Bebelusi de martie - aprilie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
adseana spune:
Coco, mie mi-a dat dr. prima data numai Efferalgan, iar a doua oara, cand era ffff rosie in gat, i-a dat pe langa Efferalgan si Ospen, care, din pacate, a fost un pic cam tare pt ficatul ei, si a trebuit sa facem apoi un mic tratament pt ficat pentru ca nu mai papa deloc!Am descoperit asta dupa vreo 3-4 saptamani, in care ne-am tot chinuit cu mancarea si, in cele din urma, i-am facut toate analizele, de la A la Z, sange, urina, scaun,ORL,ecograf,SNF,antigen, si mai stiu eu ce...
Sper ca voi veti fi repede bine si scapati fara antibiotice!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
alessia105 spune:
Buna fetele...
Am intrat pe fuga sa va salut ..la noi ,iar e santier ..dar de data asta afara in garaj asa ca ii las sa lucreze si mai trag un ochi la voi![]()
andrruzza sarut mana ![]()
am stres ceva si Doamne ce a iesit
, pai nu mertitam batuta dupa aia
...suarut mana de vigilenta 
...le mai las pe fete sa descopere supriza si dupa aia va spun cate ceva ... despre surpiza![]()
Daria,superbe poze si superba surpriza ..Sa va de-a Domnul de aici in colo numai aniversari ca cea din week-end-ul acesta in pace si in armonie...

coco multa mult a sanatate ..eu lui Sebi ii dadeam cu o picatura de albastru de metil ....facea un pic pipi albastrau sau verde si dupa 2 zile nu avea nimic ..eu am incercat sa ma feresc pe cat posibil de antibiotic desi doctorita lui Sebi ptr orice prescrie antibiotic
..pana si ptr viermisori mi-a dat antibiotic ..ca in bancul cu Bula ...o sa vi-l scriu ca sa zambiti un pic si sa mai uitati de bb-ei maraiti![]()
![]()
Se duce Bula la doctor ...
- Dom'doctor ma doare capu ...
il consulta ...
- Mai Bula ai viermisori , uite ia medicamentu asta !
Dupa o sapt ...
- Dom'doctor ma doare urechea
Il consulta ...
Dupa alta sapt
- Dom'doctor mi-am rup mana
Bula enervat ....
- Dom'doctor esti tampit ???!!!... Eu am mana rupt si tu zici ca am viermisori ..ai inebunit???
Doctorul calm
-Bula cum s-a intamplat ?
-Pai ...m-am urcat in copac sa culeg prune si am alunecat, am cazut si mi-am rupt mana .
-Pai vezi mai Bula ..te-a mancat in fund ..DECI AI VIERMISORI !
asa si doctorita noastra ![]()
adseana Spor la treaba , o zi buna si multi pupici din partea noastra ptr printesica 

..si ptr mamica ei 
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
dariaevelin spune:
adsena, la noi a aparut dintele geaman la o sapt dupa.Am,in schimb,niste cunostinte,fetitei lor le-a aparut imediat dupa.
cocoasa rau imi pare de Vladut! hai sa-ti zic: noi am tras cu o tuse interminabila(3 sap a durat-disparea si revenea),intre timp a facut si rosu-n gat...dar antibiotic nu i-am dat.Avem noroc de-un dr care nu-i fan antibiotice.Am zis ca-i ridic statuie.Acum bb e superbine,sanatos si tratat fara excese de zel.Acum tu stii cum e mai bine,eu ti-am povestit experienta noastra.
Am schimbat apa la flori.

, in 28 de vaze!

.Am facut sala practic!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
kathywsha spune:
Alessia si dariaevelin dintzisorii inca nu i au aparut si nu stiu cum este o depunere de calcar dar arata ca o vezicula si cu ceva alb in interior si la apasare este un pic tare.
Andrruzza sunt nr 20 cam mari dar sper sa l tina toata iarna (el si are piciorusul destul de mare)
Ellinia Carmenduzza si dariaevelin va doresc casnicii pline de intelegere si fericire pana la adanci batraneti.
http://photos.yahoo.com/kathy_wsha
kathywsha spune:
Alessia ce vroiam sa te intreb...este bine sa le dam grasutzilor atata laptic si mancare tinand cont de faptul ca doctora mi a spus sa nu depasesc 1000ml de lapte si mancare? Pentru ca eu tot asa ii dadeam 4 biberoane mari de laptic cu cereale si mancarica vreo 300g.
http://photos.yahoo.com/kathy_wsha
alessia105 spune:
kathywsha si noua tot asa ne-a spus pediatra de la COnsultatie Bureau ..dar noi nu depasim 1000 ml ....ca papa 4 bibe la 250 g are cutia ....dar el papa cam intre 75%-100% depinde de chef ..daca nu ii dau papa ..avem un scandal de nu ne vedem ..cum bagam ceva in gura( cu el de fata ) incepe scandalul ca vrea si el ..si ne cearta tanti de la Politia de bb-ei ..ca am iesit din schema ...imi e groaza ca ne ducem din nou si iar se ia de noi ca am luat 1.5 kg de in doua luni si... ( ultima luna am tras chiulul ca eram eu bolnava si am zis sa nu imbolnavesc si bb-ei de acolo si ne-au reprogramat pe 31 si cu ocazia asta facem si controlul de 8 luni)..
El sa fie sanatos ca dupa cum il vad eu acum cand incepe cu mersul ..nu il mai prind si va avea de unde sa dea jos![]()
..nu ca nu are cu cine sa semene![]()
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
dariaevelin spune:
AM PRIMIT INEL CADOU! sunt mega bucuroasa! Am pus poza,daca vreti sa vedeti.

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
dariaevelin spune:
Alessia,Kathy si noi avem interdictie la "papat".![]()
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60173" target="_blank"> 41
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
http://community.webshots.com/user/rrox3