Oradea (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, n-ar fi mai simplu sa mergeti cu o zi mai repede? Nu stiu unde ar fi o cazare mai ieftina, dar langa mag.Central este un hotel cu o steluta, poate nu ar fi asa scump.. Si macar mergeti si voi in conditii bune, ca trenul de 3 dimineata e cam
Mercedes, mersi pt. idee, oricum am sa incerc sa-l sun la 8-8,30 la spital prin centrala, poate am noroc... Acolo-i chirurgia la etj.4, culmea e ca Robert nu are amintiri rele de acolo, ba dimpotriva, a vrut sa ducem patul de acolo acasa ca tare bun era
Pupici si mersi tuturor pt. urari!!!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ne-am gandit si la varianta asta, dar cumnata mea nu-si poate lua liber atatea zile. Oricum, daca va fi nevoie de ramas si pe vineri, trebuie sa cautam cazare.
Asta e...mergem cu personalul. Am pus si varianta unui microbus, dar si acesta ajunge la 8 in Cluj. E prea tarziu pentru noi.
Noapte buna!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Simina, drum bun, multa sanatate mamei tale si sper sa fie totul o.k! Te asteptam cat mai repede inapoi cu vesti bune!!! Va tin pumnii!!!

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - bafta multa, insanatosire si sava intoerceti repede numai cu vesti foarte bune !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Biletele le-am luat, noroc ca am gasit la clasa 1. Pe net scria ca personalul are doar cl. a 2-a.
Asa ca la noapte...calatorim. N-am mai fost cu trenul din 2001. Mi s-a facut dor. Pacat ca nu e IC la ora potrivita, sper totusi ca la intoarcere sa-l prindem.
Mi-am pregatit acumulatorii, aparatul de pozat...ah..tel e la incarcat, acuma urmeaza bagajele.
Mi-am notat traseul cu trenul (fiecare localitate/ora si km parcursi) ca asta e placerea mea, cand merg cu trenul sa stiu si unde sunt.
Emotii vor fi la dimineata, cand o interneaza pe mama. Avem incredere in Dumnezeu ca va trece cu bine si incercarea asta.

Va pup pe toti si sa ne reauzim cu bine, macar aci, pe forum.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bafta Siminel, BAFTA!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot! Tocmai plecam la tren!

Simina

Mergi la inceput

Mercedes, mersi inca odata pt. idee! Ami vorbit azi cu dr. la tel si mergem maine la el! Sper sa fie o.k., ca mi-e groaza de spitale si de tot tacamul Noroc cu dr-ul ca e de treaba.

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

M-am intors. A fost "ziua lui Pacala".
Mama e internata la Cluj, probabil maine ii face interventia, nici asta nu e sigur, azi i-au facut din nou analize.
Atata pot sa spun: sistemul medical in RO e sub orice critica. Credeam ca in Cluj e cu ceva mai bine decat la Oradea, dar m-am inselat.
Am venit cu sageata albastra, singurul lucru placut de pe ziua de azi.
Probabil sambata sau duminica merg din nou la Cluj.
Noapte buna!

Simina

Mergi la inceput

Simina, imi pare rau... e nasol cand te pregatesti sufleteste pt. ceva si se amana Despre spitale as avea si eu de povestit:(
Va tin pumnii si maine, iar pana atunci incearca sa te odihnesti un picut!

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput