stii ca ma simt o invingatoare,chair daca in fiecare zi lupt pentru asta.
Sa stiti ca eu nu imi plang singura de mila ca nu prea imi place dar uneori incep sa ma descarc ca parca as innebuni .Dar daca acuma ar veni Dumnezeu si mi-ar zice ca imi schimba soarta i-as spune nu multumesc mie imi convine asta.Si eu mai am vreo 2 vorbe care in momentul cand cred ca numai pot mi le adresez singura una ar fi asta "faca altul ce fac eu ca sa mor de imi pare rau" cealalta nu o spun.
Iar eu daca va mai zic voua este pentru ca va consider prietenile mele ca in rest nu prea ma destainui.

Babygirl eu cand am intarcat fata adica mai mult ea s-a intarcat singura am pus multe comprese cu apa rece si mi-am ridicat sanii cat mai sus.

eu va pup si va urez noapte buna

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai fetelor, faina zi a fost asta.
Sa vedeti ce am patit cu tati, care, cred ca v-am mai spus, este mare cumparacios: l-am trimis la Selgros sa ia cereale porumb bebelac, ca am zis sa-i dau lui Thomas si porumb. Imi vine inapoi cu respectivul porumb, alta cutie de grau cu banane (ambele fara lapte) si 3 cutii cu diverse cereale cu lapte. Lui Thomas nu i-a placut laptele bebelac cand era chici, acuma ce ma fac cu cele 3 cutii de cereale cu lapte. Nu prea vreau nici sa le incerc, numai le deschid degeaba.
Acuma, apelez la voi, daca aveti vreo idee, sa le schimb cu cineva, la pret de dumping si cu coletaria platita de mine. Doar nu o sa le arunc. Prietena noastra care a nascut acum 2 saptamani mai are o gramada pana ajunge Vladut al ei la cereale...
Sper ca nu v-ati facut o parere proasta despre mine cu chestia asta, dar mi-ar parea rau de ele sa le arunc...

Lui Thomas nu-i ajunge salteau improvizata din plapuma plus patura de pe jos si azi, de 1 milion de ori l-am gasit pe podea, langa respectiva constructie, vesel ca a reusit sa treaca granita.

Noapte buna!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

De 2 zile ma tto chinui sa recuperez, ca ramasesem in urma cu cititul si in sfarsit am ajuns la zi!
Nici eu nu pot sa dorm daca nu va citesc, dar zilele astea am fost prea obosita sa mai si scriu..

Sa va povestesc ce am mai facut noi.
Eric - l-am pus si eu pe plapuma (multumesc pt pont!) si am avut surpriza sa vad cum se intoarce de pe burta pe spate. Nu mi-a venit sa cred! Isi ridica si funduletul (pardon - fundoiul cu sunci ) cand e pe burta si se impinge in picioruse! Mor de dragul lui! Si ieri seara l-am facut si eu in sfarsit sa rada "cu sunet", ca pana acum mai mult zambea cu gura lui inca stirba. .
Apropos, nu mai stiu cine intreba de dinti la 4 luni - mie mi-a zis dr ca ii dau dintii si Eric abia are 4 luni si o saptamana. Eu tot nu reusesc sa simt mare lucru in gurita lui, dar o stii dna dr ce zice..

Eu - m-a lovit depresia (din nou) ca nu-mi mai revin cu kg si m-am dus in Carrefour alaltaieri si mi-am cumparat DVD cu Cindy Crawford - A New Dimension. Sunt exercitii pe care le-a facut ea dupa nastere. Deocamdata sunt incantata, ca la sala nu cred ca o sa ajung prea curand si asa macar fac si eu ceva. Daca nu slabesc, macar ma simt mai bine ca incerc..

Si sa nu uit: Nelia Si eu am plans..

Va pup, ma duc sa incerc sa ma culc.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Ioanailincam, Androix o sa-i spun prietenei unde sa se adreseze pentru salariu. Chiar sunt caini nenorociti patronii astia care nu vor sa plateasca. Pai stiu ei cat costa pampersii, laptele si multe altele? Ca ei cand au dat 7.800 au calculat cat e cosul lunar al bebelusului(stiu din sursa sigura)

Babygirl eu stiu de la sora mea cand a intarcat copii ca si-a pus si foi de varza strivite si stranse pe sani.Incearca si tu.Si ea s-a chinuit rau si cu pastile si stransa

andreeaatan te inteleg cu cerealele din pacate noi nu folosim si nici prea curand ca suntem foarte grasuti. Si eu am o gramada de lucruri,pompede san, mancaruri,pungi de lapte praf incepute si nefolosite (si expira in 3 saptamani), hainute neimbracate nici macar o singura data ca a crescut repede si nu am cotrobait in sacul de lucrusoare primite.

Olga nu mai stiu exact unde s-a mai discutat dar am auzit de lass baby sau lactoza.Cred nu stiu exact.Si noi am avut probleme si cat i-am dat lapte praf i-am dat si supozitoare.Cred ca scrie si la parintii intreba la sfaturi utile.

CrisDun in cartea de la bebelac si nutricia scrie ca bananele, capsunile si restul fructelor alergenice sunt prelucrate de ei altfel asa incat nu mai sunt periculoase.

Am incercat si eu supa crema dar la blender nu se toaca tot si a trbuit dupa aia sa-l dau prin sita de la storcator. Am tot auzit de turbo braun.Imi spuneti si mie cam cat costa sa stiu daca merita investitia ca special am cumparat blenderul care nu e bun de nimic.

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna fetelor!
Bumbuta mea doarme si pot sa va scriu.

Beatrice - la multe, multe luni grasute si sanatoase!Asa papa si fata mea banana, daca i-o fac pure nu o mai vrea, dar se face ca o purcelusa si pe fata si pe maini dar mai ales pe hainute.

Ioana - la multe, multe luni grasute si sanatoase!
Nelia - multam frumos.
Androix - ai incercat s-a nu ii pui telina in supa, asistenta mea iniial mi-a zis s-a nu ii pun ca unora copilasi nu-le place telina, cat despre sare se zice ca, creste tensiunea arteriala si ca rinichi nu sunt suficient de maturi pana la 1 anisor, dar tu decizi.
Monu - la multe, multe luni grasute si sanatoase!
Adina - cumnatei mele nu-i-au facut nimic acele pastile, a luat altele si mai ieftine dar cel mai bine intreabal pe pe dr. s-au chiar pe farmaceste cele de la Dona sunt destul de bune.
Tina - s-ar putea ca sotul tau s-a aiba dreptate, e posibil s-a nu se adapteze asa usor.
Olga - sucul de portocale il poate ajuta, daca ii poti da, noi am inceput cu sucurile de la 4 luni, mai incearca cu supozitoare dar in il invata asa ca nu e bine pt. puiut, va doresc succes.
Cius 22 - multumesc si subscriu " Nu fac nimic da-mi ia toata ziua."
Gabita - iti multumesc pt. invitatie chiar o-sa va scriu pt. ca in astea 5 luni s-au intamplat atatea de parca au trecut ani,noroc ca desi ma supara ca nu mananca in rest micuta mea e adorabila, cate-o data noaptea imi vine s-o iau in brate asa pur si simplu.
Imi cer scuze daca nu am raspuns cuiva care mi-sa adresat direct dar promit sa nu se mai repete.
Tina - am vazut ca suntem mamici din aceeasi data si m-am bucurat.
Va pup pe toate si bebei, s-a aveti o noapte odihnitoare, va las ca bumbut-a mea se cam foieste in patut.
Si cu parul, imi cade si mie la greu nu pot s-a il mai tin deloc desfacut, numai in coada, cand il pieptan cred ca imi cad pe putin 150 de fire, oricum peste normal.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

buna dimineata!
am pus si eu citeva poze daca vreti sa ne vedeti;)
http://spaces.msn.com/members/daviandadina/

Mergi la inceput