Bebelusi de martie - aprilie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Adseana, felicitari pentru dintisor. Ma gandesc deja cu groaza la perioada asta, dupa ce povestiti voi. Referitor la premergator, noi am primit unul si am inceput s-o pun pe Eva(nu mai mult de 15 minute pe zi deocamdata). Ii mai distrage un pic atentia. In zilele ploioase si friguroase ce vor urma, cred ca e folositor. Noi am avut noroc ca am primit unul de la Chiccho, pare destul de sigur si cu multe butonase si luminite care o atrag. Victor a folosit premergatorul (il imprumutasem de la cineva) si nu i-a daunat. Ce-i drept a mers un pic mai tarziu in picioare, dar el a mers foarte bine de-a busilea (si repede) si in momentul in care dorea sa ajunga undeva facea doi pasi dupa care o lua de-a busilea. Daca ar fi fost sa-l cumparam noi, probabil ca as fi cumpanit mai mult daca e bine s-o pun sau nu. Asa ca, atunci cand nu stiu ce sa-i mai fac o mai asez acolo..

Rrox, multa sanatate Ioanei ! La multi ani pentru 10 ani de casnicie! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de fetitele voastre! Si noi am facut in iulie anul asta, tot 10 ani.

Andruzza si noi ne-am plimbat toata vara prin parcul Moghioros. Noi locuim pe Aleea Istru, langa blocurile ANL. Acum, de cand a inceput Victor gradi (si trebuie sa-l iau la 1) nu mai ajungem zilnic acolo si ne plimbam prin zona Valea Argesului.

Andira, tatal meu este nascut pe 13 iunie. Si este norocos!

Ellinia, bine ai revenit!

Raluk , sanatate multa si sa dea Domnul sa nu fie nevoie sa te operezi!

Allesia, ti-am admirat flacaii! Sunt niste copii superbi!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc pentru urari, Raluk si Rrox.

Rrox, imi pare rau ca Ioana are problemele astea. Sper sa se faca bine si sa nu fie alergica.

Mamacita, da, ne-am plimbat si noi vreo trei ore. Rares a si dormit putin afara, cred ca i-a placut plimbarea, desi el are o mare problema cu soarele. Se fereste de soare, ceva de speriat.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

carmenduta,e normal,toti bebeii se feresc de soare,e un mecanism de protectie,altfel le afecteaza retina.de aceea ii luasem ochelari de mititel.acum i-au ramas mici,dar ii voi comanda o marime mai mare,am fost foarte multumiti de ei,si nici nu si-i dadea jos.e adevarat ca era mai cuminte,acum e mai curios si probabil ar trage de ei,sa vedem...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

coco, l-am admirat pe Vladutz in poze. Ai un baietel foarte foarte frumos. Mi-a placut la nebunie cum sta el in fundulet acolo in cadita, o dulceata. Si ce podoaba capilara are. Un scumpic!

Ana71, si noi stam destul de aproape de cartierul ANL, foarte aproape de piata valea Ialomitei. In mod sigur asta vara am trecut una pe langa alta, eu stateam in parc de la ora 13 pana la 20. Acum avem program de parc de la ora 15 pana la ora 18. Poate mai vii si tu cu Eva

La noi au dat de aseara drumul la caldura. Fiind destul de cald afara, e groaznic de cald in casa, azi noapte erau 28 de grade. Cred ca in seara asta o sa mai oprim din calorifere.

mamacita, rrox, pozici noi, pozici noi!!!
rrox, sanatate multa Ioanei!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Mamacita, de unde i-ai luat ochelari de soare?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Coco, Ana va multumesc si voua pt raspunsuri!

Alessia imi pare rau sa aud ca Benny e bolnavior?Deci s-a amanat shoppingul?Ce rau imi pare...stiu ca vroiai sa cheltuiesti cei 200 de euro pe care i-ai primit la aniversarea de ...ani si 6 luni.Multi pupici lui Benny sa se faca repede bine!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

dragelor,
degeaba incerc..tot nu pot tine pasul cu scrisul. incerc sa ma resemnez :)
Rrox sanatate ionucai, ma bucur ca v-a schimbat adrenalina.si noi am luat salbutamol, insa pe gabriel il agita rau, asa ca a trecut pe atrovent. sper la voi sa nu fie nevoie. ce fluidificator ati primit?si eu am emotii cu reactiile asta astmatiforme pe viitor.

