Bebelusi de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
Tdi spune:
Buna seara la toata lumea!
...na' iaca-ma si pe mine in rand cu lumea...fomeie maritata
...si
!
Am intrat scurt sa va salut si sa va ofer o felie de tort si un paharel de sampanie, virtuale deocamdata. Poze pun zilele urmatoare cand o sa priceapa si obositul meu neuron cum se procedeaza.
Pupicei!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
babygirl spune:
am uitat sa va spun ca azi am vb la tel cu andutzi. dragos al ei creste frumos cu san, milumil, supica si suc de fructe. toate bune si frumoase. andutzi asteapta sa mai organizam o intalnire la care ar vrea neaparat sa fie prezenta.
tdi, felicitari si casa de piatra!!!!
fran, ma bucur ca iepu' este bine.
Turbo Braun...e grozav! Le paseaza de nu-ti vine sa crezi. Nu ocupa scaptiu mult in dulap, se spala super usor. Aveam un ditamai robotul inainte. L-am dat!
Adina si
Ema-Elena (25.05.05)
poza zilei
alina_a spune:
Am intrat si eu scurt si nu am apucat sa citesc de cat putin.Loreen multumesc pentru urari. In sfarsit am facut 5 luni.
Nelia am plans cand am citit povestea ta.Nu stiu dar de la un timp plang mereu si am inceput sa citesc povestile bebelusilor de la ajutor umanitar si plang intr-una si apoi ma duc sa-l pup pe bibi si sa plang langa el si sa ma bucur ca nu trebuie sa stam prin spitale si sa apelam la straini sa ne ajute pentru operatii care costa enorm.Incerc ca din urmatorul salariu sa ajut cu ce pot beblusii bolnavi. Si mai sunt si bazar-uri pentru hainutze o sa pun si eu hainutzale lu' bibi care nu sunt asa frumoase dar poate s-o gasi cineva sa le ia.
Intru special dupa noptile aproape albe ca mi se trezeste de 10-15 ori noaptea si-l adorm dupa 10 minute de urlat. Dimineatza sunt la capatul puterilor. Si apoi intru si citesc si ma bucur ca e sanatos.
Si Va rog mult de tot ceva.Tocmai am vorbit cu o colega de-a mea de facultate carreia firma nu vrea sa-i plateasca banii pe concediul de maternitate. A intrat de 2 luni in concediu si nu a primit nimic. Ce poate sa faca?
Imi e asa mila de ea tocmai i-a murit tatal ei de leucemie acum 10 zile, nu prea au bani, sotul nu prea a vrut copilul si ea sta la la mama ei, lapte nu mai are. Binenteles ca iar m-a apucat plansul dupa ce am vorbit cu ea. Nici nu stiam cum sa o incurajez.Va rog daca stiti ce poate sa faca sa-i plateasca angajatorul concediul spuneti-mi si mie.O sa pun si la legislative intrbarea.
Poze cu Stefan
ioanailincam spune:
Salut din nou, copii!
Deci masuratorile la 4 luni arata cam asa: 6kg 210 si 66 cm. Pana la urma eu zic ca e bine.
Teddy - felicitari si casa de piatra. Si la noi a fost nunta in blocul de vizavi si am vazut mireasa. Unde mai pui ca saptamana viitoare am nunta...
Alinaa - din pacate colega ta trebuie sa dea in judecata societatea ca sa-si primeasca indemnizatia de concediu. Nu cred ca se poate face ceva direct pe langa asigurarile sociale. Vestea buna e ca litigiile de munca sunt scutite de taxa de timbru si ca de regula instantele sunt favorabile salariatilor - mai ales cand au dreptate. Vestea proasta e ca trebuie sa fac actiune, ceea ce presupune de regula angajarea unui avocat - deci cheltuieli.
Of, iar s-a facut 10 noaptea. Trece timpul asta de ma termina. Ma duc sa fac si eu un dus sa mai tandalesc prin casa si apoi la culcus. Va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
pisik 4ever spune:
newmami, am cerut cetatenia ca m-am saturat sa cer vize de fiecare data cand vreau sa plec undeva si sa am bataie de cap cu actele noastre. eu ca sa-mi schimb pasaportul a trebuit sa vin in tara de doua ori anul trecut, ca aici nu il dadeau si acolo imi cereau buletin de tip nou, ce o sa fac cu el, nu stiu. macar in state o sa pot sa ma plang la ambele consulate, sa vad care are urechea mai mare, desi cam banuiesc eu ...
cloreta, povesteste, mami, ce te doare, de asta ne si intalnim pe aici, si la bune, si la rele... mai ales cand e vorba de pisici... ![]()
ioanailincam, superb mesajul tau. ar trebui sa ne facem din el crezul mamicilor de mai-iunie 2005. ce spuneti fetelor?
nelia, am fost impresionata de ce ai scris, plang pe aici de una singura in fata calculatorului... in alta ordine de idei, zi-ne mama, pe numele de pe forum, sa ne "recunoastem"!!!
stefania nicolae, pune zeama de la supa in loc de apa cand ii faci laptele praf. m-am uitat aici pe grafice, este in limitele normale. de ce a fost asa mica la nastere nu stiu, si a mea s-a nascut cu 2 sapt mai devreme si avea doar 2.740 kg. insa plecand de la greutatea initiala copilul a luat f bine pana acum, nu poti sa-i ceri sa aiba aceeasi parametri ca unul e 3.500, las-o o sa aiba destul timp "sa creasca mare". In mod normal, la 11-12 luni un copil trebuie sa aiba de trei ori greutatea de la nastere. crezi ca in 7 luni n-o sa ma ia 2 kile? in mod sigur o sa ia mai mult, iar ptr ea tot ce e peste 2.500x3 kg este "benef"!
loreen, multe lucruri frumoase au zis fetele. nu uita ca dupa nori se ascunde soarele. uite, acum gandeste-te ca te muti la casa noua si cand simti ca te apuca o stare nasoala gandeste-te la cum o sa ti-o aranjezi. nu zice; da asta mi-ar place da n-am bani, da n-am timp, da n-am nu stiu ce. impodobeste-o in capul tau asa cum o visezi tu, si o sa vezi ca o parte din visele astea o sa vina acolo in casuta...
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Androix spune:
Sunt rupta de oboseala si maine am o zi si mai grea 
Ioana,
eee pai daca la asta te-ai referit... E ultimul loc in care as vrea sa discut despre medici spagari, mamici care i-ar infunda "cu forta" sau sa ma cert cu cineva, doamne fereste. De-asta te rog sa nu te superi pe mine si hai sa radem amandoua despre asta.
Cat despre vaccin, poti fara grija sa-l iei pe cel de stat. Numai anti polio se da pe gura si nu stiu daca mai este si la 4 sau 6 luni (daca te intereseaza poti sa intrebi medicul), dar oricum nu are voie sa manance sau sa bea vreo 2 ore dupa, deci nu ar avea ce varsa. Asta daca nu o apuca si la mare disatanta de mese. iti zic asta pentru ca stiu ca este scump si e pacat ca doar pentru acest motiv sa te lipsesti de niste banuti, pe care altfel i-ai putea folosi tot pentru galusca.
Loreen, de ce nu incerci tu masajul si toate cele inainte de baie. Eu ii fac masajul si gimnastica inainte, pentru ca si Filip plangea dupa ce-l scoteam din apa si nu stiam cum sa il imbrac si sa-l mufez mai repede. Asa ca dupa 2-3 zile m-am hotarat sa fac tot sportul inainte, iar dupa nu facem decat curatarea nasului si urechilor si imbracatul. Cu legumele nu stiu ce sa-ti zic, de cand i-am dat lui Filip cu supa de pui nu prea le mai agreeaza nici el asa chioaRE. Asa ca la 2-3 zile ii dau cu supa de pui iar in rest ii fac pireul cu unt. Ii mai dau si zeama chioara la sfarsit, ii mai dau si supa crema, incerc sa variez. Nu-i place rosia asa ca am renuntat deocamdata. Ai intrebat cum facem supa: eu pun 2 cartofi, 1 morcov, 1/2 radacina de patrunjel, 1/2 telina, ieri i-am adaugat si o ceapa mica, am pus si 1/2 ardei. Le tai in bucati marisoare si le fierb cu capacul pus. Eu pun un praf de sare. Puteti sa ma certati cat vreti, asta este
nu este o cantitate mare, ci doar cat apuc intre 2 degete. Am incercat si fara si nu mananca nici macar o lingurita. Apoi aleg cam din toate legumele cate o bucatica doua si mai toate bucatile de cartof si le pisez cu furculita. Subtiez cu supa, daca e fara pui pun unt. Si fie o las asa si-i dau cu lingurita, fie o fac si mai subtire si pun in bibe. Am incercat sa-i pun si branza de vaci in pireul asta dar nu i-a placut deloc deloc si am mai incercat in loc de unt ulei de masline dar iar nu i-a placut
Iar ieri si azi a mancat si carnita de pui 

Nelia, cand ti-am vazut mesajul kilometric m-am minunat, dar l-am citit plangand.
Iti multumesc ca ne-ai povestit si noua ce ti s-a intamplat si ce a urmat dupa nefericitul eveniment. Intr-adevar asa ar trebui sa gandim si mai ales sa avem incredere in Dumnezeu, sa avem speranta ca nu ne da mai mult decat putem duce si ca este in permanenta langa noi sa ne ajute. Asa ca fetele care sunteti suparate, melancolice sau mai stiu eu cum
si
sa va treaca si haideti sa ne bucuram ca suntem impreuna aici, si uite vom avea si un colaj frumos cu printii si printesele noastre!
Fran, ma bucur ca ati scapat de stres si ca Iepuretele e bine. Mai dar voi in scoica aia nu o legati?
Alina, colega ta poate sa se adreseze inspectoratului teritorial de munca Bucuresti. Intri pe situl min. muncii si cauti acolo numere de tel. Dar inainte de a face asta sa le zica si angajatorilor ca asta e urmatorul pas. Ai mei au reactionat in 30 de minute. Nu vroiau sa-mi dea salariul bonus ca am nascut si le-am zis asta prin telefon. Dupa 30 de minute m-au sunat sa-mi zica ca la urmatorul 15 imi vin banii, apoi pe 15 m-au sunat sa ma roage sa merg la firma sa mi-i iau ca nu pot sa-i bage pe card. Sa-i scuture nitel ca probabil fiind asa de suparata nici nu mai are putere saraca, iar ei, cainii nenorociti exact necazul i-l exploateaza. Doamne, cata ura am pe patronii astia care nu dau banii
. Sa nu radeti de mine dar e pacat strigator la cer sa nu platesti angajatii! Scrie in Biblie!
offf iar s-a facut 12 noaptea... plec sa ma culc ca maine o iau iar de la capat cu nasheala. Da mey dar o sa fiu o frumoasa
o sa pun si poze cand le-oi primi ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
monu spune:
buna fetelor,
noi am avut ieri o zi super aiurea. a fost agitata toata ziua. nu a mai vrut sa pape legumele nici supa. azi noapte am lasat-o singura in camera ei dar pe la 4 s-a trezit. cand m-am dus la ea, puiul meu statea pe burta si se uita printre gratii la pat unde stia ca sta mami si sughita de mama focului. ce sa fac!am luat-o cu noi in pat si acum dorm bb si tati dusi si mami sta pe afara ca nu mai are loc in pat!
nu am dormit ieri deloc, in noaptea precedenta nici atat aseara putin assa ca sunt zombi!!!! am si fumat o tigara!
mai nou fiica-mea nu mai vrea la piept. de fapt nu mai suge de ceva timp dar ii mai dadeam lapticul in biberon. laptele acum e apa chioara. am si o galma la un piept asa ca nustiu ce sa fac. sa o mai lalai sau sa opresc lapticul????
mai nou ne-a trasnit o idee care mi-a dat de lucru in "zilele cu nori". sa vindem ap si sa ne mutam la casa. asa ca acum caut pe net oferte. imi mai ocupa timpul noaptea cand sunt treaza.
nelia, maine trimitem si noi pozele.
tdi, casa de piatra si multa dragoste
va pupam si maine va aratam un bb care face 5 luni!!!!!! doamne ce trece timpul
si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos
mygirl spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit, ca tare dor mi-era de voi! Aseara am ajuns acasa, dupa o saptamana petrecuta la munte. A fost superb, dar abia asteptam sa ma intorc la cuibusorul nostru. Cred ca si Alexandra, pentru ca a inceput sa chiuie, sa "vorbeasca" si sa rada cand si-a vazut camera si jucariile lasate acasa(o mare patre le-am luat cu noi). Eu am aruncat bagajele pe unde-am nimerit si am sarit pe net, sa vad ce mai faceti, am incercat sa citesc un pic din urma dar pe sarite, ca tare mult ati scris...
Azi o sa incerc sa pun si poze, cu muuulta zapada ca a nins 3 zile incontinuu, era un peisaj de basm.Ii mai multumesc inca o data lui Elisor pentru carutz. O sa pun poze si de la intalnirea noastra. Bianca este superba, si fetele noastre s-au inteles de minune.
Acum ma cheama Alex, dar ma reintorc la forum, sa mai recuperez un pic. Va pup.
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Boobooricu spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o noua mamica de mai, mandra mamica a unei maimutici de 5 luni!
Sa va traiasca bebiti si sa ne auzim cu bine!
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004