gabriel al nostru e bine, doar ca se constipa de ceva vreme orice i-as da,asta dupa ce mersese foarte bine cu diversificarea, asa ca am revenit la mar simplu, sa vedem daca se rezolva.in continuare bea numai si numai lapte de la mine,iar noaptea cel mai des :(

acum am alta ingrijorare , tocmai am citit pe usa gradinitei ca exista un caz de tuse convulsiva( pertusis) in gradinita la nathan.
eu nu stiu cum fac asa ceva copiii vaccinati..teama mea cea mare nu e pentur nathan, ci ca nu cumva el sa faca o forma usoara si sa ia gabriel, ca am citit ca la sugari e foarte grav daca fac.gabriel inca nu a facut vaccinul al treilea, asta si din cauza ca in loc de 2 luni am mers la 3 luni la vaccinat, si in plus de asta, doctorul lui le face fractionat, cele de hepatita sint separat, la 6 saptamini dupa celelalte, asa ca a trecut timp si cu respectarea intervalalor. plus ca nati era mereu bolnav, si imi era frica sa nu se imbolnaveasca si gabriel asa ca aminam vaccinul pina era si nati sanatos. acuma imi pare rau de timpii astia pierduti, poate aiurea...
cert e ca eu nu sint impacata cu gindul ca gabriel nu are protectie suficienta, si nu vreau sa il duc pe nati la gradi pina nu ii facem al treilea vaccin lui gabriel.. credeti ca gindesc aiurea rau ? urmeaza sa facem vaccinul in cel putin 3 saptapmini, caci abia de citeva zile i-a facut al doilea vaccin Di,te, per.
eu am crezut ca astea is boli eradicate in tari civilizate, da uite ca aici fac pertusis la greu, am auzit de mai multe cazuri.
va rog daca aveti vreo parere, m-as bucura , ca sint singura aicea cu fricile mele...
imi pare rau ca nu pot sta mai mutl la povesti.
an-ka cu intirziere iti doresc si eu mutli ani fericiti impreuna cu familiuzta ta!
daria evelin- weekend reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim Coco, Alessia, Ana71! Va dorim asisderea si voua!

Ellinia Cunosc foarte bine schema cu dupa ce adorm copii, avem deja experienta Multumesc pentru urari!

Ligia Ai fost tare cu cucul

Coco Tocmai l-am admirat pe Vladut in poze. Ce pletos simpatic ai! pentru el si tinem pumnii sa nu se ia dupa mami la boli! Ioana nu a facut febra niciodata, doar tuse productiva tot timpul. O data a avut si mucisori in nas, ii rezolvam cu spray cu apa de mare si pompita. Eu zic sa nu-i mai pui lamaie, ii iriti mucoasa nazala si e foarte probabil sa se infunde si mai rau nasul. Pune ser fiziologic mult si trage cu pompita, chiar daca plange. Roaga pe cineva sa-i tina caputul. Nici Ioana nu statea cuminte. Si cheama pediatra pentru tuse cu haraiala.

Alessia Multa sanatate lui Benny! Tocmai ce-l laudam ca-i baiat mare si puternic... multi sa-i treaca!

Andruzza promit sa fac un album in weekendul asta daca nu-mi mai fuge sotul pe undeva. Multumim pentru urari!

Gabrianah Din cate stiu eu pertussis e foarte contagioasa, cred ca procedezi corect. Acum am ramas si noi in urma cu vaccinurile, nu le-am facut inca pe cele de 6 luni si avem cam 7 deja. Nu i-a scos adrenalina, a mai adaugat si un fluidificator, ceva gen ACC, am uitat exact numele comercial si nu pot sa ma uit acum, doarme Ioana, fluimucil sau asa ceva. Ea a mai luat Salbutamol sirop si a fost OK. Ia doar 1 ml. de 3 ori pe zi.

Coral Unde ai disparut iar? V-a trecut gripa? Sunteti bine?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Mariuca are vreo 4 cutiute muzicale Din fericire Ioana asculta cu mare placere muzica pe care o ascultam si noi, nu trebuie sa-i cant eu, ca ar fi dezastru, traumatizez copilul Da' ii mai canta tati care se topeste tot cand vede ca-i copilul muzical

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Andruzza, multumesc pentru aprecieri! Vlad e mai ales expresiv-inteleg tot de la el din ochi mai ales, ca nu silabiseste nimic (la 3 luni o facea)- o tine cu 'e, ei' si cu 'brr' ca motocicleta, in rest e tare dragut
Si Rares e tare simpatic- seamana cu mamica lui parca, nu?!

Am o nedumerire: voi le dati iaurt ? Eu i l-am facut in casa, dar nu stiu cum sa fac- cum sa-l pastrez la frigider restul si apoi sa il dau rece?! Cum -il incalzesc la foc?

Corina si Vladutz (d.n.11 martie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_patrascu/my_photos

Mergi la inceput